Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hemşommmm canımm biraz daha iyi olmana sevindimm..seni seviyrumm canım hemşom

kol ve bacaktan da yapılabilir canım. ama çoğunlukla göbekten yapılıyor. çünkü yağlı doku var ya göbeğimizde, iğnenin kasa gelmesine engel oluyo. ilaç kas içine girerse kas içi kanamaya yol açabiliyor.

Son düzenleme:

bizde sıcaktan bayılacaz artık evim cehennem gibi resmen o kadar sıcakkii öğleden sonra güneş full benim evde....

kıızzz hemsooommm gelmeyecek inşallah pis kırmızı ayyy biz çatladık burda bi test yapsan da hamiş haberini alsakkk

topğimizin cancan doktoru orkide biraz daha bekle dedi..seninde 2 gunün kalmış beraber yappıp güzel haberleri verrebilsek hayrılısıyla

en büyük dileğim bu canım inşallah pazartesi güzel haberler veririz birbirimize....
kızlar annemi yolcu etmeye gidiyoruz görüsürüz yine öpüldünüüzzz

topğimizin cancan doktoru orkide biraz daha bekle dedi..seninde 2 gunün kalmış beraber yappıp güzel haberleri verrebilsek hayrılısıyla

kız istiyosan test yap ama ne bileyim artık benim testte negatif görmeye tahammülüm kalmamış o yüzden kendime test yapmayı bıraktım. bu ay hiç test yapmadan kırmızıları bekledim ve geldiler. kırmızı bu belli mi olur 1-2 gün gecikir. dayanamıyosan da yap gitsiiiiinn

bizde sıcaktan bayılacaz artık evim cehennem gibi resmen o kadar sıcakkii öğleden sonra güneş full benim evde....
ayyy en gelemediğim şey, gerci ben elazığı serin bilirdim, yakın olaydık gündüzleri bana gelirdin benim ev allaha şükür serin.

kızlarrrr nasılsınızzzzz yokmu test yapan çift çizgi görennnnnnn
ya maalesef

hayalim, bartak, perim falan msn de konuşuyorlardı da diğerlerini bilmiyom

hıımmm bizi beğenmiyorlar yaniii

seni gidi cingözhamile kalırsın inşallah da 9 ay göbeğin şiş gezersin

inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…