Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iyi geceler kızlar geçmişten geliyorum be göz kapaklarımın arasından gözüm bir japon veya çinli gözü kadar görünüyordur bu arada rümeysacım görmüşün kırmızı kartı ama o kadar çağırırsan görürsün tabi demiycem tabi şaka yapıyom üzülme canım vardır bunda da bir hayır daha güzel bir zamanda hamile kalacan demekki mesela ağustos sel sanada hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah ....

bu arada asabi prenses iğneli gestapo chlaak la başbaşayım galiba noldu kız en son kocana kızıyodun tatil yaradı geçti mi kızgınlığın

kız nere gittin görüyon mu gestapo falan dedim garı terketti topiği temam gız şaka ettim gel noluyyyyy

aman da aman topiğin incir ceviz güzeli doktoru da burdaymış nasılsınız efem gece vardiyasının maaşımı kesildi farklar ödenmiyo mu nerde bu devlet nerde bu millet cicim hallaç pamuğu gibi dağılmışlar ilk defa uykum yok millet de yok.....

kızgınım şekerim yinede tatilde bile gündüz uyku peşinde pek asosyal canım yaşlandı galiba delirtti beni gece uyumuyr paso çarpışma peşinde ha dedim bende geçti ya ovulasyon haftam saldırırsın şimdi sen bana gıcıklığın mı yapıyon geldiğimzden beride sırnaşıyor kaçıyorum sinirliyim o haftadan ceza sana diyorum :))))))))9

face e resim ekliyordum kız kaybolmuşsun

hoş buldum ama birazcık geç oldukız gecenin o saatinde topiğe girmek benim neyimeyse. bi bakayım diye girdim ama gözler kapandığı için anında çıktım. narkoz almış gibiyim anasını satayım. gözüm açılmıyo uykudan gün boyu

sevgili hayalim çoook şükür ki gitmemişsin kızzz. valla çook merak ettim. pekiii bu perimm olacak zilliiii nerdee. inşallah bi sıkıntısı yoktur. onu daha çok merak ediyoruuum.

kızlar merhaba bu sabah erken gebelik teti yaptım bat a 3 gün var sonuç negatif :2::2::2::2::2::2:

Cuma günü bebişimin bir erkek olduğunu öğrendim :))
tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
kızlar merhaba bu sabah erken gebelik teti yaptım bat a 3 gün var sonuç negatif :2::2::2::2::2::2:

kuzum ben size demiyor muyum battan önce test yapmayın. negatif çıkınca insan alt üst oluyor. kırmızılar gelmeden Allahtan ümit kesilmez

ben senin yerine okurum bugun allah kabul eder inşallah

ben okumaya niyetlendim ama kırmızılar geldi o yüzden okuyamıyorum canım umarım başka bi arkdaşımız seninyerine okur

rumeysacım çok teşekkür ederim canım niyetlenmişsin ama kırmızılar gelmiş olsun canın sağolsun üzülmücez benim de kırmızılar geldi önümüzdeki ay son şans belki de.. aylar sonra tekrar deneyebilcem belki de.. ama hayırlısı düyoruz ya bizim şer gördüğümüz şeyde hayır oluyo bu yüzden üzülmücez işte canım benim :13:

violecim sen nasılsın?kırmızılar geldi mi?:26:

eevet geldi malesef yeni bat 12 ağustos hakkımızda hayırlısı ben bu ay ovu testi yapıcam öyle karar aldım bi de bu preesed hakkında kararsızım ama onu da alıcam galiba sen nasılsın orkidem

Son düzenleme:
ben şimdi bu meryem suresini adetim bitince okumaya devam edicem öyle olur demi Allah içimi biliyo

iyiyim canım çook şükür. saat 4 te yumurta takibine gidicem. bence de ovulasyon testi yap. ama preseed biraz kafa karıştırıcı. vajina ph'sını etkilemiyo deniyo ama ben güvenemedim. ph değişirse mantar, enfeksiyon olabilir, spermler o kadar yaşamayabilirler:44:

seneler önce mantar olmuştum ben belki de öyle etkiler bilmiyorum ki.. ama çok işe yaradığı da söyleniyo bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…