bende iyiyim tatlım biraz daha toparladım kendimi.bugün sakinim oldukça son 2 günüm artık..annecimi yolcu edicezz birazdan.memlekete dönüyor artık
canım ya sana bir sey sormak istiyorum ben su anda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten ve mosmor oldu yaptığımız yerler..neden özellikle göbekten veriliyo koldan da yapılamazmı
bende iyiyim tatlım biraz daha toparladım kendimi.bugün sakinim oldukça son 2 günüm artık..annecimi yolcu edicezz birazdan.memlekete dönüyor artık
canım ya sana bir sey sormak istiyorum ben su anda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten ve mosmor oldu yaptığımız yerler..neden özellikle göbekten veriliyo koldan da yapılamazmı
garip bir ruh halindeyim. bu sene sanırım çekirgeler çok. cızırtılarından narkoz yemiş gibiyim. pencereyi kapattım sesten, bide çay içiyodum ohhh içim haşlanıyo bu sıcakta. çaysız da duramadım allahtan ev serinde bayılmadan durabiliyorum. bir nasılsın diye sordun bin ahh işittin
benim kırmızılar hale gelmedi...gögüsümün ağrısı yok karnımın ağrısı yok ama gaz varmış gibi şiş ....benden böyle son haberler..
bu arada gecevardiyasının gülleri bu gece gelmemişler kızlarr yollarınızı gözlüyüruz...
hey maşşallah. kız bi çarptın mı iyi çarpıyon haaa. çarpışmanıza sağlıkk
hayalim, bartak, perim falan msn de konuşuyorlardı da diğerlerini bilmiyomçıtırlar bişi soracam msn veya facede buluşuyonuz mu. yoksam sadece burda mı?
dün bir selam verdim, bu sana 10 gün gider diyon yaniiii
topğimizin cancan doktoru orkide biraz daha bekle dedi..seninde 2 gunün kalmış beraber yappıp güzel haberleri verrebilsek hayrılısıylakıızzz hemsooommm gelmeyecek inşallah pis kırmızıayyy biz çatladık burda bi test yapsan da hamiş haberini alsakkk
topğimizin cancan doktoru orkide biraz daha bekle dedi..seninde 2 gunün kalmış beraber yappıp güzel haberleri verrebilsek hayrılısıyla
kızlarrrr nasılsınızzzzz yokmu test yapan çift çizgi görennnnnnn
topğimizin cancan doktoru orkide biraz daha bekle dedi..seninde 2 gunün kalmış beraber yappıp güzel haberleri verrebilsek hayrılısıyla
en büyük dileğim bu canım inşallah pazartesi güzel haberler veririz birbirimize....
kızlar annemi yolcu etmeye gidiyoruz görüsürüz yine öpüldünüüzzz
ayyy en gelemediğim şey, gerci ben elazığı serin bilirdim, yakın olaydık gündüzleri bana gelirdinbizde sıcaktan bayılacaz artık evim cehennem gibi resmen o kadar sıcakkii öğleden sonra güneş full benim evde....
hayalim, bartak, perim falan msn de konuşuyorlardı da diğerlerini bilmiyom
hıımmm bizi beğenmiyorlar yaniii
seni gidi cingöz hamile kalırsın inşallah da 9 ay göbeğin şiş gezersin
en büyük dileğim bu canım inşallah pazartesi güzel haberler veririz birbirimize....
kızlar annemi yolcu etmeye gidiyoruz görüsürüz yine öpüldünüüzzz
kırmızılar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?