kızlar merhaba nasılsınızzzzzzzzzz
hadi hemen kaynaştıralımmm... bak nohutcuk bunlar mercimekler... .))))))))))))))
hoşgeldin chlaak tatil bittimii naptınnn
kızlaaaar sizlere doyum olmuyor. benim uyku saatim geldi bir tavuk olarak. öpüyorum siziiiii
heee hem şişkosun hem havalı hem tavuk hem mankensinnn.... sen kıyma kocana böyle sonra da niye hamile kalamıyom diye dolan. sağdıcını kov bence,havam yerindeeealaturka olduuum oynamadan duraaammmaaaaaaammmmmm
seviyom kız seni sevmemmi emma fazla da yüzleyemem , bugün kendime izin verdim alışverişe gittim ve sıcakta yoruldum o yüzden ben namaza kaçar öpüyom hepiciğinizi, hepimiz içinde dua edecem bebişi hasta olanların bebişi iyileşsin, bebişi bekleyenlerin bebişleri gessin artıkın, hamiş olanlar sağlıkcakla hamilelikleri sürsünde kucaklarına sağlıkla alsınlar bide hepimizin bizi diğer taraftada kurtaracak hayırlı evlatları olsun inşallahhhhhh baş baş.....
hoşgeldinben geldimmmmmmmamanın bütün fıstıklar burda
ohh neşen yerine gelmişşş çok sevindim...orkidecikkk....
kızlaaaar sizlere doyum olmuyor. benim uyku saatim geldi bir tavuk olarak. öpüyorum siziiiii
bitti bitti kuzum hatta ayağımın tozuyla bir nikaha ve bugunde en akın arkadşımın doğumuna gittim ve çok kötü oldum içim burkuldu
iyi gecelerrr tatlımmm...
bende kaçıyorum kızlar sabah erken kalktım dayanamıyorum artık yarın görüşürüzzz iii geceler öpüldünüüzzz
bende kaçıyorum kızlar sabah erken kalktım dayanamıyorum artık yarın görüşürüzzz iii geceler öpüldünüüzzz
hoşgeldintavukistana hoşgeldin sefa getirdin
hoşbuldukkk
tatil iyi gelmiştir..... en yakın arkadaşının mı Allah bağışlasınnn... inşallah senin de hemen cecik olurrrr....burulmasın için kuzum yaaa
nasılsın ne yaptın tatilde.... belki bebiş bu tatilde gelirr inşllahhhhhh
ben de çıkıyorum kızlar, benimki bozuk atıyo, onla ilgileniyim sonra da uyurummm. iyi geceler... ayyy esnemekten yazamıyom
iyi gecelerr.......
canım benim çok tatlısın ya pozitif insan inşallah bakıcaz artık aslında bu ay konusunda bencilim eğer olmazsa hsg rahim filmi çektiricem ve çok korkuyorum
pek sohbet edemedik ama.. kaçıncı ayın bu...bir sorun yok dimii:26:
inşallah olur gerekte kalmazzz filmee....
chlaak,
viole siz geldiniz ben kaçıyom
7. ayım canım hormonal bir sıkıntım yok kistim yok bir ara stresten yummurtamı büyütemedim gelelim eşime eşimde sprem hareketliliğinde biraz sıkıntımız var antibiotik kullandı birdaha spermiogram yaptırcaz benim yapacağım tetkiklerdede bi rahim filmi kaldı onu yaptır dediler ama çokk korkuyorum
kızlar ben incirleri aldım suda demledim soğuyunca içicem
vee kocişe de keçiboynuzu pekmezi aldım her sabah aç karnına vericemmmmm
ovuu testi de alıcam veeeeeeeeeeeeeeeee ağustosta inşallah çift çizgiyi görücemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?