bugun benim bat...saat 16;30 halen teşrif etmedi kırmızılar ama ağrım birazcık var ve kendimi ıslak hissediyrum şimdilik böyleyim
anam buralar da sıcak artı nemm...gündüz mümkünse ben dışarı cıkımyorum akşam daha serin oluyr
hemşomm naslısın bakayımm nasıl gidiyor var mı bi sıkıntın
Çağırma anma şunu yawww demekki gelmeyecek
Çağırma anma şunu yawww demekki gelmeyecek
iyilik valla hemsom sıcaktan bayılmak üzereyim git gide artar da sıcaklar napacağummm beennn
senin kırmızılar da gelmemiş aayy ayyy hiç gelmezler iinnnşşalllaaahhhh
bugun benim bat...saat 16;30 halen teşrif etmedi kırmızılar ama ağrım birazcık var ve kendimi ıslak hissediyrum şimdilik böyleyim
slm kizlar
kış kışşşt gelmeyin pis kırmızılaaar
nasılsın rümüş
hoşgeldin kikkik bizler iyiyyz sen naslısın biraz daha iyimisin dün pek iyi deiğldin..slm kizlar
selaaaaaaam. nasılsın tatlım? işten geldim.birazdan dışarı çıkıp pazara gideceğim. çooook sıcaaaak
Iyiyim canim bende bi bakinayim demistim,,yemekyapicam sonra,,,sen nasilsin canim ???
buyuk bi patlama:120: sonucu bu sabah adet gordum tekrardan,,resmen parcalar dokuluyo orkidem dusuk yapar gibisimdi dun gece az gelmisti aayy benim bat hangisi bilmiyorum simdi 9 mu 11 mi 12 mi ,,,,sallacam kendimi bu ay cayira artik,,
Iyiyim canim bende bi bakinayim demistim,,yemekyapicam sonra,,,sen nasilsin canim ???
buyuk bi patlama:120: sonucu bu sabah adet gordum tekrardan,,resmen parcalar dokuluyo orkidem dusuk yapar gibisimdi dun gece az gelmisti aayy benim bat hangisi bilmiyorum simdi 9 mu 11 mi 12 mi ,,,,sallacam kendimi bu ay cayira artik,,
hoşgeldin kikkik bizler iyiyyz sen naslısın biraz daha iyimisin dün pek iyi deiğldin..
iyiyim çoook şükürr. benimde adet bitti. çalışmalar başlar artıkiyilik birazcık ağrım var beklyrum işte ne olsunn..ortada dönyürum misaliyim sen naslısın
evet canim bugun daha iyiyim enazindan karnimdaki ve gogsumdeki sislik indi biraz bugun ,,patlicaktim nerdeyse,,,
senin kirmizilar gelmemis insallah kopekler kovalar kirmiziyida gelmezler kikiki
iyiyim çoook şükürr. benimde adet bitti. çalışmalar başlar artıkhaftaya yumurta takibi yapılacak
canım lekenin olduğu ilk günden hesapla. sal kuşum çayıra bu ay minoşu. doğal takıl bacım. ne yemek yapacaksın?
biraz kocamı şikayet edeyim. anacım akşama kadar çok yoruluyorum. akşam da ev işi yemek valla bıktım. çifte maaş istiyom. kocam olacak adam bi işe de sen dokun yaahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?