Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

altan bir yazma telaşı içindeydim sen nerden çıktın kızz gözden kaçırmışım senii kikiki
naptın gülüm nasıl gidiyo sporeeee :)))))))

şincik geldik kız daha 2 dk anca oldu.. yarın yatılı misafirim gelcek bikaç gün kalcak..yumurtlama dönemine denk gelir die dünden beri çarpışıos bi çarpıştık şini en hızlısından uyuttum adamı geldümmm...spor iyi gidio hergün hareket artıkın öleee malak gibi yatmak yokksen napıosun yoksun ne zamandır

en hızlısındansa kesin tutmuştur benim öle oldu:)))
hafta sonuyaa... hep dışardaydık... 3 gündür arkadaşlarla mangala felan gittik göle girdiler... ama ben girmedim :)))) ne olur ne olmazz...:86:

sen girme tabikiiiiiiii..nohutçuğa dikkat et..
valla hızlısından ve kıvılcımvari oldu:) bi 15 dk da yattım kalkmadım artık gerisi Allaha kalmış nasip ederse olur.
kız sana bişi sorcam ben ovuya 16 sında başlıcaktım ya 19 yumırtlama günüm. ee bana misafir gelio yatılı yarın işler sakata bindi bende dün çarpışmakla kalmiim günaşırı imkan olmıcak bugünde bi çarpişim dedim. merakımdan öncesinde ovu yaptım. çift çizgi belirgin hatta tamamen aynı renk diğeri silik değil. yani yumurtladımmı demek bu ne demek . daha koyu çıkması lasım falan deniliodu.

ya aynı renkte olacak ikiside yada test çizgisi kontolden koyu olacakk...
test markasına göre değişir... yarında yap.. eğer silikletiyse bugün yaptığın günü unutma... eğer daha koyu çıkarsa yarında değerlendir...
bu arada bugün kaçıncı günün

yarını değerlendirme şansım yok hatta çarşambaya kadar yokta ...bugün meraktan ilk defa yaptım öncesinde yapmamıştım normalde 16sında başla dediniz ya dedim zaten 15i hatta yarım saat sonada 16sı oluodu yapıverdim. 1 temmuzda adet olmuştum.32 gün sürüodu benim

zaten senin 16. ve 20 günü arası tehlikeliii
bence bu aralara devam et hatta yarın. aynı saatte tekrara yappp... aynı saatte olmasına dikkat et... yarın bence daha kou çıkacak...

zaten senin 16. ve 20 günü arası tehlikeliii
bence bu aralara devam et hatta yarın. aynı saatte tekrara yappp... aynı saatte olmasına dikkat et... yarın bence daha kou çıkacak...

hadi yaaaaaa.prospektüsede baktım şini benimkinde 15. gün teste başla dio . çıkan sonuçta pozitif demekmiş 24-48 saat içinde ilişkiye girin dio. ee ben bi defa yaptım ama yarın yatılı misafirin yanında nasıl yapimmmmmm...daha koyu çıksada yarın bana faydasıolmıcak

pozitifse...
15. günü bugun se yarın 16. günü yumuşlıcan demek test 24 .36 saati gösteriyo yaa
banyoda yap kız 2 dakikanı almazz... testii mutlaka yap... en zaından ne zman olduğunu öğrenirsin artık bidaki aya ona göre girersinn....

aman gelen kuzenim testi yanında yaparım sorun olmaz. ama ilişki olmayınca bu ay araya gitcek zaten bugünkü pozisyonda pek uygun değildi. üffffffffff neyse yaaaa kafaya takmim olmadı önümüzdeki ay biliorumki en azından 15 i ve 20 si arası kimseyi kabul etmicemmmm.sürekli çalışmadayımm

aman gelen kuzenim testi yanında yaparım sorun olmaz. ama ilişki olmayınca bu ay araya gitcek zaten bugünkü pozisyonda pek uygun değildi. üffffffffff neyse yaaaa kafaya takmim olmadı önümüzdeki ay biliorumki en azından 15 i ve 20 si arası kimseyi kabul etmicemmmm.sürekli çalışmadayımm

o belli olmaz.. işte uygun mu değilmi 100 de bir bile olsa seni bula bilir... kikiiii
bu ay seninde olabilir bebiş... aynı ben gibisin sallamışın öteki ayaa... relax .
malum vuruş bugün olmasın madem test pozitifff

Son düzenleme:
o belli olmaz.. işte uygun mu değilmi 100 de bir bile olsa seni bula bilir... kikiiii
bu ay seninde olabilir bebiş... aynı ben gibisin sallamışın öteki ayaa... relax .
malum vuruş bugün olmasın madem test pozitifff

ayy valla şimdi öyle düşünüp umutlanmak istemiyorum..yapılması gereken asıl zamanlarda yapamıcas. artık hayırlısı diyorum. yoksa adeti beklerim umutla oda çok yıkıcı oluyo......................en azından bari derim yapamadık zaten zamanında olmadı bu ay dikkat etcem derim. yoksa kafaya takmakla deli çıkças ayyyy

yok yok takmaaa zaten .... takmayınca daha iyii strese hiç gelmez bu iş...

yok yok takmaaa zaten .... takmayınca daha iyii strese hiç gelmez bu iş...

ben zaten bu ilişkiden ümitli değilim pozisyon tutmadı bence ne var ne yok geri gitti dışarı..bidahaki aya kikinin gözterdiği pozisyonlardan 2.sini denicem:)bacaklar omzatüfek omza gibi vallaa

ben zaten bu ilişkiden ümitli değilim pozisyon tutmadı bence ne var ne yok geri gitti dışarı..bidahaki aya kikinin gözterdiği pozisyonlardan 2.sini denicem:)bacaklar omzatüfek omza gibi vallaa

nişan allllll ateşşşşşşş kikikiiii
kız kikiye kaldıysan... çok işin varr... :86:ya fıtık olursunnn yada yeni eşyalar almak zorunda kalırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…