kızlar benim kırmızılar geldiği için meryem suresini benim yerime okucak birini arıyorum bugün için benim yerime okur musunuz? okuyan olursa buraya yazarsa birden fazla kişi de okumamşı olur hem topiğe bugün giremeyebilirim canlar okuyan kişiye şimdiden teşekkür ederim öpüldünüz
yanında mı anacugun....
ben bunu hiç beğenmedimsağlık olsun. bu defa da kısmet değilmiş.
haklısın kısmet değilmişş yarına toparlarım kendimi ben biraz gidip ağlayıp sonra uyumak istiyrum
kırmızılar geldi
hortensiacım sen nasılsın? nasıl gidiyor, her şey yolunda mı?
kırmızılar geldi
ahhh kıyamam tatlımama biliyor musun en azından adet olabildiğine sevinmen lazım. böyle dediğim için kızma bana, ben hep okuyom kadınlar adet bile olamıyorlar yani hormonlar dibe vurmuş. onlar adet olmakla uğraşıyorlar. biz şimdi çocuk istemeyenleri aldıranları yadırgıyoz ya, bulmuşlar bulandırıyorlar diye emmiiinn olll şimdi bize de böyle şaşırıyorlardır '' kadına bak adet olabiliyo bide üzülüyo '' diye. toparlan tatlım bak adet oldun rahmin temizlenecek ohhh miiisss, bebişinin yuvası bir hafta sonra hazırr.
hayırlısı böylemiş diyorum...ama üzülmedende edemiyrum haklısın..biz nasıl cocuk aldıranları yadırgıyorsak adet olamayanlarda bizi yadırgıyordur...bende 4 aydır sadece 1 ay düzgün adet olduydum umarım bu ay gecen aylara benzemez...bi doktor adet söktürücü veirip adet olmamı beklerken başka bi doktor adet söktürcü verme ğereği duymyr ben bu celişikiyi hic anlamıyorum
her iki doktorun yaptığında da hata yok aslında. biraz tarz meselesi, yoğurt yeme şekli gibi yani
Ben simdi namaz kilmaya gidiyorum kizceler opuldunuz.
hayırlısı böylemiş diyorum...ama üzülmedende edemiyrum haklısın..biz nasıl cocuk aldıranları yadırgıyorsak adet olamayanlarda bizi yadırgıyordur...bende 4 aydır sadece 1 ay düzgün adet olduydum umarım bu ay gecen aylara benzemez...bi doktor adet söktürücü veirip adet olmamı beklerken başka bi doktor adet söktürcü verme ğereği duymyr ben bu celişikiyi hic anlamıyorum
her iki doktorun yaptığında da hata yok aslında. biraz tarz meselesi, yoğurt yeme şekli gibi yani
aynen öyleyani bi doktor ilac vermeyip vucudu kendi kendine bırakıyor digeri de vucuda yardımcı mı olmak istiyr
tatlım ben doktorların bu kadar da masum olduklarına inanmıyorum. (deryanın kullakları çınlasın) elazığdan malatyaya giderken bir sağlık ocağı hemşiresiyle tanıştım.ilaç firmaları, doktor kendi ilçlarını yazdırsınlar felan diye ne rüşvetler veriyorlarmış. ahni bütün doktorlar böyledir demek haksızlık olur. bizer araştırıp aralarında helal süt emmiş aklı selim olanı bulmak zorundayız. yoksam tıp artık inanılmaz bir ticari sektör haline gelmiş.
kırmızılar geldi
benim bata daha çoook var. inşallah 6 ağustosta ben varım derim
aynen öyle
tüm doktorlara genellenmesine bir doktor olarak bozuluyorum. kötülük düşünen doktorların yüzünden adımız çıktı. ama inanın onların sayısı iyilerden az. doktorlar çoğu zaman gergin oluyor, bir şey diyemiyorum. çünkü sağlık bakanlığı günde bilmem kaç hastaya bakacaksın diyo. her hastaya 2-3 dk ayırmak lüks oluyo. biz kendimizi, derdimizi anlatamıyoruz ne yazık ki, hastalarımız da anlamıyorlar
kırmızılar geldi:1
hayııırrrrrrah şu kırmızılar..olsun üzme sakın kendini bu ay hayırlısı değilmiş. Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıkla evlat versin inşallah hepimize
Kızlar hamileyim... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?