Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

anam buralar da sıcak artı nemm...gündüz mümkünse ben dışarı cıkımyorum akşam daha serin oluyr
hemşomm naslısın bakayımm nasıl gidiyor var mı bi sıkıntın

iyilik valla hemsom sıcaktan bayılmak üzereyim git gide artar da sıcaklar napacağummm beennn
senin kırmızılar da gelmemiş aayy ayyy hiç gelmezler iinnnşşalllaaahhhh

selaaaaaaam. nasılsın tatlım? işten geldim.birazdan dışarı çıkıp pazara gideceğim. çooook sıcaaaak

Iyiyim canim bende bi bakinayim demistim,,yemek yapicam sonra,,,sen nasilsin canim ???

buyuk bi patlama:120: sonucu bu sabah adet gordum tekrardan,,resmen parcalar dokuluyo orkidem dusuk yapar gibi simdi dun gece az gelmisti aayy benim bat hangisi bilmiyorum simdi 9 mu 11 mi 12 mi ,,,,sallacam kendimi bu ay cayira artik,,

Son düzenleme:

bu ay salla canımm..nezman yatak kırmak istersen ozman yap,,,,,salla bi o yana salalla bi bu yana sallaaaaaaaaaa salla kuzum sallaaaaaaa,,,
bende bugn ilk kez cenaze törenine katıldım.

bu ay salla canımm..nezman yatak kırmak istersen ozman yap,,,,,salla bi o yana salalla bi bu yana sallaaaaaaaaaa salla kuzum sallaaaaaaa,,,
bende bugn ilk kez cenaze törenine katıldım.

hoşgeldin kikkik bizler iyiyyz sen naslısın biraz daha iyimisin dün pek iyi deiğldin..

daha iyiyim canim en azindan karnimdaki ve gogusumdeki siskinlik indi az da olsa patlicaktim nerdeyse,,,sen nasilsin ??

kirmizilarin gelmemis ,,kopekler kovalisin kirmizi gelmezler insallah ;kikikii

iyilik birazcık ağrım var beklyrum işte ne olsunn..ortada dönyürum misaliyim sen naslısın
iyiyim çoook şükürr. benimde adet bitti. çalışmalar başlar artık haftaya yumurta takibi yapılacak

canım lekenin olduğu ilk günden hesapla. sal kuşum çayıra bu ay minoşu. doğal takıl bacım. ne yemek yapacaksın?
biraz kocamı şikayet edeyim. anacım akşama kadar çok yoruluyorum. akşam da ev işi yemek valla bıktım. çifte maaş istiyom. kocam olacak adam bi işe de sen dokun yaahuu

kız hiç mi dokunmaz bi işee alcan eline süpürgüyi gec bakayım işlerin başına diycenn..anca belki ozamamn
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…