kızlar morelim çok bozuk. yarın adet günüm. şuana kadar hiç belirtim olmadı. benm çok önceden lekelenmem olurdu. bu ay olmadı tabi umutlarım arttı. her ne kadar umutlanmıyorum desem de umutlandım işte. şimdi ağrılarım başladı. allahım hayırlısını ver demekten başka elimizden bişey gelmior malesef
inşallah canım. senin de çok sürmez umarım bu belirtiler.
inşallah kuzum sen göster bana.
kız ne var üstündee aşifte
kız iremneva al sana bir umutsuz daha. dal anam ekrandan. bernardom bak daha belirti teşrif etmemiş ne güzel. lekelenmen olmamış. olumlu düşünelim güzel haberi alalım
kız sıkıntıda orda bu sıcak ve nem de hiç birşey olmayabilir neysem giyinip bi namaz kılayım ben
aynen bebişim belki bebişler hissediyo olumsuzluğu içleri kan ağlıyo alsana kırmızı kartben bu düşükten sonra iyice sıyırdım galiba bi ara ya çocukluğuma kendim inmeliyim yada incek bi dost bulmalıyım .....
kıl namazı bize de dua et. ben de namaz kılmak istiyorum. bazen kılıyorum ama çok tembellik ediyorum valla
bana bi arkadaşın babannesi demişti 40 gün devam ettin mi bırakmazsın diye insan başlıyoda ilk kırmızı karttan sonra devam etmesi zor devam edersen ediyosun bende yaradı , çalışan için kılmak zor oluyo ama inan kılabildiğin vakitleri bile kılsan çok fazla iç rahatlatıcı bişey bedava terapi gibi allahım muhasebeci olduğum nasılda belli paragözüm bendualarımdasınız arkadaşlar öptüm sizi gelirim inşallah birazdan byeeee.....
canım benim ben de özlemiştim valla seni. bi denk gelemedik. çoook geçmiş olsun yavrucuğuna. tez zamanda iyileşir inşallah.kizlar selam.SEL canim tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin.SWEET canim gecmis olsun insallah sag salim gelir bebisimiz RUMEYSA canim sende kirmizi gormussun.insallah bidahaki sefere gelir bebisler.az kaldi insallah. DERYA yarin guzel haberlerini bekliyoruz tatlim kizlar hepinizi kocaman opuyorum.ORKIDE.PERIM.HAYALIM.CHLAAK,VIOLE.umarim hepiniz yazmizimdir ben giremiyorum.herhalde giremiycem bir muddet.kizim cok hasta.bademcikleri sisti.atesi 40 cikiyor insallah cabucak iyilesir prensesim. gece hastaneye goturduk.yarinda insallah gidicez kontrole.cok agliyor.durmuyor bir saniye. opdum sizleri cikmam lazim kizlar
ben yine geldim...
kizlar selam.SEL canim tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin.SWEET canim gecmis olsun insallah sag salim gelir bebisimiz RUMEYSA canim sende kirmizi gormussun.insallah bidahaki sefere gelir bebisler.az kaldi insallah. DERYA yarin guzel haberlerini bekliyoruz tatlim kizlar hepinizi kocaman opuyorum.ORKIDE.PERIM.HAYALIM.CHLAAK,VIOLE.umarim hepiniz yazmizimdir ben giremiyorum.herhalde giremiycem bir muddet.kizim cok hasta.bademcikleri sisti.atesi 40 cikiyor insallah cabucak iyilesir prensesim. gece hastaneye goturduk.yarinda insallah gidicez kontrole.cok agliyor.durmuyor bir saniye. opdum sizleri cikmam lazim kizlar
canım benim ben de özlemiştim valla seni. bi denk gelemedik. çoook geçmiş olsun yavrucuğuna. tez zamanda iyileşir inşallah.
ben de geldiiiim
hoşgeldin cicim zamanlaman harikaydı
öyledir benim zamanlamam20 dk sonra tekrar çıkacam. trt1'de benjamin buttonun tuhaf hikayesi oynayacak. uyuyakalmazsam onu izleyeceğim
Kizlar bende geldim yuruyus yaptik kocamla cok iyi geldi. Parkta oturalim biraz dedim hollandali komsu kizida ordaydi size soru sorabilirmiyim dedi ve hamilemisin diye sordu direk anam turkleride gecmisler bunlar anasi ta iki hafta once anlamis halimdende denk gelemiyorduk.bende sakliyamadim ya
kizlar selam.SEL canim tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin.SWEET canim gecmis olsun insallah sag salim gelir bebisimiz RUMEYSA canim sende kirmizi gormussun.insallah bidahaki sefere gelir bebisler.az kaldi insallah. DERYA yarin guzel haberlerini bekliyoruz tatlim kizlar hepinizi kocaman opuyorum.ORKIDE.PERIM.HAYALIM.CHLAAK,VIOLE.umarim hepiniz yazmizimdir ben giremiyorum.herhalde giremiycem bir muddet.kizim cok hasta.bademcikleri sisti.atesi 40 cikiyor insallah cabucak iyilesir prensesim. gece hastaneye goturduk.yarinda insallah gidicez kontrole.cok agliyor.durmuyor bir saniye. opdum sizleri cikmam lazim kizlar
ben izledim anlatıyımda gitmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?