Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bugün 12.günüm beta değerim 148 canım...ben pek tahmin yürütemedim sizlerden bekliyorum yorumuuu

bu 12 aşılamadan bu yana değil mi adetten bi hafta önce(doğru tahmin ettim demi ) 148 se adet zamanına sen rahat 1000 küsürü göreceksin kesinnnn ikiz demek istemiyorum büyük konuşmayım diye ama ikizzz

bu 12 aşılamadan bu yana değil mi adetten bi hafta önce(doğru tahmin ettim demi ) 148 se adet zamanına sen rahat 1000 küsürü göreceksin kesinnnn ikiz demek istemiyorum büyük konuşmayım diye ama ikizzz

bende ikiz olarak hissediyrum hic bebeğin demiyrum bebeklerin diye geliyr icimdennn bebeklerin diey yazıyorum hadi hayırlısı komşum darısı bizim başımıza...

Ay ay ay nasil icim kipir kipir oldu allahim allah tamamina erdirsin canimmm inan cok mutluyum suan. Allah digerlerinede nasip etsin insallah. Oh oh yandann yandannnn

hayyddii herkess horonnnaaaaa
canlarıımmm darısı hepinizin basına inşallahhhh....hortensiacım hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olur inşallahhhh

hayyddii herkess horonnnaaaaa
canlarıımmm darısı hepinizin basına inşallahhhh....hortensiacım hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olur inşallahhhh

Amin insallah canim. Vallahi bugun bende bomba gibiyim soyle tulum kemence calsa oturmam yerimde. Pek severim horonu hiiiihuuuuuu

ben birazdan yolla cikicam kizlar abimlerde 2 gun kalicam orda kadinlar yigenler hamur isi manti felan yapicaz ,,malum oruc yaklastii,,

kendinize iyi bakin gorusmek uzere ,,orda vakit bulursam girerim ,kizlar,hepinizi cookkk optummmmm

Son düzenleme:
ben birazdan yolla cikicam kizlar abimlerde 2 gun kalicam orda kadinlar yigenler hamur isi manti felan yapicaz ,,malum oruc yaklastii,,

kendinize iyi bakin gorusmek uzere ,,orda vakit bulursam girerim ,kizlar,hepinizi cookkk optummmmm

hayalimmmmmmmm fazla özletme kendini iyi eğlenceler kolay gele canım

bende ikiz olarak hissediyrum hic bebeğin demiyrum bebeklerin diye geliyr icimdennn bebeklerin diey yazıyorum hadi hayırlısı komşum darısı bizim başımıza...

bana da ikiz gibi geliyo belki de istediğim içindir bilemiyorummm
darısı basınıza hemsoomm vee kommsuummmm...Allah ım hepinize hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsiiinn....amiiinnnn....

Yarabbi şüküüürrrr, bir arkadaşımız daha bu aşamayı alnının akıyla geçti, sorunsuz bir hamilelik dilerim cnm, dememiş miydim ben sana gebesin diyeeeeeeeeee :)

sonucu alınca ilk aklıma gelen senin söylediklerin oldu...Allah ım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inşallah...canım yüce Rabbim seni de tez zamanda meleğine kavusturur meryemcimm...amiiinn....
kasık ağrılarım var asırı derecede sordum normal dediler ama hayırlısı....

Canim benimde hala kasik agrilarim oluyor korkma ilk baslarda adet olucak gibiydi azaldi. Tualete gitmeye korkuyordum. Rahimde buyume oldugu icinde agri olurmus. İcini ferah tut bol bol ayetek kursuyu oku.

Ne güzel yazmışsın sağol cnm, inan gözlerimden yaşlar süzüldü gitti....İnşallah bizler de yaşarız bu güzel günleri....Bu saatten sonra çok dikkat et,Rabbim sorunsuz bir şekilde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

ŞİŞTTTT ikiz anasıııı ben çok kıskancım haaa niye benim söylediklerim aklına gelmiyooo bak bi küserimmmmm görürsün şaka şaka allahım başta siz hamileler sonra bize hayırlısıyla hem bu günleri hemde sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah, allahım hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…