selam canım nasılsın, kızın nasıl minik? kız Allah canını almasın daha 10 gün var ne belirtisi. bak demedi deme iremneva ekrana bi dalıyo böyle umutsuz konuşunca
kız yok bugün saçaklı değilim. günüm vardı süslü püslüyüm, bugün derya da verdi güzel haberi iyiyim yani sen nasılsın hatun... kız sen o bildiğim havalı doktorlardan değilsin dimi
adamı dün yormadıysan en genç dinamik spermcanları kaptı senin yumoşlar, yine kaptın köfteyi köftehor seniiiii
yok yok bu çok havalı bişeyde bunun kız geliyo, bugün ayak sesleri duyulmuş havasını falan söndürcek sürüm sürüm sürüncek hava atacak zaman bulamaz kafasını kaşısa yeter bunaa
valla iremneva duydu herhaldeiyi cok sukur.yedirmekde zorlaniyorum.canim ya ben cok umitsizim.agrim var... iremneva duymasinnn
yok yok bu çok havalı bişeyde bunun kız geliyo, bugün ayak sesleri duyulmuş havasını falan söndürcek sürüm sürüm sürüncek hava atacak zaman bulamaz kafasını kaşısa yeter bunaa
kız bana kalsa ben kocamı hiç yormamen son cumartesi yordum. sonra tamam dedim azıcık spermcan biriksin belli mi olur kontrolde dr çatlatalım der. aynen öle de oldu
senin ileri görüşlülüğünü sevsinler amanda aman tahminleride tutarmış, yedin inciri cevizi tabi biliyon nasıl yumoşların , iyi bakalım allahın izniyle elime mendili aldım bekliyom haberi verde kurtları dökmeye başlayım62: 62: 62: 62: 62: 62: 62: 62:
deryoşum bende de pco var. ama eşimde de morfoloji sorunu var. Allahtan çok düşük değil.
kız bana kalsa ben kocamı hiç yormamen son cumartesi yordum. sonra tamam dedim azıcık spermcan biriksin belli mi olur kontrolde dr çatlatalım der. aynen öle de oldu
valla iremneva duydu herhalde
kız bana mı diyon sen bunları zillliiisen bi hamile kal da ben bi halay başı oliiim dillililiiiiiiillliiiiiiii
yok kız bence havalı değil, baksana halkın arasına karışmış, halktan biri bu
evet orkidecim kaderdaşım olduğunu biliyordum.yumoşlar oluşmus ya spermcanlar bulur onları merak etme) çarpışmalardan sonra bekleme sürecinde progestan kullanıyodun değilmi canım
sev beniiiikediyiiiim beennnn
seviyom kız seni sevmemmi emma fazla da yüzleyemem , bugün kendime izin verdim alışverişe gittim ve sıcakta yoruldum o yüzden ben namaza kaçar öpüyom hepiciğinizi, hepimiz içinde dua edecem bebişi hasta olanların bebişi iyileşsin, bebişi bekleyenlerin bebişleri gessin artıkın, hamiş olanlar sağlıkcakla hamilelikleri sürsünde kucaklarına sağlıkla alsınlar bide hepimizin bizi diğer taraftada kurtaracak hayırlı evlatları olsun inşallahhhhhh baş baş.....
periiim kuzum sen mi geldino sen misin kuzum ne yapıyosun, iyi misin ben daha iyiyim çarpışma beni kendime getirdiii
maç yapmayakociş ansızın gelip kaçırdı.
kız seni çoook seviyoom. inşallah olur perim. tatlı perim hamişlerin duası kabul olur. dua er olur mu
sen merak etme benim gözüm üzerinizdedualara devammmm etmezmiyim hiççççç
kız çalıştırdım onu da. inşallah rast gelmiştir...
çookk şüküürr olduu canım periimmmm
sabah o kadar umutsuz gittimki her an adet olacak gibi kasıklarım ağrıyodu lekelenmem daha fenaydı çamur gibi afedersin..
hemsire doktor ben umutsuz olunca sok oldu biz senden gebelik haberi bekliyorduk nasıl olur felan dediler.sonuç çıktı ben şoookkkk
kayınvalide oldukk çok şükür cinsiyetler de belli olsun iyice kaynastırırız bebişleriii
kızlaaaar sizlere doyum olmuyor. benim uyku saatim geldi bir tavuk olarak. öpüyorum siziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?