- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
hayalimsin hoş geldin... nasılsın? senin yeğen gitti mi?
burdayım kız yeni geldiiim doktordan. ben bu ceviz incir arı sütü mucizesine inandım valla. Allah'ın izni ile bir de hamile kalayım..
mucizemiymis gercektenben baslamadim henuz adetim dun bitti,,,buyumuslermi yumoslar sen klomen kullanmadinmi bu ay ????
burdayım kız yeni geldiiim doktordan. ben bu ceviz incir arı sütü mucizesine inandım valla. Allah'ın izni ile bir de hamile kalayım..
mucizemiymis gercektenben baslamadim henuz adetim dun bitti,,,buyumuslermi yumoslar sen klomen kullanmadinmi bu ay ????
iyiyim çok şükür. doktordan geldim az önce benim yumurtalar hep 13-14-15. günler gibi olgunlaşıyorlardı ilaçla. bu defa daha erken olgunlaşmış. belkim yarın çatlatırız sürpriz yumurtayı...
ooo hadi insallah canim ,,ogustos artik bize ugurlu gelsinnnnn
kullandım ama bu defa daha hızlı büyüdüler ve kaliteli görünüyorlarmış
hmm ne guzel ....hadi hayirlisi ,,,ben ari sutunu burda bulamam sordum yok ,,almanyada varmis sadece,,,peki sen incir ve cevizi gunde nekadar yiyorsun canim
hemşom slm naber, ya sana bişey sorcam bildiğim 2. hamileliği planlıyon sen ilkinde de klomen vb bişey kullanarak mı kaldın hamile yoksa kendiliğinden mi...
sen onları ayrı ayrı tüketiyon demi mikser durumu yok yani bişeyle karıştırma falan....
arı sütü, propolis endokrinolog arkadaşım kullan demişti. ben de araştırmıştım. internetten alacaktım. sonra büyük bir markete gittim orada balla karışık vardı. belki sizin orada da vardır öyle..
yok canim kizim 6 bucuk yasinda kizimdan once dogum kontrol hapini kulaniyordum ara vermistim 4 ay esim korunuyordu o 4 ay ve bir gece beni kandirdi kacamak oldu dedi o gunde tuttu ,,,,
ne zorluk varsa planli bebek te oluyo ,,simdide 1 seneyi askin deniyoruz kardes hala gelmedi inat sey
hayalimsin, perimden haberin var mı?:26:çok merak ediyorum gelmiyor.
demek sensin o yaptık hemen tuttu diyen bende seni arıyordum[/QUOTE
hee buldun simdi soyle bakalim
benim herif beni kandirdi ayyy kacirdim bak dedi buyuk kavga etik kikikikii sonra o gunun yasandigini bile unuttum ,,adet uzunlugum nekadar suruyo ozaman lar onuda hesaplamiyordum,,soyle durdum kendi kendime dedimki sankim adetlerim gecikti ,,tahminim 3-4 gun ,,pek inanmadim ama yinede gidip test aldim :26:
kocaman iki koyu cizgi gordum soke oldum
simdikide sirf pilanli ,,istiyoruz diye kanser etti deyuz
demek sensin o yaptık hemen tuttu diyen bende seni arıyordum[/QUOTE
hee buldun simdi soyle bakalim
benim herif beni kandirdi ayyy kacirdim bak dedi buyuk kavga etik kikikikii sonra o gunun yasandigini bile unuttum ,,adet uzunlugum nekadar suruyo ozaman lar onuda hesaplamiyordum,,soyle durdum kendi kendime dedimki sankim adetlerim gecikti ,,tahminim 3-4 gun ,,pek inanmadim ama yinede gidip test aldim :26:
kocaman iki koyu cizgi gordum soke oldum
simdikide sirf pilanli ,,istiyoruz diye kanser etti deyuz
aha benden sana tavsiye bırak bu bebek sevdasını kocan da bi günlüğüne unutsun korunmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?