sen nasılsın iymisin var mı bi sıkıntın nasıl gidiyr
Yok cok sukur bi sıkıntım hersey yolunda anacugumla konusuyom bende
ayyy gelmezler inşallah.benim kırmızılar hale gelmedi...gögüsümün ağrısı yok karnımın ağrısı yok ama gaz varmış gibi şiş ....benden böyle son haberler..
bu arada gecevardiyasının gülleri bu gece gelmemişler kızlarr yollarınızı gözlüyüruz...
benim canım cok sıkkın sözde tatildeyizz.bizim herif evde yatmaktn başka bişey yapmıyorrrrrrrrrrrrrrr
dün akşam ne kadar söyledim bugun tatile gidelim diye annannem dayım kuzenlerim hepsi gittiler..biz ise evdeyizzzzzzzzzz
bende sıkıştırmıyrum ne hali varsa görsün namazımı kılıp bende yatmaya gitcem
ayyy gelmezler inşallah.
bizim herif de pc'de oyun oynamaktan başka bişey yapmıyo. çok sıkıldım ben de. evi temizleyip duruyorum
şimdide yatmaya gitti nefret olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sinirden ağlıyorum
bide gelmiş niey durgunsun diye soruyorrrrrrrrrrrrr
sabır bacım sabııır. adamlar hödük ağlasak bağırsak boş. kendimize ediyoruz valla
sabır bacım sabııır. adamlar hödük ağlasak bağırsak boş. kendimize ediyoruz valla
orkide benim adetimin gecikmiş olma ihtimali var dimi klomenden dolayı
kızlar benim kırmızılar geldiği için meryem suresini benim yerime okucak birini arıyorum bugün için benim yerime okur musunuz? okuyan olursa buraya yazarsa birden fazla kişi de okumamşı olur hem topiğe bugün giremeyebilirim canlar okuyan kişiye şimdiden teşekkür ederim öpüldünüz
heee sen ancaa benii sormaaa,canım dün gece girmemişsin topiğe. merak ettim iyi misin? yoksam topiğe girmeme kararı falan mı aldıngitmeeeee kaç gündür perim de yokk. berceste yok ama onu biliyorum misafirlikte. yaşamım, derya, nazlma onlarla da bi türlü denk gelemedik. barteeek ne yapıyo acep o da gelmiyo
allahtan bu soruyla yırttınkız cemreee hoş geldin. nasılsın?
ben senin yerine okurum bugun allah kabul eder inşallah
iyiyim deryam çook şükür. yarın yumurta takibine gidicem. sen nasılsın kuzucummm? denk gelemiyoruz senle. dün biraz üzgündün. üzüldüm
deryaaa hoşgeldin nasılsın? tahliline az kaldi dimi
kız cemreee hoş geldin. nasılsın?
kaçakk seni bi selam çakıyon sonrada dann diye gidiyon
kız seni dün gördüm konuştuk yaa deliiiiiiiii sonra kocam geliyo dedin gittiiiinheee sen ancaa benii sormaaa,
allahtan bu soruyla yırttıniyiyim ya da onun gibi bişey işte. üzerimde öylecee anlamsız bir sıkıntı senden naber nasıl gidiyo?
kız ben artık napıyom biliyon mu, kısasa kıssas yapıyom. o beni takmiyorsa ben onu 10 takmıyom bide pişkin pişkin tepesine dikilip canım bişey mi oldu diyom
hosbulduk cemremmmm iyiyim sen nasılsın bakalım???2 günüm kaldııı dım dım dım dımmmmm
ne kaçacam bee kocam olacak adama kavun kesip geldim
kız seni dün gördüm konuştuk yaa deliiiiiiiii sonra kocam geliyo dedin gittiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?