Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yumurta takibi nasıl oluyo orkidem ben bilmiyorum hiç

canım ben de polikistik over var kendiliğinden yumurtam nadiren oluşuyor. bu ay yumurta geliştirici ilaç kullandım. bugün 10. gün. Dr ultrasonla gelişen yumurtanın boyunu ölçüyo, kaç tane geliştiğine bakıyo. 2 günde 1 bakıp sonra yumurta uygun büyüklüğe gelince çatlatıyo. şu saatte ilişki olsun şeklinde öneri veriyor

ay nebileyim adı erken gebelik testi ya ilişkiden en geç 7 gün sonra belli olur diyorlar insan inanıyor olmayıncada üzülüyor kocamı boğucaktım zamanını kaçırdı diye of of

ben şimdi bu meryem suresini adetim bitince okumaya devam edicem öyle olur demi Allah içimi biliyo

arkadaşım ben okudum bitirdim. adet dönemim bitince eksikleri tamamlamıştım. günde 3 er tane okumuştum mesela. allah kabul etsin dualarımızı

ay nebileyim adı erken gebelik testi ya ilişkiden en geç 7 gün sonra belli olur diyorlar insan inanıyor olmayıncada üzülüyor kocamı boğucaktım zamanını kaçırdı diye of of

adetin geçmeyince kan testi bile yaptırmıyor doktorlar. bekle biraz daha. benm ilk hamileliğimde adetim gecikti kaçgün sonra test yapmıştım çıkmamıştı. sonra hala adet olmayınca kan testinde çıktı. öyleyken bile idrarda silik çıkmıştı

bu erken gebelik testleri tamamen yalan ozaman yazık paralara

kizlar dualariniza cok ihtiyacim var. dun tasindik yeni yerimize. aksam markete gitmistik ve bnm malesef kanamam basladi hemen acile gittik. bir suru test yaptilar. kan bulamayinca 4 yerden igne batirdilar ve mosmor oldu her yerim. kan sonuclarini iyi dedi doktor. ultrasonla da baktilar bebegimizin kalbi atiyodu ama ben bisey diyemem ne olacagina dair dedi doktor. dusuk riskin var dedi.

Canim insallah birsey olmaz bebegine dualarim seninle ve bebeginle. İnsallah en kisa zamanda toparlanirsin. Kotu seyleride cok dusunup aglama olurmu allah yardimcin olsun

canım benim dualarım seninle. bu gebelik haftalarında kanama olabiliyor. korkma demek kolay ama inşallah bir şey olmayacak. kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski çoook düşük. güzel düşün istirahat et. kalkma yerinden sadece tuvalete git

üzüldüm canım ama sen içini ferah tut bi taraftan adet görüp bi taraftan hamileliği devam edip hamile olduğunu bile farketmeyenler var sen iyi düşün iyi olsun allahın izniyle mucizen seninle......

dualarimiz seninle swettim ,,mumkun oldugunca uzan hic kalkma ,cok uzuldum insallah ters bisey olmaz canim

evet canim gitti ,,iyiyim cok sukur ,,sen nasilsin orkidem iyisin dimi ????

iyiyim çok şükür. doktordan geldim az önce benim yumurtalar hep 13-14-15. günler gibi olgunlaşıyorlardı ilaçla. bu defa daha erken olgunlaşmış. belkim yarın çatlatırız sürpriz yumurtayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…