Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benim canım cok sıkkın sözde tatildeyizz.bizim herif evde yatmaktn başka bişey yapmıyorrrrrrrrrrrrrrr
dün akşam ne kadar söyledim bugunyaylaya gidelim diye annannem dayım kuzenlerim hepsi gittiler..biz ise evdeyizzzzzzzzzz
bende sıkıştırmıyrum ne hali varsa görsün namazımı kılıp bende yatmaya gitcem

Son düzenleme:
ayyy gelmezler inşallah.

bizim herif de pc'de oyun oynamaktan başka bişey yapmıyo. çok sıkıldım ben de. evi temizleyip duruyorum

ben senin yerine okurum bugun allah kabul eder inşallah

heee sen ancaa benii sormaaa,

kız cemreee hoş geldin. nasılsın?
allahtan bu soruyla yırttın iyiyim ya da onun gibi bişey işte. üzerimde öylecee anlamsız bir sıkıntı senden naber nasıl gidiyo?

ben senin yerine okurum bugun allah kabul eder inşallah

kız ben artık napıyom biliyon mu, kısasa kıssas yapıyom. o beni takmiyorsa ben onu 10 takmıyom bide pişkin pişkin tepesine dikilip canım bişey mi oldu diyom

iyiyim deryam çook şükür. yarın yumurta takibine gidicem. sen nasılsın kuzucummm? denk gelemiyoruz senle. dün biraz üzgündün. üzüldüm

bende iyiyim tatlım biraz daha toparladım kendimi.bugün sakinim oldukça son 2 günüm artık..annecimi yolcu edicezz birazdan.memlekete dönüyor artık
canım ya sana bir sey sormak istiyorum ben su anda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten ve mosmor oldu yaptığımız yerler..neden özellikle göbekten veriliyo koldan da yapılamazmı

kaçakk seni bi selam çakıyon sonrada dann diye gidiyon

ne kaçacam bee kocam olacak adama kavun kesip geldim
kız seni dün gördüm konuştuk yaa deliiiiiiiii sonra kocam geliyo dedin gittiiiin

hosbulduk cemremmmm iyiyim sen nasılsın bakalım???2 günüm kaldııı dım dım dım dımmmmm

garip bir ruh halindeyim. bu sene sanırım çekirgeler çok. cızırtılarından narkoz yemiş gibiyim. pencereyi kapattım sesten, bide çay içiyodum ohhh içim haşlanıyo bu sıcakta. çaysız da duramadım allahtan ev serinde bayılmadan durabiliyorum. bir nasılsın diye sordun bin ahh işittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…