Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bu arada sık idrara çıkma ve koyu renk idrar gebelik belirtisi olabilir mi acaba

kız demleyene kadar incirin kendisini yesene ben öyle yaptım. 2 incir arasına da ceviz. bi de arı sütü her gün 1 tatlı kaşığı

günaydın orkidecim.

şu erken gebelik testini adeti gecikmeden yapıp çift çizgiyi silik de olsa gören var mı? 1-2 günüm var adete çok meraklandım bugun alıp yapsam mı diyorum

sence orkidecim

kız demleyene kadar incirin kendisini yesene ben öyle yaptım. 2 incir arasına da ceviz. bi de arı sütü her gün 1 tatlı kaşığı

bu ay da bebek olmazsa ben adet bitiminde her gün incir yiyeyim. hiç sağlıklı beslenmem hep abur cubur

bu ay b12 iğnesi vurulmuştum ama belki o iyi gelmiş olabilir :)

eşim 5ağustosta gidecek. son şansımız

Son düzenleme:
biz de iyiyiiizzz mercimeklerleee
gece sıcaktan uyuyamadım yaa hiç mi rüzgar esmez oofff sabah 7de kalktım artık..kahvaltımı yaptımm açtım pc ve tv yi yatıyorum oohhhhh

OHHHH hayat sana güzel bi elin tv bi elin pc en güzeli de göbüşünde bebişlerin ohhhh sefan ossun valla .....

OHHHH hayat sana güzel bi elin tv bi elin pc en güzeli de göbüşünde bebişlerin ohhhh sefan ossun valla .....

Allah ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm ya
sizler de her zaman dualarımdasınız tatlım....
ben keyfime düşkünümdür zaten varya yatış benim arayıp da bulamadığım seydii ooohhhh ne ev işi ne yemekk rahatım bir süree

Allahım bozmasın keyfini .. böyle keyif herkes başınaaaaaa............

tatlım bence fazla endişelenme,eşim de antibiyotik kullandı be pıt pıtlar birden canlandı. ama doktorların gözden kaçırdığı bişi oluyo, iltahap enfeksiyon demek dolayısıyla eşindeki enfeksiyon sana da geçmiş olabilir.sen de bir idrar kültürü iste derim.benim geç farkkedildi akıntıdan öldüm, iki kutu antibiyotik zor pakladı beni.bu arada donanımlı bir merkezde rahim filmi çektirirsen korkmana hiiiçççç gerek yok,inan bana.ben özel bir merkezde çektirdim çok ilgiliydiler bunları da geçtim canım hiç acımadı,cihazlar son teknoloji olunca ağrı olmadı, hem ağrı eşiğim düşük hem canım tatlıdır benimreklam olacak diye merkezin adını burda yazmak istemiyorum. ben geçen yıl 300 liraya çektirdim,merkez istanbulda. sana uyarsa merkezin adını özelinden mesaj atarım istersen. film konusunda ben de çok tırsıyordum seni çok iyi anladığım için bunu yazmak istedim.

herkese günaydınnn.
günaydın hazırcevap hatun

günaydın günaydın günaydınnnnn sizeeeee...........................
günaydın amaa gitmişsiniz ben hala günaydın çekiyorum

biz de iyiyiiizzz mercimeklerleee
gece sıcaktan uyuyamadım yaa hiç mi rüzgar esmez oofff sabah 7de kalktım artık..kahvaltımı yaptımm açtım pc ve tv yi yatıyorum oohhhhh
günaydııınnnn tatlımmmm

günayyddıınnn ceemmmrreeemmm nasılsın şekeriimm???
sen de ne zorluklar çekmişsin yaaa:26::26: herkesin türlü türlü derdi var işte:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…