Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kk de tanıdığım bütün dostlarımın dualarıyla oldu umudumu yitirdiğim yerde herkes ayrı ayrı destek oldu..dostlarımın hamiş haberleriyle havalara uçtum negatif sonuçlarda hep gözlerimden yaslar süzüldü..
su andda eminimki bütün dostlarım sevincimi paylasıyorlar her zaman yanımda olduklarını biliyorum...Allah razı olsun hepinizden...

baaaakkk seeeennnn kıskanç senniii böööö
inşallah cümlemize nasip etsin yarabbimm.....

DERYAMMMMMMcanim arkadasim.acele acele hemen pc nin basina gecdim son sayfaya bakmaya.inan kalbim pit pit atiyordu heyecandan.haberini gordum oyle sevindim alkisladimki esim sasirdi noldu dedi.cok mutlu oldum cokkkkkkkkendine dikkat et.sag salim kucagina al INSALLAH bebisleri

canımmmmm ben de haberi duyunca gözlerim sulandı çok sevindim inan bak senin de yüzünü güldürdü yüce Rabbim inşallah bize de sıra gelicek dualarını eksik etme tatlım hamişlerin duaları kabul olurmuş sen de artık hamişsin ayyyyyyyyy ne güzel hamiş deryaaa

canım kızın nasıl oldu biraz daha iyi mi?:26:

canim sagol dune gore iyi cok sukur.ama bogazi cok agriyor.bogazini gosteriyor yavrum.corbayi zor icirdim.insallah sabaha daha iyi olursen nasilsin canimmmmm:26::26:

çok sağol canım benimm bende eve gelir gelmez açtım pcyi hemen yazdım bu mutlu haberiii

kızın nasıl oldu canım umarım düzelmiştir yaa...

canim sagol dune gore iyi cok sukur.ama bogazi cok agriyor.bogazini gosteriyor yavrum.corbayi zor icirdim.insallah sabaha daha iyi olursen nasilsin canimmmmm:26::26:

iyi olmasına sevindim birden geçmez tabi canım bir kaç güne inşallah hiç bişeyi kalmaz
ben napıyım evi temizledim bugün camlarımı ve kapılarımı sildim malum ramazan geldi artık.. bir de şu kürleri araştırıyorum dinlenirken incir kürü keçiboynuzu kürü.. belki şifa olur içiyim diyorum eşime de içiriyim gerçi daha yolun başındayız ama yine de bi umut canım işte :112:

yaaa inanılmaz bir seyyy dualarım her zaman sizlerlee canlarımm benniimmm

iyi yapiyorsun canim.onlar cok faydali seyler.ama benim esim hayatta icmez.biz oluruna biraktik.hic kafama takmiyorumzaten kizim kucuk RABBIM istedigi zaman gonderir ikinciyide

çok sağol canım benimm bende eve gelir gelmez açtım pcyi hemen yazdım bu mutlu haberiii

kızın nasıl oldu canım umarım düzelmiştir yaa...

cok sagol canim toparliyor yavas yavas.onu oyle gorunce cok uzuluyorum.

Violecm yatiyorum hep. Yarina doktor randevusu var. suan kanamam yok sukur ama ara ara kahverengi leke geliyor

kızlarrrr nasılsınız bakalım döndüm çok şükür netimde problem vardı evde tadilat falan derken uzun bir süredir gelemedim yanınıza özledim hepinizi fıstıklar

kııızzzlllaaarrr haaammmiiilleeeyyyiiimmmmm
deryooooş sen hamilesiiiiinç çoooook mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına al inşallah
ben birazdan yolla cikicam kizlar abimlerde 2 gun kalicam orda kadinlar yigenler hamur isi manti felan yapicaz ,,malum oruc yaklastii,,

kendinize iyi bakin gorusmek uzere ,,orda vakit bulursam girerim ,kizlar,hepinizi cookkk optummmmm
kız kiki daha fazla özletme kendini tez gel. güle güle git.
kız inan ağlattın beni. kıyamam bi daha ağlama sen..
kızlarrrr nasılsınız bakalım döndüm çok şükür netimde problem vardı evde tadilat falan derken uzun bir süredir gelemedim yanınıza özledim hepinizi fıstıklar
canııım hoş geldin. ben de bizi unuttu gitti diyordum ya gitmemişinbizler iyiyiz. sen de iyisindir umarım her şey yolundadır

Son düzenleme:
kızlar yumurtam büyümüş, 1 saat önce de çatlatma iğnesini vurdummAllahım ne olur bu son olsun yalvarıyorummmmuğraşmaya şimdiden mecalim kalmadı. ne olur beni evlatla imtihan etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…