Kizlar bende geldim yuruyus yaptik kocamla cok iyi geldi. Parkta oturalim biraz dedim hollandali komsu kizida ordaydi size soru sorabilirmiyim dedi ve hamilemisin diye sordu direk anam turkleride gecmisler bunlar anasi ta iki hafta once anlamis halimdende denk gelemiyorduk.bende sakliyamadim ya
izlemiyim mi yani ne istiyon
yok kız türkler kadar olamaz benim görümcenin görümcesi hamile kalmamıştım hamile kalacaksın dedi kaldım kan testinden sonra bakada kaldım hatta
yok kız türkler kadar olamaz benim görümcenin görümcesi hamile kalmamıştım hamile kalacaksın dedi kaldım kan testinden sonra bakada kaldım hatta
sweet nasılsın kuzum
de gettt zırlayacaksan şimdiden git biliyon heçççç çekemem
kizlar Allah razi olsun hepinizden. dualariniz icin saolsun
elh iyiyim cnm kanamam kesildi yatiyorum hep
yok artıııkkız bana da bi geliim baksın
seni aşifteee seni çok bilmişşş. birazdan gidicem zaten
bartekciğim hoş geldin... gözüm yollarda kaldı nasıldın? tedavin ne aşamada
Hoş bulduk canım 3 tane iğne vermişti (bravelle)1 er gun arayla göbekten yaptım 2 tanede hap biri 5 gunluktu ( tamoxifen)digerinde her gun 1 tane ( encorton) yarın kontrole gidicem yumosa bakicak perşembede ins transfer edilecek hayirlisiyla
hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah canım...
3 gündür girmiyordum perim de yokmuş merak ettim ins bı sorun yoktur kikininde yiyeni gelmiş ne güzel sürpriz yapmış bize sürpriz yapacak kimsede yok yakınlarda rumeysa adet olmussun hayırlısı inşallah Ağustos'ta güzel haberleri paylaşırız deryacim Ayyy senin sonucunu çok merak ediyorum ins ikizdir bebislerin
derya diğer topikte okudum az önce şimdi nasılsın cnm dualarımdasın yarın guzel haber vereceğine inanıyoruminşallah bartekcim hamiş haberimle dönerim yarın...
sen aşılama tedavisine basladın dimi tatlım??tedavin hayırlı olsun inşallah bebişine kavusursun hayırlısıyla...
derya diğer topikte okudum az önce şimdi nasılsın cnm dualarımdasın yarın guzel haber vereceğine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?