Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım beniimm Allah ım bebeğinizi size bağışlasın dualarımız seninle tatlımm...dikkat et kendine lavabo dısında kalkma hiç yerinden....kötü şeyler getirme aklına Allah a emanet ol sweetiimmm

beni sloganları bitiriyo dürüst tarafsız ama ahlaksız haber

inşallah yerleşme kanamasıdırrrrrrr inşalllllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kız salı gün kaçta randevun büyük buluşmaya kaç saat kaldı dındın dındın

inşallah iyiye işarettir hemsom..adetime en az 5 gün var ve hiçbir adet belirtim yok
ne gögüs hassasiyeti ne kilo artısı şişlik hiçbir seyim yok
yarın her sey belli olacak.....

bende salı zannediyorum demek yarın gidiyon, kim di la benim evlilik yıldönümü uğur getirsin dediğim ki

canım hiç üzme kendini. ben tüp bebek yaptırıp da kanamayanını duymadım daha. güzel düşünmeye devam et. yakın bir zamanda 2 arkadaşım tüp yaptırdı. onların da öyle oldu. hele biri beta da baktırdı çıkmadı. 2 gün sonra zorla tekrar baktırdık çıktı. bu arada kanaması da vardı. ultrason sonuçlarına göre de doktoru tutmamış demişti.
Vucudum direncsizmi kaldi anlamadim basim agiriyor ayakta duramiyorum. Midemde de bulantiilar hic eksik olmuyor hasta hissediyorum kendimi iste. Sen nasilsin canim? Yumurta kontrolune gitmissin

canım benim gebelik belirtilerin mi başlamış seninnyirim seni. dinlen, bol sıvı tüket. bir kaç hafta sonra geçecek bunlar. ben iyiyim ve mutluyum ama bir yandan da korkuluyum yine olmayacak diye alttan alta bir düşünce geliyo. tam sevinemiyorum.

sende üstten üstten geri gönder cicim o düşünceleri siz olumsuz bişey deyince benim ekrana dalasım geliyo doktor hanım bu duruma bi reçete yazsanız en pozitifinden

canlarım yarın benim hamilelik test günümm...
iremcim ben değildim o kesinleşti yanii

inanmazsın canım sen söylemeden farketim neyse kabul sen bana bir gün önceden hediyemi ver benim herifin bişey vereceği yok şuan uyuyo en sessizden boğsam mı ki diyorum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…