Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

toparliyor yavas yavas.bu gun hic bir sey yemedi delirecem.......

gecmis olsun canim.ilacdanmi kesildi adetin:26::26::26:

bilmiyrum orkide ilactanda olabilir diyor..gecen ay da yarım gun olunca acaba gitsem mi diyrum azönc wc ye gttm kahverngi damla geldi bu ayda beklesemmi diye düşünyürum kafam karışık bilmiyrum ki

gecmiş olsun yavru kuzun tez zamanda iyileşir inşallah

canim kesinli£e dr a gorun kist olablr belki detayli baksin bu ay cok stres yaptrdi sanabuarada dayanamadm yaptm test ama 3 gun kala bide bat gunu

selam arkadaşlar gecmişi okuyamadım kusuruma bakmayın nette giremedim klomen çatlama iğnesinden sonra adetim 4 gün gecikmişti tabıkı havalara girmiştim bugun doktordan geldim negatif alışmış olduğum tekrar sil baştan. bu dördüncü klomen ve catlama iğnesi olucak benım dr. beş denemeden sonra aşılamaya geciyor bu dört geriye kaldı bir bakalım hayırlısı ne diyeyım ara verecektım Ramazan geliyor diye ama kararlıyım ara vermeyeceğim çatlama iğnesi aşılama ve tüp bebek Rabbım ol diyecektir ben bana düşeni yapayım da ....
nasılda seviniştim tüm belirtilerde vardi ama olmadı işte kısmet deyıp yola devam ((((

ne demek 1 ay beklemek 30 gün demek git biran önce erken teşhis hayat kurtarır basit bir sıkıntı vardır yada hiç bişey yoktur aklında kalmadan rahatlarsın....

canım bence bi git sen daha geçirmeden. bugün kaçıncı gün. 3.4. gün kan testi yapılması daha uygun oluyor. önümüzdeki ayı bekleme
canım benim hayırlısı olur inşallah bi dahaki ay olur
canim iyiyiz cok sukur...yemegini yemedi ac yatti sinirlendim:26::26:sen nasilsin canim

çok şükür iyiyim canım. eve yeni geldim attım kendimi buralara. kocamı bekliyorum

canim kesinli£e dr a gorun kist olablr belki detayli baksin bu ay cok stres yaptrdi sanabuarada dayanamadm yaptm test ama 3 gun kala bide bat gunu

canım kırmızılar gelmez ve sen inşallah hamişsindir. değilsen de çook üzülmek yok. yine denemeye devam edeceğiz

merhaba kızlar ya karnım ağırıyor hiç keyfim yok, sanki her yerim dökülüyooo... bazen hevesleniyorum aceba bu kasılmalar gebelik belirtisi mi diye! sonra tekrar kendime geliyorum

merhaba kızlar ya karnım ağırıyor hiç keyfim yok, sanki her yerim dökülüyooo... bazen hevesleniyorum aceba bu kasılmalar gebelik belirtisi mi diye! sonra tekrar kendime geliyorum

neden hamilelik belirtisi olmasın canım. sen de benim gibi öğrenilmiş çaresizlik geliştirmişin ha..

canım kırmızılar gelmez ve sen inşallah hamişsindir. değilsen de çook üzülmek yok. yine denemeye devam edeceğiz

kiz ben sana bayiliyorum evet insllah gelmez denemeye devam tabi neyapicz baska benim korkm bu ay resmen raìm filmi cektrmek olmazsa cektrcmde ondan uzuntm stresm daha fazla

neden hamilelik belirtisi olmasın canım. sen de benim gibi öğrenilmiş çaresizlik geliştirmişin ha..

aynen valla, kız nebilim iki yıldır her ay ağzımın payını alıyorum.... hatta ben artık test yapmaya bile heveslenmiyorum bizim morfoloji sorunu da olunca tüp olayına bile aceba diyommmm

nasılsın tatlım... bücürüklerin annnneeeee biz burdayız demeye başladıları mı? şöyle mideye kasıklara üfak atışlar yapıyolar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…