Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar inanın beni o kadar rahatlattınız ki anlatamam....
orkidem inşallah yarın koskocaman bi değerle karsılasırım bende arkadasların gibi mutlu haberi alırımmm

sende üstten üstten geri gönder cicim o düşünceleri siz olumsuz bişey deyince benim ekrana dalasım geliyo doktor hanım bu duruma bi reçete yazsanız en pozitifinden

kızım ne yapalım öğrenilmiş çaresizlik gelişti işte. ilk çok daha kolay hamile kalmıştım. 11 haftalık düşük yaptım. düşükten sonra başladı bende bu olumsuz düşünceler. bi de herkes düşükten sonra hemen tutar demişti. 9 ay ay oldu bizimki piyasada yok.ben onun gelmeyişine alıştım aslında alttan alttangelirse sürpriz olacak

kız meryem ağzından bal damlıyor. sen de bebiş isteyenlerden misin kız?

Aynen öyleyiz ama başarabilenlerden değiliz malesef.3.negatifimi geçen hafta c.tesi aldım.... çok zor günler geçirdik ama bu günümüze de şükür Rabbim dermansız dert vermesin.Her negatifte eşime ve Rabbime daha da kenetleniyor,onun tecellisine daha da güveniyorum.O benim Rabbim, bize de en hayırlı zamanda en hayırlısından evlatlar nasip edecek.Canım feda Rabbimin yoluna....Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun....

sende üstten üstten geri gönder cicim o düşünceleri siz olumsuz bişey deyince benim ekrana dalasım geliyo doktor hanım bu duruma bi reçete yazsanız en pozitifinden
kız irem bi dalıversen e ekrana kızzz
kızlar inanın beni o kadar rahatlattınız ki anlatamam....
orkidem inşallah yarın koskocaman bi değerle karsılasırım bende arkadasların gibi mutlu haberi alırımmm

inşallah canım beniimm.

Dün bennim cok kötü ağrım oldu.dayanamadım cünkü ilkkez öyle adet ağrısı cektim.bana dikloran yapıldı acap ondan mı kesildi

ondan kesilmiş olabilir canım. zaten normalde de çok uzun sürmüyormuş. ama sen yine de doktora git bi hormonların bakılsın, bi yumurtaların görülsün

inşallah benim de senin de burada isteyenlerin de en kısa zamanda olur...şükür edebilmek güzel bişey

Kuru bisey zaten hic yiyemiyorum sivilarida icerde tutamiyorum insallah gecer. Canim sende hic korkma sıkma kendini sevinmek icin bekli erken ama kotu biseyde hic bir zaman dusunme icini ferah tut ve olumlu dusunn. İnsallah hersey yoluna girecek bebisler gelicek

meryemcim dediğin gibi Rabbim hayırlı evlatlar verecek inşallah bizlere hayırlı zamanda..tedaviyle negatif almak insanı daha çok yıpratır ben daha 1.tüp bebekte negatfi nasıl kaldırırm diye düşünüyordum eşim kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı insan düşünemiyor bi an gerçekten isyan etmem kesinlikle ağlar zırlarım sonra hayata devam...Allah ım sabrını da veriyor sonuçta..
tüp bebek süreci çok yıpratıcı zaten sen maalesef 3 kere geçirdin bu süreci...inşallah bu kez son olur Allah ım yavrucuklarına kavusturur seni hayırlısıyla.....

ben bir hafta ya yeyim kırmızı kartı ondan sonra başlayım çalışmalara diycem düşükten sonra kolay mı tutuyo tutmuyo mu ama tutmasada sorun yok ben öğrenmeycem o çaresizliği göstertcem sana hıhhh..

İnşallah cnm inşallah.İlk günler çok zor geçiyor ama şükür Rabbime sabrını da veriyor....Bittim dediğim bir anda yeniden filizleniyor ümitlerim.Bu ümidi kaybetmemek Rabbime sığınmak çok güzel.Bu olumsuzlukların bana kattığı en büyük artı Rabbime inancım kat kat daha artması oldu şükür şükür şükür buna da bin şüküüüürrrr....

Yarin kacta gidiceksin canim insallah guzel haberlerini alicaz ayy cok heycanli

süper soru cici anneden deryaaaaaa günü karıştırmış olabilirim ama saatini merak ediyordum asıl hamilesindirde inşallah biz ikiz haberi için biraz dua edelim yinede dua gibisi var mı hiç

kızlar morelim çok bozuk. yarın adet günüm. şuana kadar hiç belirtim olmadı. benm çok önceden lekelenmem olurdu. bu ay olmadı tabi umutlarım arttı. her ne kadar umutlanmıyorum desem de umutlandım işte. şimdi ağrılarım başladı. allahım hayırlısını ver demekten başka elimizden bişey gelmior malesef

Yarin kacta gidiceksin canim insallah guzel haberlerini alicaz ayy cok heycanli

süper soru cici anneden deryaaaaaa günü karıştırmış olabilirim ama saatini merak ediyordum asıl hamilesindirde inşallah biz ikiz haberi için biraz dua edelim yinede dua gibisi var mı hiç

sabah gidiceem kızlar öğleden sonra evde olurum inşallah...inşallah pozitif sonuçla dönerim..
Allah razı olsun iremcim dediğin gibi dua gibisi yokkk...

sabah gidiceem kızlar öğleden sonra evde olurum inşallah...inşallah pozitif sonuçla dönerim..
Allah razı olsun iremcim dediğin gibi dua gibisi yokkk...

du kız bu lafının üstüne sendende allah razı olsun buarada ben sana bi fetih okuyayım bebişlerinle bi fethet gel hastaneyi

inşallah canım. senin de çok sürmez umarım bu belirtiler.
inşallah kuzum sen göster bana.
ev haliyl dalarım inanamazsın gördüklerine en iyisi sen pozitif ol

kız ne var üstündee aşifte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…