herkese günaydın. kız iremneva sabah kuşu sana da günaydın
kız periiiiim çoook şükür ki bişeyciğin yok... bizi terk etme
kııızzzlllaaarrr haaammmiiilleeeyyyiiimmmmm
kızlar yumurtam büyümüş, 1 saat önce de çatlatma iğnesini vurdummAllahım ne olur bu son olsun yalvarıyorummmm uğraşmaya şimdiden mecalim kalmadı. ne olur beni evlatla imtihan etme
kızlar yumurtam büyümüş, 1 saat önce de çatlatma iğnesini vurdummAllahım ne olur bu son olsun yalvarıyorummmm uğraşmaya şimdiden mecalim kalmadı. ne olur beni evlatla imtihan etme
maç yapmayaorkide nereye gittinnn
kız seni çoook seviyoom. inşallah olur perim. tatlı perim hamişlerin duası kabul olur. dua er olur muorkidemmm terkedermiyim kızz deliiii
ayy çok mutlu olduumm orkidem merak etmiş beni
AYYYYYY...ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNİMMMMMM DERYOŞŞŞŞŞ....
ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
YAŞASINNNNNNNNNN KAYIN VALİDE OLDUMMM
OHHHHH ÇEKELİM Bİ YAAAAAAAAAAAA:119:
orkidemmm kuzummm... neden öle diyosunnn canımmın içi....öle deme ne olurrr üzülürümm... bitti az kaldı tamama mı.... çok az kaldı merak etmeeeee
yumuşların büyümüş demekkkkkk ohhhhhhhhhhişşşallahhhh bu ay olacak Allahımın izniyle Ramazanda geliyoooo
zilli çenen çalışmadan önce kocişi biraz çalıştır önce görevleri yerine getir sonra tevekküle geç hadiii rastgele
deryooooş sen hamilesiiiiinç çoooook mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına al inşallah
kız inan ağlattın beni. kıyamam bi daha ağlama sen..
selam herkese kizlar.......bende buayda olmadi qaliba. adetime 10 gun var ama artik belim ve kasiklarim agrimaya basladi.:2::2::2::2:insallah agustos ayi olur....
çok şükür sonunda hamileyim canım hala inanamasam daaa
hepinizi çookkk amaa çoookk seviyorummm iyiki varsınıızzz
orkidemm inşallah bu son olacak Allah ım bu sefer sana da yaşatacak inşallah bu duyguyuuu...amiinnn.....
seni çok çok çok iyi anlıyorum evlat sahibi olmak için aylardır yaptırmadığım tedavi kalmadı çok şükür kavustum inşallah kucağıma almak da nasip olur..
hala lekelenmeler devam ediyor bende akıntıyla karısık kahverengi lekelenmeler var.yatıyorum sadece lavabo için kalkıyorum.progestan iğne verdi doktor tatlım...:26:
AYYYYYY...ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNİMMMMMM DERYOŞŞŞŞŞ....
ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
YAŞASINNNNNNNNNN KAYIN VALİDE OLDUMMM
OHHHHH ÇEKELİM Bİ YAAAAAAAAAAAA:119:
canım inanki bende su an ne hissedeceğimi bilemiyorum şoktayım.sabah çamur gibi bişeyler geldi benden umudu kesmiştim iyice...Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
bu 12 aşılamadan bu yana değil mi adetten bi hafta önce(doğru tahmin ettim demi ) 148 se adet zamanına sen rahat 1000 küsürü göreceksin kesinnnn ikiz demek istemiyorum büyük konuşmayım diye ama ikizzz
.......................
canım benim inşallah siz hamilelerin duasıyla da bizler hamile kalırızkk de tanıdığım bütün dostlarımın dualarıyla oldu umudumu yitirdiğim yerde herkes ayrı ayrı destek oldu..dostlarımın hamiş haberleriyle havalara uçtum negatif sonuçlarda hep gözlerimden yaslar süzüldü..
su andda eminimki bütün dostlarım sevincimi paylasıyorlar her zaman yanımda olduklarını biliyorum...Allah razı olsun hepinizden...
canım benim iyi yapıyosun, dinlen kalkma yerinden. progestan iğnelerin yeri sonradan çok acıyo ama bebiş için her şeye değer. insanın kendini anlayan birileri olması ne kadar güzel. sizler iiki varsınız.çevremde herkes dr ve herkes bu işin mantık çerçevesinden bakıyo. duygularımı anlayan yok. bazen çok yalnız, kimse anlamıyormuş gibi hissediyorum. zaten kimseye de derdimi anlatmıyorum
çookk şüküürr olduu canım periimmmm
sabah o kadar umutsuz gittimki her an adet olacak gibi kasıklarım ağrıyodu lekelenmem daha fenaydı çamur gibi afedersin..
hemsire doktor ben umutsuz olunca sok oldu biz senden gebelik haberi bekliyorduk nasıl olur felan dediler.sonuç çıktı ben şoookkkk
kayınvalide oldukk çok şükür cinsiyetler de belli olsun iyice kaynastırırız bebişleriii
selam canım nasılsın, kızın nasıl minik? kız Allah canını almasın daha 10 gün var ne belirtisi. bak demedi deme iremneva ekrana bi dalıyo böyle umutsuz konuşunca
korktun göreceklerinden ummudun yerine geldi demibu arada bütün yapılması gerekenleri yaptın çarpışmalarda yerini bulursa yakında halayını çekeriz hasbaaa
kız cemre, saçaklı ne yapıyon
deryacım sizde tam olarak sorun neydi? eşinin değerleri normalmiydi? böyle birgünde de bundan bahsetmeyi aslında çok istemiyorum ama şimdi ben bunu merak ediyom
inşallaaah. kız yumurtamın bu kadar acele çatlayacağını tahmin etmiyodum ha. inşallah spermler de böyle acelecidirler de yumoşumu bekletmezler
inşallaaah. kız yumurtamın bu kadar acele çatlayacağını tahmin etmiyodum ha. inşallah spermler de böyle acelecidirler de yumoşumu bekletmezler
çoook havalıyııımkız yok bugün saçaklı değilim. günüm vardı süslü püslüyüm, bugün derya da verdi güzel haberi iyiyim yani sen nasılsın hatun... kız sen o bildiğim havalı doktorlardan değilsin dimi
sorabilirsin tabiki canım ne demek:)) bende polikistik over sorunu var tatlım eşimde sorun yok çok şükür.ilaç tedavisi, aşılama denedik olmadı.çok şükür tüp bebekte oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?