kiz tecavuze kocis tarafindan ugramak isterdim hee merak ediyorum nasil olurdu diye ,,,bisfer soyledim bana haber vermeden tecavuz et bana dedimoda once boyle bakti ,,sonra 1 gun kovaladi ama simdi ben hemen gevseyince olmadi ,,,kikikii kacip bagirmam gerekiyordu ama
o vermiyorsa sende ona tecavuz etkikikiii
anammmm fenteziye bakkkkkız sen haydar abla blogu aç kikiki....
kız başlamadım.. ben bu ay biraz kilo vereyim diye işe koyuldum ya ..bu kadar yürüyüş mürüyüş yediğime dikkat ediyorum..ne bilim bu durumdayken çarpışma olsada sağlıklı olmaz gibime geldibende ağustos 10una bırakayım dedim..ne bilim yaaa çok kilo aldım korktum bu kilonun üstüne dahada alıp douma şişko gitmekten :)
ben yinede denesemmi acep :) gerçi o sauna eşofmanlarla ben yürürken bebiş falan tutunamaz bana bee töbe töbee
kiz tecavuze kocis tarafindan ugramak isterdim hee merak ediyorum nasil olurdu diye ,,,bisfer soyledim bana haber vermeden tecavuz et bana dedimoda once boyle bakti ,,sonra 1 gun kovaladi ama simdi ben hemen gevseyince olmadi ,,,kikikii kacip bagirmam gerekiyordu ama
o vermiyorsa sende ona tecavuz etkikikiii
valla benim adamın fantazisi zaten o.. ben vermeye vermeye adamda tecavüzcü coşkun kesilcek başıma :) bu ara kilo vermeye taktım ya..çocuk çalışmalarını önümüzdeki aya bırakınca hevesim kaçtı..baştan kudurtmuşdum adamı şimdi pııssssssss
hızlı kilo vereceksin ağustosta sonradaalıcan ne işe yaradı.... bence sen az yeee yürüş yap bebişte yap... bebişe hiç bişey olmaz merak etme öğrendimi bebişini daha az tempo yürürsün...
kiz tecavuze kocis tarafindan ugramak isterdim hee merak ediyorum nasil olurdu diye ,,,bisfer soyledim bana valla benim adamın fantazisi zaten o.. ben vermeye vermeye adamda tecavüzcü coşkun kesilcek başıma :) bu ara kilo vermeye taktım ya..çocuk çalışmalarını önümüzdeki aya bırakınca hevesim kaçtı..baştan kudurtmuşdum adamı şimdi pııssssssss
ben senin adami ne yapayim ben senin fentezini sordum pehhhkiz ne yapcan kilo vermeyi sen adama ver ,,bosver dogumdan sonra verirsin ozaman odaklanirsin ,,sen sadece yediklerine hamur tuzlu tatli gibi seylere dikat et yeter bence,,,,nebiliyim kosu ,yada dar gibi seyleri giymek bana cocuk tutunmada zorluk yaratir gibime geliyor
aslında bende bu konudaki fikirlerinizi sorcaktım ..çalışmalara ara vermesem sağlıksız bişimi yapmış olurum ki..nette okuduklarıma göre diyetteyken falan yapmayın diodu..gerçi öle sıkı sıkıyada ölüm rejimi yapmıom biraz yediğime dikkat etmeye çalışıom..çay kahve abur cuburu azaltmaya çalışıom..ekmeği azalttım ve akşamları sauna eşofmanımı giyip 1 saat sahilde yürüyüş.. bunları yaparken bebekte yapabilirmiyimküüüüüüüüüüüü acep
anammmm fenteziye bakkkkkız sen haydar abla blogu aç kikiki....
heee bunda bisi yok canim yapabilirsin ,,,oyle siki rejim bol spor olmasin bence
aslında bende bu konudaki fikirlerinizi sorcaktım ..çalışmalara ara vermesem sağlıksız bişimi yapmış olurum ki..nette okuduklarıma göre diyetteyken falan yapmayın diodu..gerçi öle sıkı sıkıyada ölüm rejimi yapmıom biraz yediğime dikkat etmeye çalışıom..çay kahve abur cuburu azaltmaya çalışıom..ekmeği azalttım ve akşamları sauna eşofmanımı giyip 1 saat sahilde yürüyüş.. bunları yaparken bebekte yapabilirmiyimküüüüüüüüüüüü acep
yok öle sıkı diyet yapmıyorsan bişey olaz ben sürekli dikkat ederim... çünkü çok müsait vucudum kiloya...
yediklerine dikkat et yeter yürüyüş çok iyi olur... hem hamilelikten sonrada devam edersin ... nasıl olsa alacaksın... şimdi verecegin 5 kiloyu doğumla birlikte.. biraz daha uyraşırsın o kadar
doktor bana.. 14 haftaya kadar yemek çok önemli değil dedi.. bebek sanırım 14 haftadan sonra ağız açıp kapatıp plesanta dan içiyo galiba... doktor bana
iştersen sadece erik ye bir gün boyunca... yemen için karışmıcam bu sürecte onun zamanı gelecek dedi zaten baharatlı yağlı şeyler sıkıntı veriyo yeme dedi..
düzenli saglıklı bi proğram olursa fazlada kilo alınmaz... yumurtanı etini sütünü iççç...
et yediğinde yaglı olmak zorunda değil ızgara bide folic asidini iççç....
bide ydbuge bebiş hemen olmayada biliyooo.... bir an önce başla çalışmalara o süreçtede dikkat et...
yok öle sıkı diyet yapmıyorsan bişey olaz ben sürekli dikkat ederim... çünkü çok müsait vucudum kiloya...
yediklerine dikkat et yeter yürüyüş çok iyi olur... hem hamilelikten sonrada devam edersin ... nasıl olsa alacaksın... şimdi verecegin 5 kiloyu doğumla birlikte.. biraz daha uyraşırsın o kadar
doktor bana.. 14 haftaya kadar yemek çok önemli değil dedi.. bebek sanırım 14 haftadan sonra ağız açıp kapatıp plesanta dan içiyo galiba... doktor bana
iştersen sadece erik ye bir gün boyunca... yemen için karışmıcam bu sürecte onun zamanı gelecek dedi zaten baharatlı yağlı şeyler sıkıntı veriyo yeme dedi..
düzenli saglıklı bi proğram olursa fazlada kilo alınmaz... yumurtanı etini sütünü iççç...
et yediğinde yaglı olmak zorunda değil ızgara bide folic asidini iççç....
bide ydbuge bebiş hemen olmayada biliyooo.... bir an önce başla çalışmalara o süreçtede dikkat et...
aslında çok doru diosun perimm yaa..sonuçta ben hamileliktede dikkat etmeye karar verdim yediklerime. öyle bebeğe gider süt yapar bilmem ne die hüüppp her önüme geleni lüpletmicem. tadmak yeterli. dr zaten neyin yararlı olcanı nasıl beslenmem gerektini söylicektir. artık dr larda hamilelikte çok kilo alınmasını hiçonaylamayıp hamile diyeti veriolar bide üstüne. ben şimdiden bünyemi alıştırayım dedim. şimdi verirsem işte tek derdim douma 70 kilo deilde 65 le gideyim mesela. vücudum çok müsait kalçalar bağımsızlığını ilan etti bende
gerçi douma gidene kadar 10 kilo alanda varr 30 kilo alanda ne bileyim ki nasıl bi hamilelik geçircemi dimi ama
benim çocukluk arkadaşım var 50 kiloyla hamile kaldı... 30 kilo aldıı... yengemde 68 kiloyla hamile kaldı 10 kilo aldı...
kişiden kiiye değişiyo.. zayıf olan daha çok alıyo derler.....
ben simdik 8 yil once 53 kilo evlendimm 2 yil sonra kizima 55 kilo iken hamile kaldim ve ilk 3 ayimda pek istahim yoktu ,,,4.5.6 ayliga kadar biraz artti ve 7,8 doymak nedir bilmiyordum,,o derce ve ben 79 kilo doguma gittim kic bas dagildi anlicaginiz bomba oldum,,heleki kalca got,,kiz cocuklarinda,,,,,,ve bebis 3 hafta erken geldi eger 3 hafta daha dursaydi eminim 90 olurdum,,bebiste cika cika 2200 cikti ,,butun kiloyu ben almistim,,
doktor hamur, tuzlu, tatli sakin dedi, ama ben onume ne gelse yiyordum son aylarda resmen titriyordum yemezsem ,,midem kazin kazin kazinirdi ,,yapamiyordum,,
sonra 1 yil icinde hepsi gitti ,,,,56 kiloya kadar indim tekrar ,,su son bir senedir 3 kilo aldim simdi 59 um...
cok kafaya takmayin hemen dogumdan sonra ,,1 yil zaman aliyo hepsinin gitmesiii,,,,,1 yilda tombis olun bebisiniz icin bisey olmaz
kizlar benim gozler gidiyo yavastan ben cikiyorumm...kendinize iyi bakin anam,,iyigeceler ydbuge ...perimm,,ve nohutcuk
kizlar benim gozler gidiyo yavastan ben cikiyorumm...kendinize iyi bakin anam,,iyigeceler ydbuge ...perimm,,ve nohutcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?