kızlar ben incirleri aldım suda demledim soğuyunca içicem
vee kocişe de keçiboynuzu pekmezi aldım her sabah aç karnına vericemmmmm
ovuu testi de alıcam veeeeeeeeeeeeeeeee ağustosta inşallah çift çizgiyi görücemmmmmm
bu arada sık idrara çıkma ve koyu renk idrar gebelik belirtisi olabilir mi acaba
kız demleyene kadar incirin kendisini yesene ben öyle yaptım. 2 incir arasına da ceviz. bi de arı sütü her gün 1 tatlı kaşığı
derya hoşgeldin hamileymişsin canım hayırlı olsun
iirreemmmcciikkkk güünnaayyddıınnn nabersiin tatlımmm
İyidir canım süpperimmmm siznasılsınız ........
biz de iyiyiiizzz mercimeklerleee
gece sıcaktan uyuyamadım yaa hiç mi rüzgar esmez oofff sabah 7de kalktım artık..kahvaltımı yaptımm açtım pc ve tv yi yatıyorum oohhhhh
OHHHH hayat sana güzel bi elin tv bi elin pc en güzeli de göbüşünde bebişlerin ohhhh sefan ossun valla .....
Allah ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm ya
sizler de her zaman dualarımdasınız tatlım....
ben keyfime düşkünümdür zaten varya yatış benim arayıp da bulamadığım seydii ooohhhh ne ev işi ne yemekk rahatım bir süree
Allahım bozmasın keyfini .. böyle keyif herkes başınaaaaaa............
ammmiiinnn....sen neler yapıyosun bakalım???
tatlım bence fazla endişelenme,eşim de antibiyotik kullandı be pıt pıtlar birden canlandı. ama doktorların gözden kaçırdığı bişi oluyo, iltahap enfeksiyon demek dolayısıyla eşindeki enfeksiyon sana da geçmiş olabilir.sen de bir idrar kültürü iste derim.benim geç farkkedildi akıntıdan öldüm, iki kutu antibiyotik zor pakladı beni.bu arada donanımlı bir merkezde rahim filmi çektirirsen korkmana hiiiçççç gerek yok,inan bana.ben özel bir merkezde çektirdim çok ilgiliydiler bunları da geçtim canım hiç acımadı,cihazlar son teknoloji olunca ağrı olmadı, hem ağrı eşiğim düşük hem canım tatlıdır benim7. ayım canım hormonal bir sıkıntım yok kistim yok bir ara stresten yummurtamı büyütemedim gelelim eşime eşimde sprem hareketliliğinde biraz sıkıntımız var antibiotik kullandı birdaha spermiogram yaptırcaz benim yapacağım tetkiklerdede bi rahim filmi kaldı onu yaptır dediler ama çokk korkuyorum
günaydın hazırcevap hatunherkese günaydınnn.
günaydıngünaydın günaydın günaydınnnnn sizeeeee...........................
günaydııınnnn tatlımmmmbiz de iyiyiiizzz mercimeklerleee
gece sıcaktan uyuyamadım yaa hiç mi rüzgar esmez oofff sabah 7de kalktım artık..kahvaltımı yaptımm açtım pc ve tv yi yatıyorum oohhhhh
tatlım bence fazla endişelenme,eşim de antibiyotik kullandı be pıt pıtlar birden canlandı. ama doktorların gözden kaçırdığı bişi oluyo, iltahap enfeksiyon demek dolayısıyla eşindeki enfeksiyon sana da geçmiş olabilir.sen de bir idrar kültürü iste derim.benim geç farkkedildi akıntıdan öldüm, iki kutu antibiyotik zor pakladı beni.bu arada donanımlı bir merkezde rahim filmi çektirirsen korkmana hiiiçççç gerek yok,inan bana.ben özel bir merkezde çektirdim çok ilgiliydiler bunları da geçtim canım hiç acımadı,cihazlar son teknoloji olunca ağrı olmadı, hem ağrı eşiğim düşük hem canım tatlıdır benimreklam olacak diye merkezin adını burda yazmak istemiyorum. ben geçen yıl 300 liraya çektirdim,merkez istanbulda. sana uyarsa merkezin adını özelinden mesaj atarım istersen. film konusunda ben de çok tırsıyordum seni çok iyi anladığım için bunu yazmak istedim.
günaydın hazırcevap hatun
günaydınamaa gitmişsiniz ben hala günaydın çekiyorum
günaydııınnnn tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?