Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet canim bunyeden bunyeye fark var ben cok zayif iken yaklasik 26 kilo aldim ,,,bazi kilolularda cok az aliyor ,,simdiden kendini stres etme bence ,,takma,,hem veriliyor o kilolar ya,,,,
is goorusmelerin gerceklesirse bebis isi iptalmi olucak yanii ???+

bende öpüyorum siziii hamişim ve nohutummm
hadi yatakta uyuyak görüşürükkk canlarrr

temem yatalımmmmm :)))))))
ama sende iyi düşünnn... ..bebiş işini.... hemen bu ay olacak değilya olana kadar bi kaç kilo verrsin katı yapmadan zaten yürüyüz yapıyon sporla ver

yok canım iptal olmıcak. sadece hamileyken işe almazlar ama hamile kaldımdiede yasal olarak işten çıkaramazlar :) ben işe girsemde bebiş çalışmalarından vazgeçmicem.öyle karar aldık zaten .sadece çalışırken hamile kalırsam bazı rahatlıkları olcak maddi açıdan

hmm anladimmm,iyi, ozaman hem yeni bi isin, hemde bebisin olur insallah en kisa zamandaa,,,hadi kalin saglicakla ben kactim gulu gulu

ilk deneme olcek canımm.yaşımda 28

anladım yavru kuşum.... bak belki olmaya bilir onuda düşün... bu arada diyetine yediğine içtiğine folicine dikkat et...
zaten hemen olmayada biliyoo... bu arada kiloda verirsin... diet çok etki etmiyo bence bebek için hatta kilo daha kötü.. bende çok diet yaparım ... öle ölümcül yapmamak şartıyla
sen ne zaman hazır hissedersen kendini o daha önemlii...

sen kaç yaşındaydın kız perim kaç kiloyla hamişkaldınnnn :) nohutçuğa

bizim dua bitmedi mi ben bitti diye biillyrm
bitirdim die haber vermeyen var cnm ins okumustur alanlar

canimmm cok tebrikk ederimmm hamileymissin cok sevindimmm
saglikla kucagina alirsin insallh canimmm

cnm ARO. darisi basina ins
65 kiloyum... 30 yaşındayımm... bende sen gibi takıntııyım ama olsun öle de bölede kilo vericem ha 10 kilo ha 20 napalım...
ben de 26 yasindayim ve 45 kiloyum

günaydın..
kızlar adetimden önce 2 gün az kahverengi akıntım geldi geçen ay 3. gün anca kanama oldu..
şimdi ben sat ı hesaplarken akıntıyı mı ilk gün sayıcam kanama gününü mü?
ovulasyon testine göre kanama gününü ilk gün sayarsam yumurtlama zamanı tutuyo eşleşiyo?

yaw ben kaşınmışım yaa uyuyan yılanı uyandırdım dün geceden beri inanılmaz midem bulanıyor şuan da var yine oğluş da hasta bi onu koşturuyom tuvalete bi kendim ayıptır söylemesi
yarın da doktora gidicez miniğimin kalp atışlarını duyarım inşallah

canim gecmis olsun miden bulaniyor hemde oglusub hasta.cabucak zamanda iyilesir insallahbende bulantiler gec baslamisdi 8 haftadan sonra.cok zor gecdi hamisligim.fazla olmadigi surece sorun yokgerci bende cokdu yine de sorun olmadi cok sukur.ama bebeklerimiz var onlarla biraz zor oluyor.bebis iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…