- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
valla doru bi yandanda..ilk doumum olcak bünyem nasıl ne bileyimki..3 4 ay önce başlasaydım diyete tamamdıda . benimkide resmen yumurta biyere dayanınca oldu yaniiiiizaten çok kasmıyorumyürüyüş dışında. allah ne zaman nasip eder ne biliorum ki işine karışmak gibi tarih biçiorumkendime töbe töbee..
bu ara iş görüşmelerinede gidiyorum ya herkes sen bu ay girersin bari kesinleşsin öyle hamile kal dedi etkisinde kaldım heralde.ovu testi aldım okadarrrrrr zorluklarla
gülügülüüüü kikicikkk bende kaçıyım bariii...... yawww:44:
ydbugeee...kikiii öptük biz nohutumlaaa sizi
bende öpüyorum siziii hamişim ve nohutummm
hadi yatakta uyuyak görüşürükkk canlarrr
evet canim bunyeden bunyeye fark var ben cok zayif iken yaklasik 26 kilo aldim ,,,bazi kilolularda cok az aliyor ,,simdiden kendini stres etme bence ,,takma,,hem veriliyor o kilolar ya,,,,
is goorusmelerin gerceklesirse bebis isi iptalmi olucak yanii ???+
temem yatalımmmmm :)))))))
ama sende iyi düşünnn... ..bebiş işini.... hemen bu ay olacak değilya olana kadar bi kaç kilo verrsin katı yapmadan zaten yürüyüz yapıyon sporla ver
yok canım iptal olmıcak. sadece hamileyken işe almazlar ama hamile kaldımdiede yasal olarak işten çıkaramazlar :) ben işe girsemde bebiş çalışmalarından vazgeçmicem.öyle karar aldık zaten .sadece çalışırken hamile kalırsam bazı rahatlıkları olcak maddi açıdan
efettt yafyummm o zamann 16sında ovuya başlayalımmmm huhuhuuuuuuu
dur yatmadan... sen ilk denememi bide ye kaaç yaştı kız unutuyom ben hamilelik iştekiki
ilk deneme olcek canımm.yaşımda 28
anladım yavru kuşum.... bak belki olmaya bilir onuda düşün... bu arada diyetine yediğine içtiğine folicine dikkat et...
zaten hemen olmayada biliyoo... bu arada kiloda verirsin... diet çok etki etmiyo bence bebek için hatta kilo daha kötü.. bende çok diet yaparım ... öle ölümcül yapmamak şartıyla
sen ne zaman hazır hissedersen kendini o daha önemlii...
sen kaç yaşındaydın kız perim kaç kiloyla hamişkaldınnnn :) nohutçuğa
65 kiloyum... 30 yaşındayımm... bende sen gibi takıntııyım ama olsun öle de bölede kilo vericem ha 10 kilo ha 20 napalım...
tamam gitiim konuşuruz yine byeeeeeeeeeeeeebende senden 500 gr azım :):) tamam kilodaşım sen uyu nohut yorulmuştur. öpüyorum canımmmmm
bitirdim die haber vermeyen var cnm ins okumustur alanlarbizim dua bitmedi mi ben bitti diye biillyrm
canimmm cok tebrikk ederimmm hamileymissin cok sevindimmm
saglikla kucagina alirsin insallh canimmm
ben de 26 yasindayim ve 45 kiloyum65 kiloyum... 30 yaşındayımm... bende sen gibi takıntııyım ama olsun öle de bölede kilo vericem ha 10 kilo ha 20 napalım...
O Değer 2 güne bir 2 ye katlıyo zaten yükşelişi nasıl öğrenmek için bence vakit kaybetme zaten, değer 1000 i çoktan geçmiştir kesesini de gör bebişinin oğluşun öyle yaptı diye belki kızdır bu huyu farklı olamaz mı
yaw ben kaşınmışım yaa uyuyan yılanı uyandırdım dün geceden beri inanılmaz midem bulanıyor şuan da var yine oğluş da hasta bi onu koşturuyom tuvalete bi kendim ayıptır söylemesi
yarın da doktora gidicez miniğimin kalp atışlarını duyarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?