Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tam teşkilatlıyım bu ay diyosun desenee

inşallahhhh göreceksinnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eheh evet perim kocişe de dedim sigara içenler içiyomuş bunu dedim tamam yerim dedi itiraz etmedi hiç sonra dedim spermcanları çok hareketli yapıyomuş dedim zaten derdin onlarla hep diyo 1 gün ara verdiririyorum ya kaliteli oluyolar diyorum onu söylüyo bana ama ben de yumurtaları kaliteli yapıcam kendime de aldım diyorm bu ay çok kaliteli bebiş yapcaz diyorum baya güldük

anestezililerde fiyat çok artıyor kafam karışık dediğin gibi inşallah gerek kalmaz canım ya şekerim benm kocam yine uyuya kaldı ben kaldırıyım onuda yatalım bari öptm cnm saol görüşürz

kaliteliii bebişş
inşallah en sağlıklısından en güzelinden en afillisinden bi bebişiniz olurrrrr

anestezililerde fiyat çok artıyor kafam karışık dediğin gibi inşallah gerek kalmaz canım ya şekerim benm kocam yine uyuya kaldı ben kaldırıyım onuda yatalım bari öptm cnm saol görüşürz

şimdi bunu düşünme belkide gerek kalmıcak... şimdilik ertele bakalım... bu ay sonuca bakalım...bii
koçişini yatır sen görüşürüzzzzz

Son düzenleme:
ehehe evet bebişi bulduk da kalitelisi kaldı sankim iştee ama bu ay olursa kaliteli bebiş olabilir inşallah bu güzel ayda gelir bebişimiz

kaliteli olcak tabii. sağlıklı sıhatliiiiiii ... inşallahhhhh mübaret ayda alırız güzel haberiiii.......
alıntı alamadımm pc donup durdu kikikoko:)))))))

kaliteli olcak tabii. sağlıklı sıhatliiiiiii ... inşallahhhhh mübaret ayda alırız güzel haberiiii.......
alıntı alamadımm pc donup durdu kikikoko:)))))))

üç cevap yazdın acaba bana üçüz mü olcak ahaha olur mu kii üçüzü de bakmak zor olur yahuu düşünsene ben kendimden geçerim artık :18:

üç cevap yazdın acaba bana üçüz mü olcak ahaha olur mu kii üçüzü de bakmak zor olur yahuu düşünsene ben kendimden geçerim artık :18:

üçüz zor bea ikiz ideal de kiki
ben çok istiyodum... ama böle hayırlısıymışşş..
inşalallah senin ikizin olurrr

3 ay geçse bi rahatlıcammm pufffffff

gerçi dogana kadar hep stresss... olaması için ugreş bir stress
devamı için bir stress

stres yapma no stres nohutcuk etkilenir inşallah güzel geçicek bu sürecin ve kollarına aldıktan sonra daha da tatlı ayyyy tadından yenmez

stres yapma no stres nohutcuk etkilenir inşallah güzel geçicek bu sürecin ve kollarına aldıktan sonra daha da tatlı ayyyy tadından yenmez

inşallahhh seninde olur bu ay violecik yaaa... dua ediyomm
rabbim sanada en en ennn kısa zamandaaa versin en janjanlısından bi bebişşş

kızlar slm geçmişi okumaya çalıştım isimleri pek aklımda tutamadım ama bol bol hamile gördüm hepinize hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin, Sağlıkla!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…