Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yok kız türkler kadar olamaz benim görümcenin görümcesi hamile kalmamıştım hamile kalacaksın dedi kaldım kan testinden sonra bakada kaldım hatta

yok artıııkkız bana da bi geliim baksın

bak bunda ciddiyim valla güldüğüme de bakma adetim pazar gün bitti, ben saf aklımla yumurtlama günü söyleyen sitelerde bu dönemi doğum kontrol yöntemi olarak kullanmayın denmesine rağmen (görüyosun ki notuda okuyorum ) 3 aydır o yöntemle korunyordum salı gün bana kadın bunu söyledi ki ben o hafta hiç bişey yapmadım yumurtlama döneminde ve sonrasında ki ilk çarpışmayla ben hamile kalmışım ama ben bu gacı dan korkuyorum ölecek adamı bilemesede acı bişey falan olacağını zamanında çok hissetmiş hikayelerini de duyduğum için, yok ama sana yok da diyemiyorum demiştim. sonra düşünce madalyasını takmaktan vazgeçtim ben hamile olduğumu zorunlu annem dışında kimseye söylemedim o yüzden bilmiyor tahminin doğruluğunu

bartekciğim hoş geldin... gözüm yollarda kaldı nasıldın? tedavin ne aşamada

Hoş bulduk canım 3 tane iğne vermişti (bravelle)1 er gun arayla göbekten yaptım 2 tanede hap biri 5 gunluktu ( tamoxifen)digerinde her gun 1 tane ( encorton) yarın kontrole gidicem yumosa bakicak perşembede ins transfer edilecek hayirlisiyla

Okurken sonunu oyle merak ettim ki anlatamam ins bı şey olmamıştır diye Rabbim yüzünü güldürsün ins

hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah canım...

3 gündür girmiyordum perim de yokmuş merak ettim ins bı sorun yoktur kikininde yiyeni gelmiş ne güzel sürpriz yapmış bize sürpriz yapacak kimsede yok yakınlarda rumeysa adet olmussun hayırlısı inşallah Ağustos'ta güzel haberleri paylaşırız deryacim Ayyy senin sonucunu çok merak ediyorum ins ikizdir bebislerin

inşallah bartekcim hamiş haberimle dönerim yarın...
sen aşılama tedavisine basladın dimi tatlım??tedavin hayırlı olsun inşallah bebişine kavusursun hayırlısıyla...

inşallah bartekcim hamiş haberimle dönerim yarın...
sen aşılama tedavisine basladın dimi tatlım??tedavin hayırlı olsun inşallah bebişine kavusursun hayırlısıyla...
derya diğer topikte okudum az önce şimdi nasılsın cnm dualarımdasın yarın guzel haber vereceğine inanıyorum

derya diğer topikte okudum az önce şimdi nasılsın cnm dualarımdasın yarın guzel haber vereceğine inanıyorum

kasık ağrılarım var canım kaç ggündür yoktu lekelenmeden sonra basladı.sabaha kadar adet olmazsam bende ümitlenicem tuhaf duygular içerisindeyim...inşallah güzel haberlerle dönerim neşecim çok sağolll:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…