10 dkya gelicem
iyiyim çook şükür. şimdi kafayı rahatlatayım diye başladım antidepresanı, etki etmeye başladı olumlu yönde ama bu seferde cinsel isteksizlik sorunu yapıyo
kuzum sen inşallah hamilesindir. adetlerin hep zamanında mı olur?
bende adet düzensizlği vardı doktor doktenis di sanırasm öyle bi ilac verdi.sonra serephone kullandım o zamandan beri yani yaklaşık 4 5 aydır 12 13 ünde oluyrumm..kendimi adet olcak gibi hissedyirum şu anda beyaz akıntım coealdı
gebeliktede ağrı ve akıntı çok oluyor zaten. inşallah öyledir kuzum. misafirin gelecekti di mi senin bugün.. biz kös kös oturuyozhava sıcak
sorma kuzum ya gelmiyrlarmışş sevinsemmi üzülsem mi bilemedim ama sinirliyim o yüzden..canım cıktı öğleden beri...
oyüzden kaldı zaten bu saate yemek..yapmadm corbayı yaptım kenidim yedim oturdum aşağıya..
yarın dayım ananenem yayla şenliğine gidceklermiş benimkini kandırmaya calşıyorum bizde gidelim diye
ay gerçekten sinir bozucu. ama neyse ev şöyle bi toplanmış olmuştur. kız ben hiç yayla şenliğine gitmedim. nasıl güzel oluyor mu?
bende 4 sene önce falan xanax kullandım sabah öğle akşam şeklinde..onlarda yapıyormu istekizlik yani bıraktıktan sonarada devam ettiriyrmu isteksizlği
kız bende ilkkez gitcemm sözde giresunluyumm
bi önceki sayfada antidepresanla ilgili bisoru sorduydum görmedin sanırsam
çakma karadenizliiii
Allah kabul etsin keyfine bak canımseni yalnız bırakmak istemem ama patılcnlar kızardı..bi akşamı kilam gelyim
kız benim prolaktinim yükseldide mi gelmiyor acep kırmızlar...bu akşamda gelmesse yarın test yapsam mı nedersin
Allah kabul etsin keyfine bak canım
boşver kuzum birkaç gün geçsin sonra yap. sabırsızlanıyosun ama biraz daha bekle bence
pazartesiye kadar bekleyym ozman gelmesse idrar mi yapsam kan mi
idrar yaptır pozitif çıkarsa kana gidersin inşallah.
kız bu karnıyarık icin vramı şöyle ufak bir tüyon daha güzelolması icin.
yok kız bilmiyom püf müf noktası. internetten bakıp yapıyomçakma ev hanımıyım
bende sendenimbu internet olmasaydı ne halt yiycektikacaba kocişler 3 günde boşardı bizi
kız kocişler yatıp kalkıp dua etsinler. asıl biz olmasak kim onları çekerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?