Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kız iremneva al sana bir umutsuz daha. dal anam ekrandan. bernardom bak daha belirti teşrif etmemiş ne güzel. lekelenmen olmamış. olumlu düşünelim güzel haberi alalım

kız iremneva al sana bir umutsuz daha. dal anam ekrandan. bernardom bak daha belirti teşrif etmemiş ne güzel. lekelenmen olmamış. olumlu düşünelim güzel haberi alalım

aynen bebişim belki bebişler hissediyo olumsuzluğu içleri kan ağlıyo alsana kırmızı kart ben bu düşükten sonra iyice sıyırdım galiba bi ara ya çocukluğuma kendim inmeliyim yada incek bi dost bulmalıyım .....

iyyyi iyyyiiii sıyırmak candır. sıyırmak insanın kendine yakışanı giymesidir

kıl namazı bize de dua et . ben de namaz kılmak istiyorum. bazen kılıyorum ama çok tembellik ediyorum valla

bana bi arkadaşın babannesi demişti 40 gün devam ettin mi bırakmazsın diye insan başlıyoda ilk kırmızı karttan sonra devam etmesi zor devam edersen ediyosun bende yaradı , çalışan için kılmak zor oluyo ama inan kılabildiğin vakitleri bile kılsan çok fazla iç rahatlatıcı bişey bedava terapi gibi allahım muhasebeci olduğum nasılda belli paragözüm ben dualarımdasınız arkadaşlar öptüm sizi gelirim inşallah birazdan byeeee.....

gülü gülü. ben de çıkıp sofra kurayım. öptüüüüm paragöz....piiiiiiiiss

kizlar selam.SEL canim tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin.SWEET canim gecmis olsun insallah sag salim gelir bebisimizRUMEYSA canim sende kirmizi gormussun.insallah bidahaki sefere gelir bebisler.az kaldi insallah.DERYA yarin guzel haberlerini bekliyoruz tatlimkizlar hepinizi kocaman opuyorum.ORKIDE.PERIM.HAYALIM.CHLAAK,VIOLE.umarim hepiniz yazmizimdirben giremiyorum.herhalde giremiycem bir muddet.kizim cok hasta.bademcikleri sisti.atesi 40 cikiyorinsallah cabucak iyilesir prensesim.gece hastaneye goturduk.yarinda insallah gidicez kontrole.cok agliyor.durmuyor bir saniye.opdum sizleri cikmam lazim kizlar

canım benim ben de özlemiştim valla seni. bi denk gelemedik. çoook geçmiş olsun yavrucuğuna. tez zamanda iyileşir inşallah.
ben yine geldim...

ben de geldiiiim

çok geçmiş olsun canımm Allah acil şifalar versin....

Kizlar bende geldim yuruyus yaptik kocamla cok iyi geldi. Parkta oturalim biraz dedim hollandali komsu kizida ordaydi size soru sorabilirmiyim dedi ve hamilemisin diye sordu direk anam turkleride gecmisler bunlar anasi ta iki hafta once anlamis halimdende denk gelemiyorduk.bende sakliyamadim ya

nasıl anlıyorlar yaaww:26:neysem hortensiam saklayacak bişey kalmadı. artık söylersin herkese

Cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…