Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Cuma günü bebişimin bir erkek olduğunu öğrendim :))

gozun aydin canim ,,,,sehzade anasi olcan demek tebrikler

kızlar merhaba bu sabah erken gebelik teti yaptım bat a 3 gün var sonuç negatif :2::2::2::2::2::2:[/QUOTE

bende 7 gun erken yapmistim ,,kimse benim kadar zeki olamaz kikiki
allahtan umut kesilmez bekle bakalim

Son düzenleme:
.bi kac gun daha beklim belki tekrar gelir..canım cok sıkkın...
sizi sevyrm kendinize iyi bakın

evet insanin gercekten morali alt ust oluyo ben bu ay kafayi yiyecektim 1 gun gorunuyodu az bisey ertesi gunu tatile cikiyordu sonra yine ,,,
ama benim belli biseydi ve bu klomen sayesindeydi,,,
ama seninkini anlamadim canim

evet insanin gercekten morali alt ust oluyo ben bu ay kafayi yiyecektim 1 gun gorunuyodu az bisey ertesi gunu tatile cikiyordu sonra yine ,,,
ama benim belli biseydi ve bu klomen sayesindeydi,,,
ama seninkini anlamadim canim

bide orkideye sorayım o ne diyr bakalım,.benim adetlerim 2 3 gun sürerdi dediğin gibi ilacta kullanmadım bu ay sadce kuruincir yediydim 7 gun boyunca

Sevgiliden gelen o mesaj gene yürekleri dağladı: "Konuşmamız lazım..."

Her gittiği yeri Facebook'ta etiketleyen Pelin S.(29), 100.000 bakımına girdi...

Yıllardır gönderdiği magnum şifrelerinden umduğunu bulamayan İrfan Yıldız (32), çareyi otomobil kredisi çekmekte buldu...

hortensiam saol iyiyim canim ,2 gun misafirim vardi evde pek girememistim bu yuzden ama iyiyim cok sukur..

kizlar ben demin netten dustum ,,ve simdide cikmam gerek camasir yikicam bi suru ,,

sonra gorusuruz byeeee

deryacım nasılsınn?

orkidem pc açık bırakmısım kusura bakma yeni gördüm iyi sayılırım canım...
biraz kahverengi lekelenmem oldu yıkıldım o an anlatamam ama gerisi gelmedi hala...
hemsiremi aradım cleaxane ı kes dedi..aktif kanaman baslamadıkça korkma bol bol dinlen bugün kalkma hiç dedi...
senin yumoslarda iyiymiş maşalllaahhh bu ay bebiş olarak hepimizi sevindirir inşalllaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…