Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benimki sert değil sadece şiş balon gibi ici gergin ama dokununca icire göcüyür sen nasılsın iyismsin

elh iyiyim cnm. gorduk bebisi biraz icimiz rahatladi. Kalp atisini duyamadik ama 3 gune anca duyulur dedi doktor. bide beklenen dogum tarihini daha da erkene verdi anlamadim nasil oldu

elh iyiyim cnm. gorduk bebisi biraz icimiz rahatladi. Kalp atisini duyamadik ama 3 gune anca duyulur dedi doktor. bide beklenen dogum tarihini daha da erkene verdi anlamadim nasil oldu

maşallah maşallahh tütüttü maşallah nazar değmesin size...
bi serephone kullandım yumurtalklar iyi olsun diye saedce bi ay düzgün adet oldum digerleri hep 1 gün oldu gecen ay heıp yarım gün oldum
sözde iyi olalım die hep alt üst oldu

ya malesef bazisinda bozuluyor duzen ama bu sefer senn bebisten olsun ins

kızlar merhabaaaaa

bende hala bir değişiklik yok. ama yarın bir hareketlenme bekliyorum çünkü dün progestanı almayı bıraktım

selam kizlar nasilsiniz.rumayse kirm,gelmemis.ohhhhh olsun ona gelmesin bebis gelsin insallahhhhhhh

selam kizlar nasilsiniz.rumayse kirm,gelmemis.ohhhhh olsun ona gelmesin bebis gelsin insallahhhhhhh

aman amann gözlerim kimleri görüyürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr topiğimizin nazlı hanımı gelmişşşşşşşşşşş
hoşgelmişşşşşşşşşşş yaninda gelriken şekerler mi getirmişşşşşşşşşş revanilermi getirmişşşşşşşşşşş
kırmızılar gelmedi ama geldi gelecek halinde vucudum...ağrım bitti ama karnımmmmmm kocaman şiş

hoşgeldinnnnnnnnnnn sefalllllllllarrrrrrr getirdinnnnnnnnn
progestanı neden alıyrdun

canım doktor bu yaz döneminde doğal gebelik denemelerimizde adetimin 16 ile 25. günleri arasında progestan kullanmamı söyledi. hem hormonları dengede tutmak için hem de gebelik gerçekleşirse yerleşmesini kolaylaştırmak için. biliyorsun progeztan düşük tehlikesnde kullanılıyor ya. bende bir düşük yaptığım için bunu uygun gördü heralde. zaten gebe olduğunu öğrendiğin anda daha bana gelmeden hemen progestanı tekrar kullanmaya başlayacaksın dedi. inşallah gebe kalabilirsem :)

canim oyle bakib cikiyorum yazamiyorum.vakit olmuyor.ev isi cocukla ilgilenmek..karnin sismi.niyeeee:26::26:yoksa ikizmicanim yarin test yapsanaaa

anladım şekerim gecmiş olsun..umarım aynı sıkıntıyı tekrar yaşamassın..bende progestanı adet söktürücü olarak kullandydım ama fayda etmediydi yani adet olmadydım
aayda yılda bir olsa da muhakkak ara..azıcık zamanından ayırda öldünmü kaldın mı diye sor arası adını kalbine yaz beni unutmaaaaaaaaa
haydi kzlar eller havayyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
azcık balkona keyif köşemi yapıp gelcem kızlar kaybolman bir yereeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…