kızlar bende bugün hep bir hareketlenme bekledim adet olmak için ama olmadı. ilerleyen saatlerde bakalım ne olacak. hehe arkası yarııınnnnnn
yanlız hamilelik belirtisi sıfır....dipnot
meraba sweetnasılsın?
hadi yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun...iyidir cnm yeni yerimize tasindik sukur. esyalar ne alemde bilmiorum artik esim nasil topladiysa gorucez
rumeysacim hayirli olsun bu ay nasip degilmis demekki. Rabbim daha fazla bekletmesin ins
selam kızlar ben tatilden döndümmmmmmmm:2: yarın arkadaşın nikahı var ve pazartesi en yakın arkadaşımın doğumu var orda olucam çok heyecanlıyım bu arada ben hala erken gebelik testi yapmadım
hadi yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun...
hoş geldin chlaak. aferin sana test yapmamışsın. bat ne zaman? tatil nasıl geçti?
Dün akşam buraya yazmadan az önce öğrenmişttik. Aslında hiç beklemiyordum.amin canımmm:) olsun biz haziran temmuz ağustos bekleyenleri hep beraberiz burda :) ne zaman öğrendin
hayırlı ugurlu olsun canım..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eedr inşallah
tebrikler. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar hosgeldinizz...
Hayalimmsiiinn nerdesin kız sen kikiii özlettin kendini kötü birsey yoktur umarım..
Hemsom nasılsın toparlayabildinmi biraz kendini canım benim..
Dün akşam buraya yazmadan az önce öğrenmişttik. Aslında hiç beklemiyordum.
Hiç birbelirti yaşamadım sadece göğüslerim ağrıyordu ve ben adetim yaklaştığı için ağrıdığını düşündüm.
Bir arkadaşım da benden bir kaç gün önce öğrenmişti hamile olduğunu test yapsana dedi bana bende adetime var daha dedim pazartesi regl olucaktım çünkü. Ben de adetimden önce yaptım çıktı dedi sen yap testi dedi bana. Bende eve giderken test aldım. Evde yaptım ve negatif çıktı, çöpe attım çok ağladım eşim de kızdı bana ağlama daha çok yeniyiz bebek istemekte olur dedi. Aradan 1-2 saat geçti tuvalete gittim yeniden ve gözüm çöpe işilti. Testi aldım çöpten ve inanamadım çift çizgi...
Sonra ağlamaya başladım eşim şok oldu ve hemen hasteneye gittik kan testi yaptırdım pozitif. Değerlerime göre 4. haftamın içindeyim.
Kızlar Rabbim hepinize nasip etsin, inanın çok içten diliyorum bunu.
Güzel dilekleriniz için Rabbim hepinizden razı olsun. En kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah
çokkkk güsel olmuş iiki gözün o çöpe ilişmişş :) allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
deryam canim benim nasilsin iyimisin?? heyecan dorukta sanirim sende,,,kalbini ferah tut guzelim bebislerin seninledir insaaallaaahhhhh
canim nedenini yazdim ama sanirim sen gozden kacirdin ,,,ablamin kizi hollandadan arabasina atlayip surpriz yapti bana,cok sevindim,,ama cok az gun gelmis yarin donuyo malesef
deryam canim benim nasilsin iyimisin?? heyecan dorukta sanirim sende,,,kalbini ferah tut guzelim bebislerin seninledir insaaallaaahhhhh
canim nedenini yazdim ama sanirim sen gozden kacirdin ,,,ablamin kizi hollandadan arabasina atlayip surpriz yapti bana,cok sevindim,,ama cok az gun gelmis yarin donuyo malesef
ben yazdıktan sonra gördüm tatlım merak ettik gece vardiyası boş kalmıs dün gece
iyiyim annemi yolcu ettim bugün...inanırmısın bugün hiç olmadığım kadar sakinim hayret ediyorum kendime ama yarın nasıl olur bilemem
inşallah bebişlerim annişlerine sıkı sıkı tutunmustur....
yaniii bugünde gece vardiyasında yoksun öylemiii kısssssss........yaaa perim yok ne zamandır çok merak ettim haberi olan varmı
canım dün gece girmemişsin topiğe. merak ettim iyi misin? yoksam topiğe girmeme kararı falan mı aldıngitmeeeee kaç gündür perim de yokk. berceste yok ama onu biliyorum misafirlikte. yaşamım, derya, nazlma onlarla da bi türlü denk gelemedik. barteeek ne yapıyo acep o da gelmiyo
Allah razı olsun Rebbim en tezinden en hayırlısından sizlere de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?