geçen ay 20sinde adet oldum. 2 aydır hastalığım düzenli değildi bi bu ay normale döndü hala adet olmadım sevindim ama bu seferde karnım ağrımaya başladı.
bi de canım üzülmem ama benim eşim 15 gün sonra gidiyor ve uzun süre yokhayırlısı tabi ama insan üzülüyo. senin bat ne zaman. bir kızın mı var Allah bağışlasın canım
yok canım bende çocuk geçen ay düşük yaptım batım belli değil o yüzden sen bu ay hamile kal oğlan yap bende gelecek ay kız everelim demek istedim ben erkeğin evlilikte büyük olması taraftarıyım 1 ay bile olsaüzülme canım hayırlısı diye düşün ama şimdiden üzülecek bişey yok dur ölmeden gömüyonuz ya
üzüldüm canım yaa ne kadarlıktı
orkidem pc açık bırakmısım kusura bakma yeni gördüm iyi sayılırım canım...
biraz kahverengi lekelenmem oldu yıkıldım o an anlatamam ama gerisi gelmedi hala...
hemsiremi aradım cleaxane ı kes dedi..aktif kanaman baslamadıkça korkma bol bol dinlen bugün kalkma hiç dedi...
senin yumoslarda iyiymiş maşalllaahhh bu ay bebiş olarak hepimizi sevindirir inşalllaahhhh
inşallah iyiye işarettir hemsom..adetime en az 5 gün var ve hiçbir adet belirtim yok
ne gögüs hassasiyeti ne kilo artısı şişlik hiçbir seyim yok
yarın her sey belli olacak.....
evet canım kan tahlili günüm 16 temmuz...inşallah adet olmadan giderim de az da olsa umudum kalır....
iremneva sen ne kadar pozitif bi insansın ya canım benim
doğru söylüyosun iremim sonradan anlaşılıyor bazı şeylerherşeyde bir hayır olduğunu bazılarımız biliyo ama uyguluyamıyoruz, üzülmeden duramıyoruz ben yaşadıklarımla anladım gerçekten var bir hayır şuan tam bilmiyorum ama hamile kaldığımda anlıyacağım ki iyi ki şimdi hamile kalmışım diye ....meselaaaaa belki eğitim sisteminde değişiklik olacak ama düşük yaptığım bebişim zamanında kilere vuracak ama doğurduğuma vurmayacak
canım içine sinmiyosa bi test al yap o zaman dha net anlaşılır bence :26:benim adet kanamam kesildi dyordum dün gece ped koydum sabah 9 gibi wc ye gittğimde 1 lira dan birazcık büyük gine kanlanmış...ama sonrasi yok..wc ye gittğimde 5 6 damla kan geliyr devamı yok bu kesilmiş anlamına glemiyr dimi
benim adet kanamam kesildi dyordum dün gece ped koydum sabah 9 gibi wc ye gittğimde 1 lira dan birazcık büyük gine kanlanmış...ama sonrasi yok..wc ye gittğimde 5 6 damla kan geliyr devamı yok bu kesilmiş anlamına glemiyr dimi
kııızzzlllaaarrr haaammmiiilleeeyyyiiimmmmm
gerçekkten çok sevindim Allah analı babalı büyütsun, sağ salim kucağına versin (lerrr demem lazım dimi ikiz ihtimali var )en kötü günün böyle olsun
Ben biliyordum hatta emindim demek istiyorumda büyük konuşmaya girmesin demiycembeta değerini söylede ikiz tahmini yapalım lütfenn betan tavan yapmış ossunnnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?