herkese günaydın.....
günaydın orkidemm nasılsın canım???
gece vardiyası gelmemişbende merak ettim yaa nerde bu kızlar..kötü bir sey yoktur umarımm
kızlaaaaar nerdesiniz siz yaaaaaaaaaaaaaaa
hakkatenn bu kıslar nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeperimi kaç gündür göremiyorum acaba hamilelikten erken uykuları bulantılarımı başladı nolduuuuuuuu...hayalim bana dün için gece vardiyasına geç kalma dedi kendi yokkkk dün gece kimse yoktuuuuu....yoksa herkes çarpışmayamı girdi leynnnn noluyorrr
ben hayırlısıyla bebek için kontrollü planlı ilk çarpışmayı yaptım. hatta şansa bırakmayalım dedik ardından 2.ye çarpıştık
haydi bismillahhh başlamış bulunuyorum
kızlar meraba bişey soracam.iki haftadır ruyamda regl oldugumu görüyorum ben hamileliğe yordum ama sizce olabılır mı???Allaahh ımmm inş hamileyimdirrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
inşallah hamilesindir canım... ama bu bebek işlerini çok düşünüyorsan da rüyana girebilir.
evettt
evettt
4 aydır denıyorum 26 yaşındayım.ank dan katılıyorum:))yarışmacı arkadaşalra başarılar diliyorum
hımmm ama benım butun arkadşalrımın ilk denemelrinde olmuş.kimi de istemeden oldu valla.anlamıyorum herkes soruyo sende bişey yok mu dıye.sinir oluyorum onlar ilk denemelrinde tutturmuş ya.uff şimdi de regl olacakmışım gibi hissediorum.
inşş oyledır ama...eskilerde hiç oyle dert yokmuş yaa benım kayınvalıdem 11 tane dogurmuş 3 tanesi olmuş 8 çocuk var yaa.sankı onlar denk getirdi de yumurtlmaa gunune
Rumeysacim nasilsin canim?hala testte yapmamissin ya yazik degilmi bize bekliyoruz ayy cok heycanliyim kiz insallah guzel haberler alicaz.
orkide biraz bekle daha bekle dedi..4 aydır 12 13 ünde olyurm ama 4 ayda sadce 1 kez düzgün adet oldum,hayalimde klomen kullandğı ay dan beri düzesiz oluyr...bilmiyurum yapsam mı yapmasammı
Ozaman bekle bari simdi ne olur ne olmaz hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?