Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam canım nasılsın, kızın nasıl minik? kız Allah canını almasın daha 10 gün var ne belirtisi. bak demedi deme iremneva ekrana bi dalıyo böyle umutsuz konuşunca

iyi cok sukur.yedirmekde zorlaniyorum.canim ya ben cok umitsizim.agrim var...iremneva duymasinnn

kız yok bugün saçaklı değilim. günüm vardı süslü püslüyüm, bugün derya da verdi güzel haberi iyiyim yani sen nasılsın hatun... kız sen o bildiğim havalı doktorlardan değilsin dimi

yok yok bu çok havalı bişeyde bunun kız geliyo, bugün ayak sesleri duyulmuş havasını falan söndürcek sürüm sürüm sürüncek hava atacak zaman bulamaz kafasını kaşısa yeter bunaa

adamı dün yormadıysan en genç dinamik spermcanları kaptı senin yumoşlar, yine kaptın köfteyi köftehor seniiiii

kız bana kalsa ben kocamı hiç yormam en son cumartesi yordum. sonra tamam dedim azıcık spermcan biriksin belli mi olur kontrolde dr çatlatalım der. aynen öle de oldu

iyi cok sukur.yedirmekde zorlaniyorum.canim ya ben cok umitsizim.agrim var...iremneva duymasinnn
valla iremneva duydu herhalde
yok yok bu çok havalı bişeyde bunun kız geliyo, bugün ayak sesleri duyulmuş havasını falan söndürcek sürüm sürüm sürüncek hava atacak zaman bulamaz kafasını kaşısa yeter bunaa

kız bana mı diyon sen bunları zillliii sen bi hamile kal da ben bi halay başı oliiimdillililiiiiiiillliiiiiiii

kız bana kalsa ben kocamı hiç yormam en son cumartesi yordum. sonra tamam dedim azıcık spermcan biriksin belli mi olur kontrolde dr çatlatalım der. aynen öle de oldu

senin ileri görüşlülüğünü sevsinler amanda aman tahminleride tutarmış, yedin inciri cevizi tabi biliyon nasıl yumoşların , iyi bakalım allahın izniyle elime mendili aldım bekliyom haberi verde kurtları dökmeye başlayım 62:62:62:62:62:62:62:62:

sev beniiiikediyiiiim beennnn

deryoşum bende de pco var. ama eşimde de morfoloji sorunu var. Allahtan çok düşük değil.

evet orkidecim kaderdaşım olduğunu biliyordum.yumoşlar oluşmus ya spermcanlar bulur onları merak etme) çarpışmalardan sonra bekleme sürecinde progestan kullanıyodun değilmi canım

tatlım biliyo musun. ben yumurtalık kontrolu yaptığım dönemlerde incir bayaaa yedim, adettimin 13. günü kontrolde bi baktıkkk yumurta uçmuşşş. doktor hemen eve dedi bizi postaladı bi de ev ödevi verdi misafiriniz gelmek üzere yolda karşılamaya gidin dedi

valla iremneva duydu herhalde

kız bana mı diyon sen bunları zillliii sen bi hamile kal da ben bi halay başı oliiimdillililiiiiiiillliiiiiiii

duydumda şuan namaz kıyafetleri var üstümde fazla kalp atışı yaptırmaz erteledim bide kuzusu hastaymış göz yumdum allahım bol şifa versin .....

bu arada havalı doktorlar önden, du bi randevu defterime bakayım , ımmm ummmm hımmmm ben bu aralar doluyum canım eylül bizim halay allah izin verirse

periiim kuzum sen mi geldino sen misinkuzum ne yapıyosun, iyi misinben daha iyiyim çarpışma beni kendime getirdiii

sev beniiiikediyiiiim beennnn

seviyom kız seni sevmemmi emma fazla da yüzleyemem , bugün kendime izin verdim alışverişe gittim ve sıcakta yoruldum o yüzden ben namaza kaçar öpüyom hepiciğinizi, hepimiz içinde dua edecem bebişi hasta olanların bebişi iyileşsin, bebişi bekleyenlerin bebişleri gessin artıkın, hamiş olanlar sağlıkcakla hamilelikleri sürsünde kucaklarına sağlıkla alsınlar bide hepimizin bizi diğer taraftada kurtaracak hayırlı evlatları olsun inşallahhhhhh baş baş.....

güle güle azıcık şımartaydın ölürdün zilli

hadi hemen kaynaştıralımmm... bak nohutcuk bunlar mercimekler... .))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…