yumurta takibi nasıl oluyo orkidem ben bilmiyorum hiç
tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
kuzum ben size demiyor muyum battan önce test yapmayın. negatif çıkınca insan alt üst oluyor. kırmızılar gelmeden Allahtan ümit kesilmez
ben şimdi bu meryem suresini adetim bitince okumaya devam edicem öyle olur demi Allah içimi biliyo
ay nebileyim adı erken gebelik testi ya ilişkiden en geç 7 gün sonra belli olur diyorlar insan inanıyor olmayıncada üzülüyor kocamı boğucaktım zamanını kaçırdı diye of of
adetin geçmeyince kan testi bile yaptırmıyor doktorlar. bekle biraz daha. benm ilk hamileliğimde adetim gecikti kaçgün sonra test yapmıştım çıkmamıştı. sonra hala adet olmayınca kan testinde çıktı. öyleyken bile idrarda silik çıkmıştı
bu erken gebelik testleri tamamen yalan ozaman yazık paralara
valla yalan mı değil mi bilemem ama idrar testiyle çok erken öğrenen görmedim
kizlar dualariniza cok ihtiyacim var. dun tasindik yeni yerimize. aksam markete gitmistik ve bnm malesef kanamam basladihemen acile gittik. bir suru test yaptilar. kan bulamayinca 4 yerden igne batirdilar ve mosmor oldu her yerim. kan sonuclarini iyi dedi doktor. ultrasonla da baktilar bebegimizin kalbi atiyodu ama ben bisey diyemem ne olacagina dair dedi doktor. dusuk riskin var dedi.
kizlar dualariniza cok ihtiyacim var. dun tasindik yeni yerimize. aksam markete gitmistik ve bnm malesef kanamam basladihemen acile gittik. bir suru test yaptilar. kan bulamayinca 4 yerden igne batirdilar ve mosmor oldu her yerim. kan sonuclarini iyi dedi doktor. ultrasonla da baktilar bebegimizin kalbi atiyodu ama ben bisey diyemem ne olacagina dair dedi doktor. dusuk riskin var dedi.
orkidee kız burda mısın bu sefer yakaladım seni geçmişi bilenem okumadan geldim
orkidee kız burda mısın bu sefer yakaladım seni geçmişi bilenem okumadan geldim
evet canim gitti ,,iyiyim cok sukur ,,sen nasilsin orkidem iyisin dimi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?