Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

burdayım kız yeni geldiiim doktordan. ben bu ceviz incir arı sütü mucizesine inandım valla. Allah'ın izni ile bir de hamile kalayım..

mucizemiymis gercekten ben baslamadim henuz adetim dun bitti,,,buyumuslermi yumoslar sen klomen kullanmadinmi bu ay ????

mucizemiymis gercekten ben baslamadim henuz adetim dun bitti,,,buyumuslermi yumoslar sen klomen kullanmadinmi bu ay ????

hemşom slm naber, ya sana bişey sorcam bildiğim 2. hamileliği planlıyon sen ilkinde de klomen vb bişey kullanarak mı kaldın hamile yoksa kendiliğinden mi...

iyiyim çok şükür. doktordan geldim az önce benim yumurtalar hep 13-14-15. günler gibi olgunlaşıyorlardı ilaçla. bu defa daha erken olgunlaşmış. belkim yarın çatlatırız sürpriz yumurtayı...

ooo hadi insallah canim ,,ogustos artik bize ugurlu gelsinnnnn

hmm ne guzel ....hadi hayirlisi ,,,ben ari sutunu burda bulamam sordum yok ,,almanyada varmis sadece,,,peki sen incir ve cevizi gunde nekadar yiyorsun canim

arı sütü, propolis endokrinolog arkadaşım kullan demişti. ben de araştırmıştım. internetten alacaktım. sonra büyük bir markete gittim orada balla karışık vardı. belki sizin orada da vardır öyle..

hemşom slm naber, ya sana bişey sorcam bildiğim 2. hamileliği planlıyon sen ilkinde de klomen vb bişey kullanarak mı kaldın hamile yoksa kendiliğinden mi...

yok canim kizim 6 bucuk yasinda kizimdan once dogum kontrol hapini kulaniyordum ara vermistim 4 ay esim korunuyordu o 4 ay ve bir gece beni kandirdi kacamak oldu dedi o gunde tuttu ,,,,
ne zorluk varsa planli bebek te oluyo ,, simdide 1 seneyi askin deniyoruz kardes hala gelmedi inat sey

sen onları ayrı ayrı tüketiyon demi mikser durumu yok yani bişeyle karıştırma falan....

sabah kalkınca bir tatlı kaşığı arı sütü yiyorum(bal ve polen ile karışık, hazır bişey). sonra öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere 1'er tane ara öğünlerde yiyorum. akşam yatarken de bir tatlı kaşığı propolis bal karışımı yiyorum(hazır bir karışım).

hmmm bi sorusturiyim bakalim ,,ins bulurum ,,degilsede sadece incir ve ceviz yerim artik

demek sensin o yaptık hemen tuttu diyen bende seni arıyordum

hayalimsin, perimden haberin var mı?:26:çok merak ediyorum gelmiyor.

canim evelsi gun ben yoktum ya butun gun,, o gun bana msn den not yazmis ben dun gece vardiyasina gelemedim yorgundum saat 22 de uyudum yazmis ve nerdesin diye sormus???
bende yigenim geldigini bu yuzden bende kk da degildim diye yazdim ama dunden beridirde hic cevap yok ,, umarim iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…