Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

lekelenmen mi oldu ayyyy.. inşallah yarın buraya güzelll heberler gelllllllllllll

periiiiiiimmmmm hoossggeellddiiinn nerelerdesinn senn çok merak ettik seniiiiii

hafta sonuydu hep dışardaydıkkk.. akşamları eve geldik gece de girmedim yorgundum bide burdaki hatunlar kızı yo gece girmeme kikiki
sen nasılsınnn lekelenme ne zaman oldu ... nasılsın ?????? nasıl hissediyorsun

Son düzenleme:
Kız perim nasılsın datlummmm bebis nasil

iyiyim şikerim aşılamamı oldun sennn??????? göz ucu okudumm inşallahhhh dadlum bebişin hemececik bekletmeden gelir..

nohut iyi dün kalp aqtışlarını almış doktor..:)))) ama tam benim anlayacagım kadar değil o yüzden hafta içi istersen dinlemek bidaha gel dedi :)))))

hafta sonuydu hep dışardaydıkkk.. akşamları eve geldik gece de girmedim yorgundum bide burdaki hatunlar kızı yo gece girmeme kikiki
sen nasılsınnn lekelenme ne zaman oldu ... nasılsın ?????? nasıl hissediyorsun

bugün 3gibi oldu sonra da gerisi gelmedi ama kasık ağrılarım var..hemsireyle görüştüm aktif kanaman baslamadıkça sorun yok dedi bakalım canım ya...

inşallah bartekcim hamiş haberimle dönerim yarın...
sen aşılama tedavisine basladın dimi tatlım??tedavin hayırlı olsun inşallah bebişine kavusursun hayırlısıyla...

Âmin canım hep birlikte ins canım kac tane iğne yaptırdın sen biraz tedavinden bahsedermisin adetinin kaçıncı gunü transfer yapıldı

Yok daha yapılmadı ins Perşembe gunü kısmet olursa yarın kontrol var bakalım ne diyecek

Nohuta da maşallah hadi hayırlısı

yarın zaten test günüm o yüzden yorum yapmak istemedi.adet olacaksam da çok erken ve hiç adet belirtilerim yok
nohutcuğun kalbi pıt pıt atıyo desene aayyy canımmm benniiimmmmm

belirti önemli dill boş verr... doğru yorum yapamaz nasıl yapsınki...
kanama adet için erken...seee inşallah yaaa doktora mı gidicen yarın......
evet nohutcuk atıyor inşallah senin kilerde atıyordurrr... hemde iki keree :))))))9 inşallah inşallah Rabimmm sana yarın yaşatsın bu duyguyu aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Âmin canım hep birlikte ins canım kac tane iğne yaptırdın sen biraz tedavinden bahsedermisin adetinin kaçıncı gunü transfer yapıldı

ben adetin 3.günü iğnelere basladım 9 iğne yaptırdım.14.günde yumurtalarım toplandı 17.gün transferim yapıldı canım...

canım dualarımız seninle inşallah bebişini kucağını aldığını da görücez fazla yorma kendini hep yat işler kalsın boşver

inşallah bu ay da piyango bize vurur inşallah.. yoksam ben bu çocuk işlerini bırakacam çok sıkıldım kız sen de ye kuru incir. arasına da mis gibi koy cevizleri. günde 2 tane yee..yarasıın

kuru incir kaç tane yiyosun orkidem günde 2 tane mi adet bittikten sonra mı yiyosun?:26:

viole sweete ne olmuş yaa alıntı alınca gördümm... Allahın izniyle inşallah hiç bişey olmazzz....
sweet dualarım seninleeee........

Son düzenleme:
canım geçmş olsun Allah acil şifalar versin meleğine kendine iyi bak canım
violecim sen nasılsın ????????
iyiyim tatlım benim kırmızılar geldi malesef kaldım ağustosa perim yaa senin 3. ayında mı tutmuştu neler yapmıştın sen ovu testi falan kullanmış mıydın?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…