Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

havam yerindeee alaturka olduuumoynamadan duraaammmaaaaaaammmmmm
heee hem şişkosun hem havalı hem tavuk hem mankensinnn.... sen kıyma kocana böyle sonra da niye hamile kalamıyom diye dolan. sağdıcını kov bence, acemii

iyi gecelrrr

ben geldimmmmmmm amanın bütün fıstıklar burda
ohh neşen yerine gelmişşş çok sevindim...orkidecikkk....
hoşgeldin tavukistana hoşgeldin sefa getirdin

kızlaaaar sizlere doyum olmuyor. benim uyku saatim geldi bir tavuk olarak. öpüyorum siziiiii

sen uyuuuu uyuuu spermenler ve spermgirller uğrar dimi

bitti bitti kuzum hatta ayağımın tozuyla bir nikaha ve bugunde en akın arkadşımın doğumuna gittim ve çok kötü oldum içim burkuldu

tatil iyi gelmiştir..... en yakın arkadaşının mı Allah bağışlasınnn... inşallah senin de hemen cecik olurrrr.... burulmasın için kuzum yaaa
nasılsın ne yaptın tatilde.... belki bebiş bu tatilde gelirr inşllahhhhhh

canım benim çok tatlısın ya pozitif insan inşallah bakıcaz artık aslında bu ay konusunda bencilim eğer olmazsa hsg rahim filmi çektiricem ve çok korkuyorum

canım benim çok tatlısın ya pozitif insan inşallah bakıcaz artık aslında bu ay konusunda bencilim eğer olmazsa hsg rahim filmi çektiricem ve çok korkuyorum

pek sohbet edemedik ama.. kaçıncı ayın bu...bir sorun yok dimii:26:

inşallah olur gerekte kalmazzz filmee....

pek sohbet edemedik ama.. kaçıncı ayın bu...bir sorun yok dimii:26:

inşallah olur gerekte kalmazzz filmee....

7. ayım canım hormonal bir sıkıntım yok kistim yok bir ara stresten yummurtamı büyütemedim gelelim eşime eşimde sprem hareketliliğinde biraz sıkıntımız var antibiotik kullandı birdaha spermiogram yaptırcaz benim yapacağım tetkiklerdede bi rahim filmi kaldı onu yaptır dediler ama çokk korkuyorum

kızlar ben incirleri aldım suda demledim soğuyunca içicem
vee kocişe de keçiboynuzu pekmezi aldım her sabah aç karnına vericemmmmm
ovuu testi de alıcam veeeeeeeeeeeeeeeee ağustosta inşallah çift çizgiyi görücemmmmmm

inşallah gerek kalmaz yaaa....
korkmakta haklısın nasıl olduğunu bilmiyorum ama insan .. tedirğin oluyodur..
anisteziyle olunca bişey hissetmiyomuşsun.. galiba..
bende burdan okuduklarımdan işte.... öle büyük sıkıntınızda yokmuşşşş
inşallah gerek kalaz canımmm

tam teşkilatlıyım bu ay diyosun desenee

inşallahhhh göreceksinnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…