Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

perim eczaneye gitsem verirler demi adetten kaç gün sonra başlamalıyım?:26:

iki adet arasııı kaç günn oluyosun??? 28 günde bir se mesala 11. günü başlıyosun gibi... adet gününe göre değişiyor içinde kılavuzz var ona göre yapıyorsun...
her eczanede olmaya bilir ama getirtirlerrr..... ben tek kullanımlıktan aldım... gebelik testi gibii onadan 7 tane almıştım.. 10 gün teste başladım 12. gün koyu çizgiyi yakalamıştım

viole sweete ne olmuş yaa alıntı alınca gördümm... Allahın izniyle inşallah hiç bişey olmazzz....
sweet dualarım seninleeee........

sweet yeni yerine taşınmış markete gitmişler sonra kanaması gelmiş ama durmuş şimdi şükür Allah'ıma doktora gitmişler kalp atışları varmış bebeğin

perim ismi ne özelden yazsana bana bi de koyu çizgiyi görünce o gün ilişkiye mi giriyosun?

şimdi seni uykuda tutmazzz

aynen heycanlıyım korkuyorum bi yandan...lavaboya gitmek istemiyorum varya kötü sonuçla karsılasıcam diye...çok zor perim yaaa böyle bi süreç yasayıp da olumsuzla karsılasmak çok çok zoorr.....
ben çıkayım uyumaya çalısayım yarın görüşürüz inşallah öpüldünüz kızllaarrrr benim için dua edin lütfennn....

ayyyyyyyyyyyyy duamm seninlee deryoşummmm... güzelce uyuuuuu... bişeyde düşünme sabah ola hayrolaa

perim ismi ne özelden yazsana bana bi de koyu çizgiyi görünce o gün ilişkiye mi giriyosun?

ismi yazdım ama sen şartlarımı biliyosun burda... yani onu bula bildimm ama ben memnun kaldmı... bu arada iki çizgi eşit koyulukta gördüğün an 24 ila 36 saat içinde yumurtlatyacaksın demek... gördüğün de bir kaç saat içinde girrr ilişkiye.... ertesigün testi tekrarla bazen ikici çizgi dahada koyu çıkabiliyoo zaten kullanma kılavuzunda bide kk nin bu testi kullanana lar bölümü var resimli ordanda bakarsın

kızlar ben de yatıyorum deryacım güzel haberlerini bekliyoruz yarın halay çekicez
perim nohutuna iyi bak sen de yat nohutun uykusu gelmiştir zaten seninki kız bebiş benceeeeeeeee hadi öptüm sizi iyi gecelerrrrrrr

iyi geceler violecim................. sen bi bak bakalım ezcaneyeee
kızmııı

kızlar ben de yatıyorum deryacım güzel haberlerini bekliyoruz yarın halay çekicez
perim nohutuna iyi bak sen de yat nohutun uykusu gelmiştir zaten seninki kız bebiş benceeeeeeeee hadi öptüm sizi iyi gecelerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…