Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canim oyle bakib cikiyorum yazamiyorum.vakit olmuyor.ev isi cocukla ilgilenmek..karnin sismi.niyeeee:26::26:yoksa ikizmicanim yarin test yapsanaaa

benim adet dönemimde karnım şişerr böyle 2 aylık gibiyim sankim orkide biraz daha bekle dedi eğer yapabilrsem sabredebilirsem pazartesiyi bekliem..belli olmaz belki yarın gleir kırmızlar

benim adet dönemimde karnım şişerr böyle 2 aylık gibiyim sankim orkide biraz daha bekle dedi eğer yapabilrsem sabredebilirsem pazartesiyi bekliem..belli olmaz belki yarın gleir kırmızlar

insallah gelmez........canim dusunme sen simdi bunu keyfine bak ohhhhhhhhhhhh

selam canim.senle tanisalim.kac yasindasin kacinci bebis icin hazirlik.:44::44::44:

28 yaşındayım canım ilk bebeiş için uğraşlar. bayağı oldu. artık saymıyrum. bir gelen oldu onu kaybettik. ikinciyi dört gözle bekliyoruz. valla pek kıymetli olacak. allahım kısmet ederse

28 yaşındayım canım ilk bebeiş için uğraşlar. bayağı oldu. artık saymıyrum. bir gelen oldu onu kaybettik. ikinciyi dört gözle bekliyoruz. valla pek kıymetli olacak. allahım kısmet ederse

gecmis olsun canim....bende 2 dusuk yasadim.ALLAH daha beterinden saklasin..insallah saglikla cabucak gelsin miniginnnbu arada bende 22 yasindayim.19 aylik bir kizim varsimdi ikinciyi istiyoruz.hemen hamile kalamadigim icin simdiden istedik.kismet,insallah nasib olur.

inşallah canım allah hepimize hayırlısını versin

gece vardiyası başlamamışşş dahaa...kimsecikler yok...benim bugün çarpışmam var gidiom az sona anammm çok stresliyim heyecanlıyım yaaa şans dileyin. Allahtan herşeyin hayırlısı

kızlar benim kırmızılar geldiği için meryem suresini benim yerime okucak birini arıyorum bugün için benim yerime okur musunuz? okuyan olursa buraya yazarsa birden fazla kişi de okumamşı olur hem topiğe bugün giremeyebilirim canlar okuyan kişiye şimdiden teşekkür ederim öpüldünüz

canım dün gece girmemişsin topiğe. merak ettim iyi misin? yoksam topiğe girmeme kararı falan mı aldıngitmeeeeekaç gündür perim de yokk. berceste yok ama onu biliyorum misafirlikte. yaşamım, derya, nazlma onlarla da bi türlü denk gelemedik. barteeek ne yapıyo acep o da gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…