canim iyiyiz cok sukur...yemegini yemedi ac yatti sinirlendim:26::26:sen nasilsin canim
canim gecmisi tam okuyamadim.gecmis olsun
senin kuzu halen hastamı
saol canım önemli bişey yok ağrıya dayaanamadım acile gittim iğne oldm adetim tamamen kesildi yaın doktora gitmeiy planlıyrum ama tamda emin deilm
toparliyor yavas yavas.bu gun hic bir sey yemedi delirecem.......
gecmis olsun canim.ilacdanmi kesildi adetin:26::26::26:
kızlar bi kac kez yazdım ama yine yazcamidare edin
gecen ay yarım gün adet oldum.
bu ay ilk gün saedce 2 adet ped kirlettim.her ay ağrılı oluyrdu ama bu ay fena bi şekilde ağırım olunca acile gittim dikloran +izotenik 500 serum takıldı.2.gun adetimde 1 adet pet cok cok cok az kirlendi..wc ye gittğimde 5 6 damla kan gelilyrdu..şimdi hepsi kesildi...
orkide acildeki ilaclardanda kesilebilceğini söleydiydi.acaba devamı gelcekmi yoksa yarın gitsem mi doktora...doktordan özellikle istemem gereken bir tahlil var mıdır sizce...
kafanızı ağırıttım idare edin
bilmiyrum orkide ilactanda olabilir diyor..gecen ay da yarım gun olunca acaba gitsem mi diyrum azönc wc ye gttm kahverngi damla geldi bu ayda beklesemmi diye düşünyürum kafam karışık bilmiyrum ki
gecmiş olsun yavru kuzun tez zamanda iyileşir inşallah
canım bence bi git sen daha geçirmeden. bugün kaçıncı gün. 3.4. gün kan testi yapılması daha uygun oluyor. önümüzdeki ayı beklemebilmiyrum orkide ilactanda olabilir diyor..gecen ay da yarım gun olunca acaba gitsem mi diyrum azönc wc ye gttm kahverngi damla geldi bu ayda beklesemmi diye düşünyürum kafam karışık bilmiyrum ki
gecmiş olsun yavru kuzun tez zamanda iyileşir inşallah
canım benim hayırlısı olur inşallah bi dahaki ay olurselam arkadaşlar gecmişi okuyamadım kusuruma bakmayın nette giremedim klomen çatlama iğnesinden sonra adetim 4 gün gecikmişti tabıkı havalara girmiştim bugun doktordan geldim negatif alışmış olduğum tekrar sil baştan. bu dördüncü klomen ve catlama iğnesi olucak benım dr. beş denemeden sonra aşılamaya geciyor bu dört geriye kaldı bir bakalım hayırlısı ne diyeyım ara verecektım Ramazan geliyor diye ama kararlıyım ara vermeyeceğim çatlama iğnesi aşılama ve tüp bebek Rabbım ol diyecektir ben bana düşeni yapayım da ....
nasılda seviniştim tüm belirtilerde vardi ama olmadı işte kısmet deyıp yola devam((((
canim iyiyiz cok sukur...yemegini yemedi ac yatti sinirlendim:26::26:sen nasilsin canim
canim kesinli£e dr a gorun kist olablr belki detayli baksin bu ay cok stres yaptrdi sanabuarada dayanamadm yaptm test ama 3 gun kala bide bat gunu
sokrat cemreee napıyon mesleki deformasyonlu karı
merhaba kızlarya karnım ağırıyor hiç keyfim yok, sanki her yerim dökülüyooo... bazen hevesleniyorum aceba bu kasılmalar gebelik belirtisi mi diye! sonra tekrar kendime geliyorum
canım kırmızılar gelmez ve sen inşallah hamişsindir. değilsen de çook üzülmek yok. yine denemeye devam edeceğiz
sweetcim nasılsın tatlııım. her şey yolundadır umarım
neden hamilelik belirtisi olmasın canım. sen de benim gibi öğrenilmiş çaresizlik geliştirmişin ha..
kiz ben sana bayiliyorum evet insllah gelmez denemeye devam tabi neyapicz baska benim korkm bu ay resmen raìm filmi cektrmek olmazsa cektrcmde ondan uzuntm stresm daha fazla
kız ben sana film için tüyo yazmıştım pek takmadın beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?