canım senin adet olcağın gün karnında böyle kocaman bi şişlik var mıydı
şu yemek bitsin atcam balkona yatağı yapcam kendime türk kahvesi bide müzik bide siz ohh ohh keyif yapcam
cnm bn de hala var o sislik. sert baya. kiz yarin test yap bnce sen de. varsa cikar zaten yoksa da umut etmemis olursun pazartesiye kadar
benimki sert değil sadece şiş balon gibi ici gergin ama dokununca icire göcüyürsen nasılsın iyismsin
bir elinde aynabir elinde cımbız umurunda mı ki bu dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaa her gün başka bir alemde günümü gün ediyorum. .ooooooh sefaaaaaaam olsun ooooooh ohhhhh
elh iyiyim cnm. gorduk bebisi biraz icimiz rahatladi. Kalp atisini duyamadik ama 3 gune anca duyulur dedi doktor. bide beklenen dogum tarihini daha da erkene verdi anlamadim nasil oldu
maşallah maşallahh tütüttü maşallah nazar değmesin size...
bi serephone kullandım yumurtalklar iyi olsun diye saedce bi ay düzgün adet oldum digerleri hep 1 gün oldu gecen ay heıp yarım gün oldum
sözde iyi olalım die hep alt üst oldu
güle güle canımben çıkıyorum 1 saat sonra dönerimm
kızlar merhabaaaaa
bende hala bir değişiklik yok. ama yarın bir hareketlenme bekliyorum çünkü dün progestanı almayı bıraktım
ya malesef bazisinda bozuluyor duzen ama bu sefer senn bebisten olsun ins
selam kizlar nasilsiniz.rumayse kirm,gelmemis.ohhhhh olsun ona gelmesin bebis gelsin insallahhhhhhh
hoşgeldinnnnnnnnnnn sefalllllllllarrrrrrr getirdinnnnnnnnn
progestanı neden alıyrdun
bernordo bi yazıyon daha yazmıyon kız nere gittin
yoksam sayfayı mi yenilemiyosun da yazdıklarımızı görmüyormussnnnnnnnnnnnnnn
aman amann gözlerim kimleri görüyürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr topiğimizin nazlı hanımı gelmişşşşşşşşşşş
hoşgelmişşşşşşşşşşş yaninda gelriken şekerler mi getirmişşşşşşşşşş revanilermi getirmişşşşşşşşşşş
kırmızılar gelmedi ama geldi gelecek halinde vucudum...ağrım bitti ama karnımmmmmm kocaman şiş
canım doktor bu yaz döneminde doğal gebelik denemelerimizde adetimin 16 ile 25. günleri arasında progestan kullanmamı söyledi. hem hormonları dengede tutmak için hem de gebelik gerçekleşirse yerleşmesini kolaylaştırmak için. biliyorsun progeztan düşük tehlikesnde kullanılıyor ya. bende bir düşük yaptığım için bunu uygun gördü heralde. zaten gebe olduğunu öğrendiğin anda daha bana gelmeden hemen progestanı tekrar kullanmaya başlayacaksın dedi. inşallah gebe kalabilirsem :)
heeeee :) çılgınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?