bana kalırsa yapma. zaten varsa adetin gecikir o zaman yaparsın. şimdi yaparsın negatif çıkar. fazladan kendini yer bitirirsin. her şey vaktinde güzel. vaktinde yap.günaydın orkidecim.
şu erken gebelik testini adeti gecikmeden yapıp çift çizgiyi silik de olsa gören var mı? 1-2 günüm var adete çok meraklandım bugun alıp yapsam mı diyorum
sence orkidecim
canım adetle birlikte başla.bu ay da bebek olmazsa ben adet bitiminde her gün incir yiyeyim. hiç sağlıklı beslenmem hep abur cubur
bu ay b12 iğnesi vurulmuştum ama belki o iyi gelmiş olabilir :)
eşim 5ağustosta gidecek.son şansımız
günaydın hazırcevap hatun
günaydınamaa gitmişsiniz ben hala günaydın çekiyorum
günaydııınnnn tatlımmmm
mrb günaydın kızlar ben yıne hamıle değilimm
iyiyim canım sesiniz soluğunuz çıkmayınca işe güce verdim kendimi.makinada çamaşırlar vardı balkonu yıkayıp onları serdim. sıcakları geçtim bu nem öldürüyor adamı.allahtan ev serin de içerde durabiliyoruz.hayatlara uzaktan bakınca herkes mutlu huzurlu sanılıyogünayyddıınnn ceemmmrreeemmm nasılsın şekeriimm???
sen de ne zorluklar çekmişsin yaaa:26::26: herkesin türlü türlü derdi var işte:26::26::26::26:
hee biraz çok bilmişimdirbana kalırsa yapma. zaten varsa adetin gecikir o zaman yaparsın. şimdi yaparsın negatif çıkar. fazladan kendini yer bitirirsin. her şey vaktinde güzel. vaktinde yap.
canım adetle birlikte başla.
seni beni bilmez senii çoook bilmiiiş
iyiyim canım sesiniz soluğunuz çıkmayınca işe güce verdim kendimi.makinada çamaşırlar vardı balkonu yıkayıp onları serdim. sıcakları geçtim bu nem öldürüyor adamı.allahtan ev serin de içerde durabiliyoruz.hayatlara uzaktan bakınca herkes mutlu huzurlu sanılıyoama ne yazık ki durum göründüğü gibi değil... herkesin derdi var.
hee biraz çok bilmişimdirmesleki deformasyon da denebilir bu duruma ben deniz filozofum da ayıptır dimesiiii
bencede yapma benim bugun bat im 2 defa yaptm negatif daha adet olmadm ama insanin morali cok bozuluyor daha kirmzlr gelmdi
hııııne anlamadım ne demek istediğini...
günaydınnnnnnnnnnnnabersiniz hatunlar
orkidem bu incirin suyunu içiyorum ben ama incirleri de atıyorum ağzıma kocişe de pekmeezzzzyalnız adetimin 3. günü başladım ben bişe olmaz herhalde demi :26: bu incir küründe yumurtladığın günler havuç da katmak gerekiyomuş içine sen öyle yapıyomusun tatlım?
orkidem bişe sorcam sana dün ben bi yazı okudum birisi adeti bittikten sonraki hafta 3 gün üst üste ilişkiye girmiş incir kürü kullanıyomuş bi daha ilişki olmamış kocası göreve gitmiş sonra bi öğrenmiş hamileymiiş olabilir mi?adetten hemen sonra tutabilir mi?
tutabilir canım. ben de bu ay adet bittikten 4 gün sonra yumurtladım mesela
mrb günaydın kızlar ben yıne hamıle değilimm
canim benim bugun adet tarihm adetime 3 gun kala yaptm negatif bugun yaptm negatif morali cok bozuluyor insanin birf iliskidn 7 gun sörasini gosteriyr diyorlar bilmiyorum
kızlar bi kac kez yazdım ama yine yazcamidare edin
gecen ay yarım gün adet oldum.
bu ay ilk gün saedce 2 adet ped kirlettim.her ay ağrılı oluyrdu ama bu ay fena bi şekilde ağırım olunca acile gittim dikloran +izotenik 500 serum takıldı.2.gun adetimde 1 adet pet cok cok cok az kirlendi..wc ye gittğimde 5 6 damla kan gelilyrdu..şimdi hepsi kesildi...
orkide acildeki ilaclardanda kesilebilceğini söleydiydi.acaba devamı gelcekmi yoksa yarın gitsem mi doktora...doktordan özellikle istemem gereken bir tahlil var mıdır sizce...
kafanızı ağırıttım idare edin
valla canım benim hayatımda hiç öle az gelmedi o yüzden pek bişey söyleyemicem ama geçen ay erken gelince doktora gitmiştim iyki de gitmişim aklımda kalmadı en azından içim rahat bence sen de git bi söyle baksınlar ultrasonla falan da hem için daha rahat olur hee bu arada geçen ay ben de acillik olmuştum ya iğne yapmışlardı belki benim de ondan erken geldi böyle şeyler etkiliyo insanı ondan olabilir orkidemin de dediği gibi
bence ilaçtandır adetinin öyle olması ama :26: geçen ay ben de bi panik bi panik gittim doktora kist oldu sandımdı bi kere olmuştu da bende yıllar önce.. ama yokmuş bişe temiz dedi içim rahatladı vallaben gideyim yarın doktora ozaman..belki devamı gelir diey bekliyrum bakalım gelirse gitmem artık..
sende calışmalara başlamışsın hayırlı olsunn sonu bebiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?