canım hiç üzme kendini. ben tüp bebek yaptırıp da kanamayanını duymadım daha. güzel düşünmeye devam et. yakın bir zamanda 2 arkadaşım tüp yaptırdı. onların da öyle oldu. hele biri beta da baktırdı çıkmadı. 2 gün sonra zorla tekrar baktırdık çıktı. bu arada kanaması da vardı. ultrason sonuçlarına göre de doktoru tutmamış demişti.
sende üstten üstten geri gönder cicim o düşünceleri siz olumsuz bişey deyince benim ekrana dalasım geliyo doktor hanım bu duruma bi reçete yazsanız en pozitifinden
kız meryem ağzından bal damlıyor. sen de bebiş isteyenlerden misin kız?
canım bebektendir belki..
kız irem bi dalıversen e ekrana kızzzsende üstten üstten geri gönder cicim o düşünceleri siz olumsuz bişey deyince benim ekrana dalasım geliyo doktor hanım bu duruma bi reçete yazsanız en pozitifinden
kızlar inanın beni o kadar rahatlattınız ki anlatamam....
orkidem inşallah yarın koskocaman bi değerle karsılasırım bende arkadasların gibi mutlu haberi alırımmm
Dün bennim cok kötü ağrım oldu.dayanamadım cünkü ilkkez öyle adet ağrısı cektim.bana dikloran yapıldı acap ondan mı kesildi
Aynen öyleyiz ama başarabilenlerden değiliz malesef.3.negatifimi geçen hafta c.tesi aldım....çok zor günler geçirdik ama bu günümüze de şükür Rabbim dermansız dert vermesin.Her negatifte eşime ve Rabbime daha da kenetleniyor,onun tecellisine daha da güveniyorum.O benim Rabbim, bize de en hayırlı zamanda en hayırlısından evlatlar nasip edecek.Canım feda Rabbimin yoluna....Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun....
canım hiç üzme kendini. ben tüp bebek yaptırıp da kanamayanını duymadım daha. güzel düşünmeye devam et. yakın bir zamanda 2 arkadaşım tüp yaptırdı. onların da öyle oldu. hele biri beta da baktırdı çıkmadı. 2 gün sonra zorla tekrar baktırdık çıktı. bu arada kanaması da vardı. ultrason sonuçlarına göre de doktoru tutmamış demişti.
canım benim gebelik belirtilerin mi başlamış seninnyirim seni. dinlen, bol sıvı tüket. bir kaç hafta sonra geçecek bunlar. ben iyiyim ve mutluyum ama bir yandan da korkuluyum yine olmayacak diye alttan alta bir düşünce geliyo. tam sevinemiyorum.
Aynen öyleyiz ama başarabilenlerden değiliz malesef.3.negatifimi geçen hafta c.tesi aldım....çok zor günler geçirdik ama bu günümüze de şükür Rabbim dermansız dert vermesin.Her negatifte eşime ve Rabbime daha da kenetleniyor,onun tecellisine daha da güveniyorum.O benim Rabbim, bize de en hayırlı zamanda en hayırlısından evlatlar nasip edecek.Canım feda Rabbimin yoluna....Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun....
kızım ne yapalım öğrenilmiş çaresizlik gelişti işte. ilk çok daha kolay hamile kalmıştım. 11 haftalık düşük yaptım. düşükten sonra başladı bende bu olumsuz düşünceler. bi de herkes düşükten sonra hemen tutar demişti. 9 ay ay oldu bizimki piyasada yok.ben onun gelmeyişine alıştım aslında alttan alttan gelirse sürpriz olacak
kız irem bi dalıversen e ekrana kızzz
inşallah canım beniimm.
meryemcim dediğin gibi Rabbim hayırlı evlatlar verecek inşallah bizlere hayırlı zamanda..tedaviyle negatif almak insanı daha çok yıpratır ben daha 1.tüp bebekte negatfi nasıl kaldırırm diye düşünüyordum eşim kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı insan düşünemiyor bi an gerçekten isyan etmem kesinlikle ağlar zırlarım sonra hayata devam...Allah ım sabrını da veriyor sonuçta..
tüp bebek süreci çok yıpratıcı zaten sen maalesef 3 kere geçirdin bu süreci...inşallah bu kez son olur Allah ım yavrucuklarına kavusturur seni hayırlısıyla.....
canlarım yarın benim hamilelik test günümm...
iremcim ben değildim o kesinleşti yanii
Yarin kacta gidiceksin canim insallah guzel haberlerini alicaz ayy cok heycanli
Yarin kacta gidiceksin canim insallah guzel haberlerini alicaz ayy cok heycanli
süper soru cici anneden deryaaaaaa günü karıştırmış olabilirim ama saatini merak ediyordum asıl hamilesindirde inşallah biz ikiz haberi için biraz dua edelim yinede dua gibisi var mı hiç
sabah gidiceem kızlar öğleden sonra evde olurum inşallah...inşallah pozitif sonuçla dönerim..
Allah razı olsun iremcim dediğin gibi dua gibisi yokkk...
inşallah canım. senin de çok sürmez umarım bu belirtiler.Kuru bisey zaten hic yiyemiyorum sivilarida icerde tutamiyorum insallah gecer. Canim sende hic korkma sıkma kendini sevinmek icin bekli erken ama kotu biseyde hic bir zaman dusunme icini ferah tut ve olumlu dusunn. İnsallah hersey yoluna girecek bebisler gelicek
inşallah kuzum sen göster bana.ben bir hafta ya yeyim kırmızı kartı ondan sonra başlayım çalışmalara diycem düşükten sonra kolay mı tutuyo tutmuyo muama tutmasada sorun yok ben öğrenmeycem o çaresizliği göstertcem sana hıhhh..
ev haliyl dalarım inanamazsın gördüklerine en iyisi sen pozitif ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?