kizlar dualariniza cok ihtiyacim var. dun tasindik yeni yerimize. aksam markete gitmistik ve bnm malesef kanamam basladihemen acile gittik. bir suru test yaptilar. kan bulamayinca 4 yerden igne batirdilar ve mosmor oldu her yerim. kan sonuclarini iyi dedi doktor. ultrasonla da baktilar bebegimizin kalbi atiyodu ama ben bisey diyemem ne olacagina dair dedi doktor. dusuk riskin var dedi.
Sevgiliden gelen o mesaj gene yürekleri dağladı: "Konuşmamız lazım..."
Her gittiği yeri Facebook'ta etiketleyen Pelin S.(29), 100.000 bakımına girdi...
Yıllardır gönderdiği magnum şifrelerinden umduğunu bulamayan İrfan Yıldız (32), çareyi otomobil kredisi çekmekte buldu...
hayırdır canım?
hortensiam saol iyiyim canim ,2 gun misafirim vardi evde pek girememistim bu yuzden ama iyiyim cok sukur..
kizlar ben demin netten dustum ,,ve simdide cikmam gerek camasir yikicam bi suru ,,
sonra gorusuruz byeeee
orkidem pc açık bırakmısım kusura bakma yeni gördüm iyi sayılırım canım...
biraz kahverengi lekelenmem oldu yıkıldım o an anlatamam ama gerisi gelmedi hala...
hemsiremi aradım cleaxane ı kes dedi..aktif kanaman baslamadıkça korkma bol bol dinlen bugün kalkma hiç dedi...
senin yumoslarda iyiymiş maşalllaahhh bu ay bebiş olarak hepimizi sevindirir inşalllaahhhh
inşallah yerleşme kanamasıdırrrrrrr inşalllllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah iyiye işarettir hemsom..adetime en az 5 gün var ve hiçbir adet belirtim yok
ne gögüs hassasiyeti ne kilo artısı şişlik hiçbir seyim yok
yarın her sey belli olacak.....
orkidem pc açık bırakmısım kusura bakma yeni gördüm iyi sayılırım canım...
biraz kahverengi lekelenmem oldu yıkıldım o an anlatamam ama gerisi gelmedi hala...
hemsiremi aradım cleaxane ı kes dedi..aktif kanaman baslamadıkça korkma bol bol dinlen bugün kalkma hiç dedi...
senin yumoslarda iyiymiş maşalllaahhh bu ay bebiş olarak hepimizi sevindirir inşalllaahhhh
Vucudum direncsizmi kaldi anlamadim basim agiriyor ayakta duramiyorum. Midemde de bulantiilar hic eksik olmuyor hasta hissediyorum kendimi iste. Sen nasilsin canim? Yumurta kontrolune gitmissin
inşallah iyiye işarettir hemsom..adetime en az 5 gün var ve hiçbir adet belirtim yok
Derya sen gebesin , demedi deme :)
ağzından bal damlıyorrrrrrrrrrrr
Derya sen gebesin , demedi deme :)
canım hiç üzme kendini. ben tüp bebek yaptırıp da kanamayanını duymadım daha. güzel düşünmeye devam et. yakın bir zamanda 2 arkadaşım tüp yaptırdı. onların da öyle oldu. hele biri beta da baktırdı çıkmadı. 2 gün sonra zorla tekrar baktırdık çıktı. bu arada kanaması da vardı. ultrason sonuçlarına göre de doktoru tutmamış demişti.orkidem pc açık bırakmısım kusura bakma yeni gördüm iyi sayılırım canım...
Vucudum direncsizmi kaldi anlamadim basim agiriyor ayakta duramiyorum. Midemde de bulantiilar hic eksik olmuyor hasta hissediyorum kendimi iste. Sen nasilsin canim? Yumurta kontrolune gitmissin
yarın ne olcak ki ne testi yapılcak
bende salı zannediyorum demek yarın gidiyon, kim di la benim evlilik yıldönümü uğur getirsin dediğim ki
canım hiç üzme kendini. ben tüp bebek yaptırıp da kanamayanını duymadım daha. güzel düşünmeye devam et. yakın bir zamanda 2 arkadaşım tüp yaptırdı. onların da öyle oldu. hele biri beta da baktırdı çıkmadı. 2 gün sonra zorla tekrar baktırdık çıktı. bu arada kanaması da vardı. ultrason sonuçlarına göre de doktoru tutmamış demişti.
canım benim gebelik belirtilerin mi başlamış seninnyirim seni. dinlen, bol sıvı tüket. bir kaç hafta sonra geçecek bunlar. ben iyiyim ve mutluyum ama bir yandan da korkuluyum yine olmayacak diye alttan alta bir düşünce geliyo. tam sevinemiyorum.
O karadeniz kızı yanılmıyorsam dimi, inatçı olur karadeniz kızları ,ben de karadeniz kızıyım ama ben sıpaları tutamadım derya tuttu eminim ona :)
canlarım yarın benim hamilelik test günümm...
iremcim ben değildim o kesinleşti yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?