Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

günaydın orkidecim.

şu erken gebelik testini adeti gecikmeden yapıp çift çizgiyi silik de olsa gören var mı? 1-2 günüm var adete çok meraklandım bugun alıp yapsam mı diyorum

sence orkidecim
bana kalırsa yapma. zaten varsa adetin gecikir o zaman yaparsın. şimdi yaparsın negatif çıkar. fazladan kendini yer bitirirsin. her şey vaktinde güzel. vaktinde yap.
bu ay da bebek olmazsa ben adet bitiminde her gün incir yiyeyim. hiç sağlıklı beslenmem hep abur cubur

bu ay b12 iğnesi vurulmuştum ama belki o iyi gelmiş olabilir :)

eşim 5ağustosta gidecek. son şansımız
canım adetle birlikte başla.
günaydın hazırcevap hatun

günaydın amaa gitmişsiniz ben hala günaydın çekiyorum

günaydııınnnn tatlımmmm
seni beni bilmez seniiçoook bilmiiiş

Son düzenleme:
günayyddıınnn ceemmmrreeemmm nasılsın şekeriimm???
sen de ne zorluklar çekmişsin yaaa:26::26: herkesin türlü türlü derdi var işte:26::26::26::26:
iyiyim canım sesiniz soluğunuz çıkmayınca işe güce verdim kendimi.makinada çamaşırlar vardı balkonu yıkayıp onları serdim. sıcakları geçtim bu nem öldürüyor adamı.allahtan ev serin de içerde durabiliyoruz.hayatlara uzaktan bakınca herkes mutlu huzurlu sanılıyo ama ne yazık ki durum göründüğü gibi değil... herkesin derdi var.

hee biraz çok bilmişimdir mesleki deformasyon da denebilir bu duruma ben deniz filozofum da ayıptır dimesiiii

bencede yapma benim bugun bat im 2 defa yaptm negatif daha adet olmadm ama insanin morali cok bozuluyor daha kirmzlr gelmdi

günaydınnnnnnnnnnn nabersiniz hatunlar

orkidem bu incirin suyunu içiyorum ben ama incirleri de atıyorum ağzıma kocişe de pekmeezzzz yalnız adetimin 3. günü başladım ben bişe olmaz herhalde demi :26: bu incir küründe yumurtladığın günler havuç da katmak gerekiyomuş içine sen öyle yapıyomusun tatlım?

canım ben incir kürü yapmıyıyorum. günde 2 kez incirin arasına ceviz koyup öylece löplüyorum

"Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya 9-10 adet kuru inciri ilave edin ve 20 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. 20 dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden 10-15 dakika önce aç karnına için. Bu kür iki defa 21 gün uygulanır. Her 21 gün tamamlandığında 7 gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi 42 gündür. Uygulama sürelerine 7 günlük aralar dahil değildir. Bu kürün de her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave edin."
böyle anlatılmış ibrahim saraçoğlunun sitesinde ben de böyle yapıyorum canım

orkidem bişe sorcam sana dün ben bi yazı okudum birisi adeti bittikten sonraki hafta 3 gün üst üste ilişkiye girmiş incir kürü kullanıyomuş bi daha ilişki olmamış kocası göreve gitmiş sonra bi öğrenmiş hamileymiiş olabilir mi? adetten hemen sonra tutabilir mi?

tutabilir canım. ben de bu ay adet bittikten 4 gün sonra yumurtladım mesela

kızlar bi kac kez yazdım ama yine yazcam idare edin
gecen ay yarım gün adet oldum.
bu ay ilk gün saedce 2 adet ped kirlettim.her ay ağrılı oluyrdu ama bu ay fena bi şekilde ağırım olunca acile gittim dikloran +izotenik 500 serum takıldı.2.gun adetimde 1 adet pet cok cok cok az kirlendi..wc ye gittğimde 5 6 damla kan gelilyrdu..şimdi hepsi kesildi...
orkide acildeki ilaclardanda kesilebilceğini söleydiydi.acaba devamı gelcekmi yoksa yarın gitsem mi doktora...doktordan özellikle istemem gereken bir tahlil var mıdır sizce...
kafanızı ağırıttım idare edin

tutabilir canım. ben de bu ay adet bittikten 4 gün sonra yumurtladım mesela

o zaman ovu testi kullanmak farz oldu çünkü ne zaman yumurtlucan belli olmuyo demi her günü değerlendirmek lazım günaşırı ilişkiyi hiç kaçırmamak lazım

valla canım benim hayatımda hiç öle az gelmedi o yüzden pek bişey söyleyemicem ama geçen ay erken gelince doktora gitmiştim iyki de gitmişim aklımda kalmadı en azından içim rahat bence sen de git bi söyle baksınlar ultrasonla falan da hem için daha rahat olur hee bu arada geçen ay ben de acillik olmuştum ya iğne yapmışlardı belki benim de ondan erken geldi böyle şeyler etkiliyo insanı ondan olabilir orkidemin de dediği gibi

ben gideyim yarın doktora ozaman..belki devamı gelir diey bekliyrum bakalım gelirse gitmem artık..
sende calışmalara başlamışsın hayırlı olsunn sonu bebiş olsun

ben gideyim yarın doktora ozaman..belki devamı gelir diey bekliyrum bakalım gelirse gitmem artık..
sende calışmalara başlamışsın hayırlı olsunn sonu bebiş olsun
bence ilaçtandır adetinin öyle olması ama :26: geçen ay ben de bi panik bi panik gittim doktora kist oldu sandımdı bi kere olmuştu da bende yıllar önce.. ama yokmuş bişe temiz dedi içim rahatladı valla
amin canım inşallah gelir bebişimiz bu ay içimde bi coşku var inşalllah sonu hayır olur daha çalışmalara başlamadık adetin bitmesini bekliyorum ama ben incir kürüne başladım ona adetliyken başlanıyomuş kocişe de keçiboynuzu pekmezi aldım yiyo o da yemem demedi zaten çok faydalıymış araştırdım da benim bile yiyesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…