Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

anam calışma derken niye aklına carqışma geliyr incir yemeye başlamak bile calışmaya başlamaktır benim icin

eehehe aklım çarpışmada biran önce aktif çalşmak istiyorum bu ay son şansımız olabilir bana dua edin nolur kızlar bebişim gelir inşallah çifte bayram yaparım inşallah burdaki isteyen herkesin göbüşleri dolar inşallah hep beraber bayram yaparızzzzzz

28 Günde bir adet olan insan için en verimli zaman adet bşlangıcından itibaren 10.-14. gün zaten o araya denk getirmiştir o ....

inşallah

yine ben yine ben kızlaaar:) bakalım bu ay noolucak.. bugün 10.günüm benim veee çalışmalar başlar:)
sonsy naaptı bilen var mı bu arada?

yine ben yine ben kızlaaar:) bakalım bu ay noolucak.. bugün 10.günüm benim veee çalışmalar başlar:)
sonsy naaptı bilen var mı bu arada?

iyi çalışmalar cicim, sonsy için en son ölmeden gömüyodu kendini öyle hatırlıyorum, vücudunun sinyaller verdiğini söylüyodu....

canim benim bugun adet tarihm adetime 3 gun kala yaptm negatif bugun yaptm negatif morali cok bozuluyor insanin birf iliskidn 7 gun sörasini gosteriyr diyorlar bilmiyorum

tatlım ben artık geçtim testlerden felan.hiçbirinin güvenirliliğine inanmıyorum.bence de erken davranma.çünkü hamile arkadaşlarım adet gecikmesi olmadan idrardan öğrenememişler. hatta geneli adet tarihinden 1 hafta 10 gün sonra öğrenebildiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…