canim gecmis olsun miden bulaniyor hemde oglusub hasta.cabucak zamanda iyilesir insallahbende bulantiler gec baslamisdi 8 haftadan sonra. cok zor gecdi hamisligim.fazla olmadigi surece sorun yok gerci bende cokdu yine de sorun olmadi cok sukur.ama bebeklerimiz var onlarla biraz zor oluyor.bebis iyi olsunda
gördüm ya kelebeğimin kalp atışını tıpkı kelebeğin kanat çırpışına benziyordu :)))))
ve tam 7hafta 6 günlük müş
yani ben 8 haziranda kan tahlili yaptırdığımda hamileymişim de saklanmış benim kuzum
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun :119::119::119::119::119::119::119:
günaydınnnn ben geldim nabersiniz geçmişi okuyup gelicem canlar
biz sana demedik mi çok sevindim canım kelebeğini sevsinler Allah bize de nasip eder inşallah çok nazlı bi bebiş olucak galiba ya da inatçısağlıkla gelsin inşallah kelebeğin canım benim
gecmis olsun canim.bebis gelince unutuluryarin bize haber verirsin canim.merak ediyorum .bizim topikden bu ay 3 kisi hamis cikdi.bu topikdede baya var.masallah.RABBIM nazarlardan saklasin.gerisi de gelsin insallah bende calisiyorum gunasiri.bu ay kaytarmaya ozen gosteriyorum. kocisim benden istekli.bu gun erteyelim diyorum olmaz diyor. o kizim 1 yasina girdiyinden beri istiyor,ben uzattim.ama artik kafama cok takmiyorum.gecen ay cok takmisdim kafaya.husran oldu. ama gelse bu ay iyi olur. bu arada sen oruc tutamazssin bence bu bulantilarla.
SLM kızlar.....nasılsınız....
slm canım nasılsın???? aayyy yanıyoorruuuuzzzz biiizzz buralarrdaa oooffff şaftım kaydı resmeennn:86::86::86::86::86:
Burada öyle öğleden önce dışardaydım erimeden işe geldim şükür
bende bir an önce karadenizime kavussam diyordum ama oralarda mı sıcakkk vıııyyyyy
senin olduğun yerlerden belki serindir ama bana burasıda sıcak geliyo o kadar deyim... gezmeleri akşama bırakırsam püfür püfür esiyo da gündüz çıkılmıyo bacım...
nem de olunca tabi daha çok rahatsız ediyo insanı..su an pcde 35 derece gösteriyo burayı aayyy...bu arada elektrik kesildi burada günde en az 2 kere elektriği kesmezlerse rahat edemiyolar...
bitirdim die haber vermeyen var cnm ins okumustur alanlar
cnm ARO. darisi basina ins
ben de 26 yasindayim ve 45 kiloyum
yazın hiç bi yerde dışarı çıkılmıyo ya deniz kıyısında nemden sıcaktan anadoluda kavuran sıcaktan bizde konyada kızarmış piliçe döndük akşam gez gündüz evde otur anca, sorması ayıp nerdesin kine sen ...
bende bir an önce karadenizime kavussam diyordum ama oralarda mı sıcakkk vıııyyyyy
yazın hiç bi yerde dışarı çıkılmıyo ya deniz kıyısında nemden sıcaktan anadoluda kavuran sıcaktan bizde konyada kızarmış piliçe döndük akşam gez gündüz evde otur anca, sorması ayıp nerdesin kine sen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?