tam teşkilatlıyım bu ay diyosun desenee
inşallahhhh göreceksinnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah gerek kalmaz yaaa....
korkmakta haklısın nasıl olduğunu bilmiyorum ama insan .. tedirğin oluyodur..
anisteziyle olunca bişey hissetmiyomuşsun.. galiba..
bende burdan okuduklarımdan işte.... öle büyük sıkıntınızda yokmuşşşş
inşallah gerek kalaz canımmm
eheh evet perim kocişe de dedim sigara içenler içiyomuş bunu dedim tamam yerim dedi itiraz etmedi hiç sonra dedim spermcanları çok hareketli yapıyomuş dedim zaten derdin onlarla hep diyo 1 gün ara verdiririyorum ya kaliteli oluyolar diyorum onu söylüyo bana ama ben de yumurtaları kaliteli yapıcam kendime de aldım diyorm bu ay çok kaliteli bebiş yapcaz diyorum baya güldük
anestezililerde fiyat çok artıyor kafam karışık dediğin gibi inşallah gerek kalmaz canım ya şekerim benm kocam yine uyuya kaldı ben kaldırıyım onuda yatalım bari öptm cnm saol görüşürz
ehehe evet bebişi bulduk da kalitelisi kaldı sankim iştee ama bu ay olursa kaliteli bebiş olabilirinşallah bu güzel ayda gelir bebişimiz
ehehe evet bebişi bulduk da kalitelisi kaldı sankim iştee ama bu ay olursa kaliteli bebiş olabilirinşallah bu güzel ayda gelir bebişimiz
kaliteli olcak tabii. sağlıklı sıhatliiiiiii ... inşallahhhhh mübaret ayda alırız güzel haberiiii.......
alıntı alamadımm pc donup durdu kikikoko:)))))))
üç cevap yazdın acaba bana üçüz mü olcak ahaha olur mu kii üçüzü de bakmak zor olur yahuu düşünsene ben kendimden geçerim artık :18:
periiim nohutun beyni ve vücudu büyücekmiş bu hafta tikkatli ol
3 ay geçse bi rahatlıcammm pufffffff
gerçi dogana kadar hep stresss... olaması için ugreş bir stress
devamı için bir stress
stres yapma no stresnohutcuk etkilenir inşallah güzel geçicek bu sürecin ve kollarına aldıktan sonra daha da tatlı ayyyy tadından yenmez
perim ben yatıyorum adetliyim ya halim yok hiç.. öpptüm nohutcula seniiiiiiii
nasılsınnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?