bugün 12.günüm beta değerim 148 canım...ben pek tahmin yürütemedim sizlerden bekliyorum yorumuuu
bu 12 aşılamadan bu yana değil mi adetten bi hafta önce(doğru tahmin ettim demi ) 148 se adet zamanına sen rahat 1000 küsürü göreceksin kesinnnn ikiz demek istemiyorum büyük konuşmayım diye ama ikizzz
Ay ay ay nasil icim kipir kipir oldu allahim allah tamamina erdirsin canimmm inan cok mutluyum suan. Allah digerlerinede nasip etsin insallah. Oh oh yandann yandannnn
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tetetteyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yuyppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mucuk mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
teyeteyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy havaifişek yokmu patalatak yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu deryam çooooooooooooookkkkkkkkkkkk sevindim canım Allah bebişlerinin kokusunu da duymayı nasip etsin canımmm bize de doping oldu bu haber bak şimdi kendimi çok enerjik hissediyorum
hayyddii herkess horonnnaaaaa
canlarıımmm darısı hepinizin basına inşallahhhh....hortensiacım hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olur inşallahhhh
kııızzzlllaaarrr haaammmiiilleeeyyyiiimmmmm
kııızzzlllaaarrr haaammmiiilleeeyyyiiimmmmm
ben birazdan yolla cikicam kizlar abimlerde 2 gun kalicam orda kadinlar yigenler hamur isi manti felan yapicaz ,,malum oruc yaklastii,,
kendinize iyi bakin gorusmek uzere ,,orda vakit bulursam girerim ,kizlar,hepinizi cookkk optummmmm
ben birazdan yolla cikicam kizlar abimlerde 2 gun kalicam orda kadinlar yigenler hamur isi manti felan yapicaz ,,malum oruc yaklastii,,
kendinize iyi bakin gorusmek uzere ,,orda vakit bulursam girerim ,kizlar,hepinizi cookkk optummmmm
gozun aydin deryaaaaaaaaammmmmmmm cok sevindimne guzel haber bu ya
allah kucagin almayida nasip etsin insallah
bu 12 aşılamadan bu yana değil mi adetten bi hafta önce(doğru tahmin ettim demi ) 148 se adet zamanına sen rahat 1000 küsürü göreceksin kesinnnn ikiz demek istemiyorum büyük konuşmayım diye ama ikizzz
bende ikiz olarak hissediyrum hic bebeğin demiyrum bebeklerin diye geliyr icimdennn bebeklerin diey yazıyorum hadi hayırlısı komşum darısı bizim başımıza...
Yarabbi şüküüürrrr, bir arkadaşımız daha bu aşamayı alnının akıyla geçti, sorunsuz bir hamilelik dilerim cnm, dememiş miydim ben sana gebesin diyeeeeeeeeee :)
sonucu alınca ilk aklıma gelen senin söylediklerin oldu...Allah ım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inşallah...canım yüce Rabbim seni de tez zamanda meleğine kavusturur meryemcimm...amiiinn....
kasık ağrılarım var asırı derecede sordum normal dediler ama hayırlısı....
sonucu alınca ilk aklıma gelen senin söylediklerin oldu...Allah ım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inşallah...canım yüce Rabbim seni de tez zamanda meleğine kavusturur meryemcimm...amiiinn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?