Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

nişan allllll ateşşşşşşş kikikiiii
kız kikiye kaldıysan... çok işin varr... :86:ya fıtık olursunnn yada yeni eşyalar almak zorunda kalırsınn

vallaaa öylee ay ne zor işmiş bu yok gününü belirle yok pozisyonunu yok saatini aaaaaaaaaa yorucu valla.anam napimelimden geleni yaptım 2 gün dışarı çıkan spermleride tutup içeri geri tıkmıcam ya gece gece çarşaf yıka bilmem ne yıka misafir gelcek evi temizlemişim yine dağıttık

hhee yawww saati pozisi... günüüü... çok zorr evettt:44:
rahat olmak engüzeli takma sen boşverrr......

ydbuge be çıkıyom cinganee yarın girerim öğllen sende tes yap bak merak ederim

Son düzenleme:

canim kizin icin cok uzuldum cok cok gecmisler olsun ,,tez zamanda iyilerisir insallah,

bartekim insallah asilaman tutucak busefer dualarim seninle canim.

Ayyyy en onemli gunlerde misafir iyyy :120:kiz delu yerinde olsam misafir varkende yapardim gizli isler daha guzel yaww kikikiiiiii

nişan allllll ateşşşşşşş kikikiiii
kız kikiye kaldıysan... çok işin varr... :86:ya fıtık olursunnn yada yeni eşyalar almak zorunda kalırsınn

uyuz

kızlar selam ben geldim. erken geldik mecburen....
benim durumu sorarsanız adet olacakmışım gibi belirtiler bir geliyor bir gidiyor. bir karnım ağrıyor bir geçiyor. şaşkın haldeyim. karnım şişti, adet olacakken böyle olur benim o yüzden pek umudum yok:106:
bat 18i

ben yokken hamile kalan oldu mu? yeni hamilelerin durumu nasıl? mide bulantıları başladı mı perim

neyse ben kaçıyom.. reklamlarda gelirim.
sizin de anlayacağınız üğzere ben uyuyakaldım film izlerkentavuğum ben

adet başlayınca başladım. günde 2 tane yedim.

herkese günaydın. kız iremneva sabah kuşu sana da günaydın
kız periiiiim çoook şükür ki bişeyciğin yok... bizi terk etme

kızım delümüsünnnnnn misafir ossun nolacak yaz günü banyo yapmak kadar normal bişeyyyy var mı spermcanların en verimli zamanı sabah yapın adamı banyo ettir kendinde sonra edersin sessiz çalış her aklımızı sana mı verelim boşa gitmesin kızım bir ay bir ayyy

tatlım ben genelleme yapmıyorum, zaten genellemenin de yanlış olacağını yazdım. bizler burda fikirlerimizi ve tecrübelerimizi özgürce ve çıkarsız paylaşıyoruz (gerçi arada kendini bilmez tüccarlar da dalıyorlar ama ağızlarının payını da alıyorlar,çünkü reklamlara o kadar tokuz kiii!! neyse bu da ayrıca tartışılır) ve benim çocukluğum doktorların arasında hastanelerde geçti, şuan 30 yaşındayım hayatımda 3-5 tane aklı başında, mesleğine hizmet eden vicdanlı doktor tanıdım.neyse ben seni daha fazla üzmeyeyim çünkü doktorlar hakkında pek iç açıcı düşüncelerim yokkk

karnım ağrıyor adet olmak istemiyorum

batın ne zaman tatlım, ne üzülüyon en kötü gelecek ay beraber kalırız hamile ama sen bu ay kal hamile kızımı oğluşuna vereyim bu durumda tek üzüleceğin konu bu ayda kalsan gelecek ayda kalsan hamile benden kurtulamıyon

hayırlısını iste başına gelen hiç bişey içinde üzülme vardır bir hayır....

geçen ay 20sinde adet oldum. 2 aydır hastalığım düzenli değildi bi bu ay normale döndü hala adet olmadım sevindim ama bu seferde karnım ağrımaya başladı.
bi de canım üzülmem ama benim eşim 15 gün sonra gidiyor ve uzun süre yok hayırlısı tabi ama insan üzülüyo. senin bat ne zaman. bir kızın mı var Allah bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…