Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben okumaya niyetlendim ama kırmızılar geldi o yüzden okuyamıyorum canım umarım başka bi arkdaşımız seninyerine okur

kırmızılar geldi

ahhh kıyamam tatlım ama biliyor musun en azından adet olabildiğine sevinmen lazım. böyle dediğim için kızma bana, ben hep okuyom kadınlar adet bile olamıyorlar yani hormonlar dibe vurmuş. onlar adet olmakla uğraşıyorlar. biz şimdi çocuk istemeyenleri aldıranları yadırgıyoz ya, bulmuşlar bulandırıyorlar diye emmiiinn olll şimdi bize de böyle şaşırıyorlardır '' kadına bak adet olabiliyo bide üzülüyo '' diye. toparlan tatlım bak adet oldun rahmin temizlenecek ohhh miiisss, bebişinin yuvası bir hafta sonra hazırr.

hayırlısı böylemiş diyorum...ama üzülmedende edemiyrum haklısın..biz nasıl cocuk aldıranları yadırgıyorsak adet olamayanlarda bizi yadırgıyordur...bende 4 aydır sadece 1 ay düzgün adet olduydum umarım bu ay gecen aylara benzemez...bi doktor adet söktürücü veirip adet olmamı beklerken başka bi doktor adet söktürcü verme ğereği duymyr ben bu celişikiyi hic anlamıyorum

her iki doktorun yaptığında da hata yok aslında. biraz tarz meselesi, yoğurt yeme şekli gibi yani

canım biliyor musun biz doktor araştırıyoruz ya aslında tanıdık bir laborant bulmak lazım. laboratuvar konusu bence en önemlisi. tanıdığın bildiğin bir doktor bul ve ona bu konuyu danış bence özellere ben pek güvenemiyorum, araştırma hastanelerine falan bir baktır derim. benim hatta eşimin de sonuçları farklı farklı çıkıyo, ramazandan sonra ben de araştırma has. başvuracağım. tamam doktorun tarzı da önemli ama sonuçta bilimde belli bir yol yordam var, deneme tahtası değiliz ki. şöyle deneyelim olmazsa böyle de deneriz diye birşey yok.bu işlerin bir tanıdık aracılığıyla doğru ve sağlıklı yapılabilineceğine inanıyorum artık ve bu kış allahın izniyle kolları tam anlamıyla sıvayacam.

her iki doktorun yaptığında da hata yok aslında. biraz tarz meselesi, yoğurt yeme şekli gibi yani

tatlım ben doktorların bu kadar da masum olduklarına inanmıyorum. (deryanın kullakları çınlasın) elazığdan malatyaya giderken bir sağlık ocağı hemşiresiyle tanıştım.ilaç firmaları, doktor kendi ilçlarını yazdırsınlar felan diye ne rüşvetler veriyorlarmış. ahni bütün doktorlar böyledir demek haksızlık olur. bizer araştırıp aralarında helal süt emmiş aklı selim olanı bulmak zorundayız. yoksam tıp artık inanılmaz bir ticari sektör haline gelmiş.

yani bi doktor ilac vermeyip vucudu kendi kendine bırakıyor digeri de vucuda yardımcı mı olmak istiyr
aynen öyle

tüm doktorlara genellenmesine bir doktor olarak bozuluyorum. kötülük düşünen doktorların yüzünden adımız çıktı. ama inanın onların sayısı iyilerden az. doktorlar çoğu zaman gergin oluyor, bir şey diyemiyorum. çünkü sağlık bakanlığı günde bilmem kaç hastaya bakacaksın diyo. her hastaya 2-3 dk ayırmak lüks oluyo. biz kendimizi, derdimizi anlatamıyoruz ne yazık ki, hastalarımız da anlamıyorlar

canım her meslekte yasanıyor bu olaylar.birkaç dengesiz insanın yüzünden bütün meslektaşları karalanıyor maalesef..insanlar önyargılı davranıyolar kurunun yanında yaş da yanar misali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…