Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ELABEBEK.
canim benim tebrik ederim kalp atislarini gormussun bebisin.sag salim gelsin dunyamiza insallah

gece inanılmazdıııı şimdi hafifledi biraz ama kafamı kaldıramıyorum oğlan bi yerde ben bi yerde kendimi o kadar umursamıyorum da oğlumu hasta görmeye dayanamıyorum
şimdi canı birşeyler istedi sen de ye diyo bana belki bahaneyle ben de yiyebilirim fazla da giremiyorum nete o hasta ben bulantılı
ama yarın ki kontrolden sonra girer haber veririm öpüyomm canım
bu arada nasıl gidiyor çalışmalar hadi gel peşimizden:))

biz sana demedik mi çok sevindim canım kelebeğini sevsinler Allah bize de nasip eder inşallah çok nazlı bi bebiş olucak galiba ya da inatçı sağlıkla gelsin inşallah kelebeğin canım benim

gecmis olsun canim.bebis gelince unutuluryarin bize haber verirsin canim.merak ediyorum .bizim topikden bu ay 3 kisi hamis cikdi.bu topikdede baya var.masallah.RABBIM nazarlardan saklasin.gerisi de gelsin insallahbende calisiyorum gunasiri.bu ay kaytarmaya ozen gosteriyorum.kocisim benden istekli.bu gun erteyelim diyorum olmaz diyor.o kizim 1 yasina girdiyinden beri istiyor,ben uzattim.ama artik kafama cok takmiyorum.gecen ay cok takmisdim kafaya.husran oldu.ama gelse bu ay iyi olur.bu arada sen oruc tutamazssin bence bu bulantilarla.

biz sana demedik mi çok sevindim canım kelebeğini sevsinler Allah bize de nasip eder inşallah çok nazlı bi bebiş olucak galiba ya da inatçı sağlıkla gelsin inşallah kelebeğin canım benim

ana inat babası daha da inat çocuk ne olacak bilmiyorum

rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile size de nasip etsin inşallah

geçen hafta 4 gün tuttum kandil olduğu hafta zorlanmadım ama bulantılarım çok olursa tutamam heralde ama sonra kimse oruç tutmazken bir ay borç ödemek daha zor oluyo emzirirken tutmamıştım başka borçlarım da vardı 50 gün borç tuttum zor oluyo inşallah Allah yardımcım olur bakalım

bende bir an önce karadenizime kavussam diyordum ama oralarda mı sıcakkk vıııyyyyy

senin olduğun yerlerden belki serindir ama bana burasıda sıcak geliyo o kadar deyim... gezmeleri akşama bırakırsam püfür püfür esiyo da gündüz çıkılmıyo bacım...

senin olduğun yerlerden belki serindir ama bana burasıda sıcak geliyo o kadar deyim... gezmeleri akşama bırakırsam püfür püfür esiyo da gündüz çıkılmıyo bacım...

nem de olunca tabi daha çok rahatsız ediyo insanı..su an pcde 35 derece gösteriyo burayı aayyy...bu arada elektrik kesildi burada günde en az 2 kere elektriği kesmezlerse rahat edemiyolar...

nem de olunca tabi daha çok rahatsız ediyo insanı..su an pcde 35 derece gösteriyo burayı aayyy...bu arada elektrik kesildi burada günde en az 2 kere elektriği kesmezlerse rahat edemiyolar...

yazın hiç bi yerde dışarı çıkılmıyo ya deniz kıyısında nemden sıcaktan anadoluda kavuran sıcaktan bizde konyada kızarmış piliçe döndük akşam gez gündüz evde otur anca, sorması ayıp nerdesin kine sen ...

ben elazığda yasıyorum.ağustos sonunda giresunuma tasınıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…