nişan allllll ateşşşşşşş kikikiiii
kız kikiye kaldıysan... çok işin varr... :86:ya fıtık olursunnn yada yeni eşyalar almak zorunda kalırsınn
vallaaa öyleeay ne zor işmiş bu yok gününü belirle yok pozisyonunu yok saatini aaaaaaaaaa yorucu valla.anam napimelimden geleni yaptım 2 gün dışarı çıkan spermleride tutup içeri geri tıkmıcam ya gece gece çarşaf yıka bilmem ne yıka misafir gelcek evi temizlemişim yine dağıttık
hhee yawww saati pozisi... günüüü... çok zorr evettt:44:
rahat olmak engüzeli takma sen boşverrr......
canım ben kaçar yarın erken kalkcam.misafirimi almaya gitcem.sonra görüşürük yine.öptüm nohutçukla seni
kizlar selam.SEL canim tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin.SWEET canim gecmis olsun insallah sag salim gelir bebisimiz RUMEYSA canim sende kirmizi gormussun.insallah bidahaki sefere gelir bebisler.az kaldi insallah. DERYA yarin guzel haberlerini bekliyoruz tatlim kizlar hepinizi kocaman opuyorum.ORKIDE.PERIM.HAYALIM.CHLAAK,VIOLE.umarim hepiniz yazmizimdir ben giremiyorum.herhalde giremiycem bir muddet.kizim cok hasta.bademcikleri sisti.atesi 40 cikiyor insallah cabucak iyilesir prensesim. gece hastaneye goturduk.yarinda insallah gidicez kontrole.cok agliyor.durmuyor bir saniye. opdum sizleri cikmam lazim kizlar
3 gündür girmiyordum perim de yokmuş merak ettim ins bı sorun yoktur kikininde yiyeni gelmiş ne güzel sürpriz yapmış bize sürpriz yapacak kimsede yok yakınlarda rumeysa adet olmussun hayırlısı inşallah Ağustos'ta güzel haberleri paylaşırız deryacim Ayyy senin sonucunu çok merak ediyorum ins ikizdir bebislerin
yarını değerlendirme şansım yok hatta çarşambaya kadar yokta ...bugün meraktan ilk defa yaptım öncesinde yapmamıştım normalde 16sında başla dediniz ya dedim zaten 15i hatta yarım saat sonada 16sı oluodu yapıverdim. 1 temmuzda adet olmuştum.32 gün sürüodu benim
nişan allllll ateşşşşşşş kikikiiii
kız kikiye kaldıysan... çok işin varr... :86:ya fıtık olursunnn yada yeni eşyalar almak zorunda kalırsınn
neyse ben kaçıyom.. reklamlarda gelirim.
canım dualarımız seninle inşallah bebişini kucağını aldığını da görücez fazla yorma kendini hep yat işler kalsın boşver
kuru incir kaç tane yiyosun orkidem günde 2 tane mi adet bittikten sonra mı yiyosun?:26:
herkese günaydın. kız iremneva sabah kuşu sana da günaydın
kız periiiiim çoook şükür ki bişeyciğin yok... bizi terk etme
hadi yaaaaaa.prospektüsede baktım şini benimkinde 15. gün teste başla dio . çıkan sonuçta pozitif demekmiş 24-48 saat içinde ilişkiye girin dio. ee ben bi defa yaptım ama yarın yatılı misafirin yanında nasıl yapimmmmmm...daha koyu çıksada yarın bana faydasıolmıcak
sizin de anlayacağınız üğzere ben uyuyakaldım film izlerken tavuğum ben
adet başlayınca başladım. günde 2 tane yedim.
aynen öyle
tüm doktorlara genellenmesine bir doktor olarak bozuluyorum. kötülük düşünen doktorların yüzünden adımız çıktı. ama inanın onların sayısı iyilerden az. doktorlar çoğu zaman gergin oluyor, bir şey diyemiyorum. çünkü sağlık bakanlığı günde bilmem kaç hastaya bakacaksın diyo. her hastaya 2-3 dk ayırmak lüks oluyo. biz kendimizi, derdimizi anlatamıyoruz ne yazık ki, hastalarımız da anlamıyorlar
günaydınnnnnnnnnnnnabersiniz canlar
sanada günaydın iyidir canım sennn... sonsyyyy sana nolduuuu....
karnım ağrıyor adet olmak istemiyorum
batın ne zaman tatlım, ne üzülüyon en kötü gelecek ay beraber kalırız hamileama sen bu ay kal hamile kızımı oğluşuna vereyim bu durumda tek üzüleceğin konu bu ayda kalsan gelecek ayda kalsan hamile benden kurtulamıyon
hayırlısını iste başına gelen hiç bişey içinde üzülme vardır bir hayır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?