bence ilaçtandır adetinin öyle olması ama :26: geçen ay ben de bi panik bi panik gittim doktora kist oldu sandımdı bi kere olmuştu da bende yıllar önce.. ama yokmuş bişe temiz dedi içim rahatladı valla
amin canım inşallah gelir bebişimiz bu ay içimde bi coşku var inşalllah sonu hayır olurdaha çalışmalara başlamadık adetin bitmesini bekliyorum ama ben incir kürüne başladım ona adetliyken başlanıyomuş kocişe de keçiboynuzu pekmezi aldım yiyo o da yemem demedi zaten çok faydalıymış araştırdım da benim bile yiyesim geldi
orkidem bişe sorcam sana dün ben bi yazı okudum birisi adeti bittikten sonraki hafta 3 gün üst üste ilişkiye girmiş incir kürü kullanıyomuş bi daha ilişki olmamış kocası göreve gitmiş sonra bi öğrenmiş hamileymiiş olabilir mi?adetten hemen sonra tutabilir mi?
iremneva naber canım?
eehehe aklım çarpışmada biran önce aktif çalşmak istiyorum bu ay son şansımız olabilir bana dua edin nolur kızlar bebişim gelir inşallah çifte bayram yaparım inşallah burdaki isteyen herkesin göbüşleri dolar inşallah hep beraber bayram yaparızzzzzz
yine ben yine ben kızlaaar:) bakalım bu ay noolucak.. bugün 10.günüm benim veee çalışmalar başlar:)
sonsy naaptı bilen var mı bu arada?
canim benim bugun adet tarihm adetime 3 gun kala yaptm negatif bugun yaptm negatif morali cok bozuluyor insanin birf iliskidn 7 gun sörasini gosteriyr diyorlar bilmiyorum
AHA doktor hanımda gelmiş nassınız hastalar azat mı etti seni.....
Kizlar nasilsiniz? Pek sessizsiniz ya
selam fistiklarrrrrrrrrrrrr
selaaam. sen ve minik kuzu nasıllar acaba?
bizler iyyizz seni sormalııııııııııııııııı
bizler iyyizz seni sormalııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?