kasık ağrılarım var canım kaç ggündür yoktu lekelenmeden sonra basladı.sabaha kadar adet olmazsam bende ümitlenicem tuhaf duygular içerisindeyim...inşallah güzel haberlerle dönerim neşecim çok sağolll:))
lekelenmen mi olduayyyy.. inşallah yarın buraya güzelll heberler gelllllllllllll
periiiiiiimmmmm hoossggeellddiiinn nerelerdesinn senn çok merak ettik seniiiiii
Kız perim nasılsın datlummmm bebis nasil
hafta sonuydu hep dışardaydıkkk.. akşamları eve geldik gece de girmedim yorgundum bide burdaki hatunlar kızı yo gece girmeme kikiki
sen nasılsınnn lekelenme ne zaman oldu ... nasılsın ?????? nasıl hissediyorsun
inşallah bartekcim hamiş haberimle dönerim yarın...
sen aşılama tedavisine basladın dimi tatlım??tedavin hayırlı olsun inşallah bebişine kavusursun hayırlısıyla...
yani yerleşme mi kiii derya bişey demedimi... neden olmuşşşş felan..bugün 3gibi oldu sonra da gerisi gelmedi ama kasık ağrılarım var..hemsireyle görüştüm aktif kanaman baslamadıkça sorun yok dedi bakalım canım ya...
yani yerleşme mi kiii derya bişey demedimi... neden olmuşşşş felan..
iyiyim şikerim aşılamamı oldun sennn??????? göz ucu okudumm inşallahhhh dadlum bebişin hemececik bekletmeden gelir..
nohut iyi dün kalp aqtışlarını almış doktor..:)))) ama tam benim anlayacagım kadar değil o yüzden hafta içi istersen dinlemek bidaha gel dedi :)))))
yarın zaten test günüm o yüzden yorum yapmak istemedi.adet olacaksam da çok erken ve hiç adet belirtilerim yok
nohutcuğun kalbi pıt pıt atıyo desene aayyy canımmm benniiimmmmm
Âmin canım hep birlikte ins canım kac tane iğne yaptırdın sen biraz tedavinden bahsedermisin adetinin kaçıncı gunü transfer yapıldı
kizlar dualariniza cok ihtiyacim var. dun tasindik yeni yerimize. aksam markete gitmistik ve bnm malesef kanamam basladihemen acile gittik. bir suru test yaptilar. kan bulamayinca 4 yerden igne batirdilar ve mosmor oldu her yerim. kan sonuclarini iyi dedi doktor. ultrasonla da baktilar bebegimizin kalbi atiyodu ama ben bisey diyemem ne olacagina dair dedi doktor. dusuk riskin var dedi.
inşallah bu ay da piyango bize vurur inşallah.. yoksam ben bu çocuk işlerini bırakacam çok sıkıldımkız sen de ye kuru incir. arasına da mis gibi koy cevizleri. günde 2 tane yee..yarasıın
Yok daha yapılmadı ins Perşembe gunü kısmet olursa yarın kontrol var bakalım ne diyecek
Nohuta da maşallahhadi hayırlısı
canım geçmş olsun Allah acil şifalar versin meleğine kendine iyi bak canımkizlar selam.SEL canim tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin.SWEET canim gecmis olsun insallah sag salim gelir bebisimiz RUMEYSA canim sende kirmizi gormussun.insallah bidahaki sefere gelir bebisler.az kaldi insallah. DERYA yarin guzel haberlerini bekliyoruz tatlim kizlar hepinizi kocaman opuyorum.ORKIDE.PERIM.HAYALIM.CHLAAK,VIOLE.umarim hepiniz yazmizimdir ben giremiyorum.herhalde giremiycem bir muddet.kizim cok hasta.bademcikleri sisti.atesi 40 cikiyor insallah cabucak iyilesir prensesim. gece hastaneye goturduk.yarinda insallah gidicez kontrole.cok agliyor.durmuyor bir saniye. opdum sizleri cikmam lazim kizlar
iyiyim tatlım benim kırmızılar geldi malesefviolecim sen nasılsın ????????
canım geçmş olsun Allah acil şifalar versin meleğine kendine iyi bak canım
iyiyim tatlım benim kırmızılar geldi malesefkaldım ağustosa perim yaa senin 3. ayında mı tutmuştu neler yapmıştın sen ovu testi falan kullanmış mıydın?:26:[/QUOTE
]nazlama nın kızımı hastaaa.... :2: ay hep senden haber aldın bugünnnn......... ayyy çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaa çok üzüldümm yaaaaaaa allah acillll şifalar versinn
violecim kızrmızılarmı geldi ben girdim başaş abaktım 2 günün vardı erken mi geldi....(((((((((((( ovulasyon testi kullandım. 2. ayımda tahmini yumurtlamamı biliyorum violecimm
sende kullana bilirsin işe yarıyo... en azından ne zaman olacagını görüyosunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?