Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kiz ben sana bayiliyorum evet insllah gelmez denemeye devam tabi neyapicz baska benim korkm bu ay resmen raìm filmi cektrmek olmazsa cektrcmde ondan uzuntm stresm daha fazla
canım benim filmeden korkma..en acıyanı bile insanın dayanma sınırında. ben de çektirmiştim. bir an çok acı oluyo ve geçiyo. ağdadan daha az acıtıyo
aynen valla, kız nebilim iki yıldır her ay ağzımın payını alıyorum.... hatta ben artık test yapmaya bile heveslenmiyorum bizim morfoloji sorunu da olunca tüp olayına bile aceba diyommmm
morfolojiniz kaç kuzum sizin:26:

Canim ben burdayim ama kimse yok dite diger sayfalara bakiniyordum. Nasilsin?

iyiyim hortensiam çook şükür. 2 gündür çarpışıp uyuyorum kalkmıyorum yataktan. inşallah olur bu ay. bu ay evlendiğimden beri 2. defa yumurta akı akıntıyı gördüm.ilkinde de hamile kalmıştım

deryyaam hoş geldim kuzum. sen ve mercimeklerin nasılsınız?

hosbulduk orkidecim biraz sıkıntılı bir gün geçiriyorum cemrecim de yazmıs ama yeni gördüm..
bugün aşırı kasık ağrılarım var ve lekelenmelerim biraz kırmızıya dönmeye baslamıstı canım çok sıkıldı aradım hmen merkezi.doktor da jeli bırak iğneyi sabah aksam 2şer doz yaptır dedi.zaten jel de tahriş edebiliyor.yatıyorum sadece canım yaa..
çok yakın arkadasım var sağolsun geldi yemek yaptı evimi toparladı biraz...
sen nasılsın canım benimmm çarpışmalara devam inşallah bu ay olacak hayırlısıyla orkidemmm

canım benim dualarım seninleee. inşallah Allah korktuğuna uğratmaz. güzel düşünelim. sen yat kalkma yerinden. iğne baya etkili zaten.

kızlarr valla çok özledim siziii
deryam ne yaptın canım gerçi hamilelik takvimini eklemişsin
herkes iyimi orkidemmm

herkes iyimi orkidemmm

herkes iyi çoook şükür. deryaaam hamile. bugün kasık ağrısı ve kanaması olmuş. istirahat ediyor. sweetciminde kanaması oldu. o da istirahat ediyor.. İnşallah en kısa zamanda düzelirler ben çalışmalara başladım. umudum ağustosa kaldı demiştim ama benim yumurtanın erken çatlayası tuttu. batım 31 temmuz. sen neler yaptın görüşmeyeli

bercesteeem. hoş geldiin.nasılsın? özledim ve merak ettim seni

bende sizi çok özledim ama annemlerdde internet yoktubir eğlendim
bir eğlendim sormayın
şimdide artık iş zamanı evin tadilatı başladı kızlar çok şükür
valla bir haftada olsa iyi dinlendim
siz ne yaptınızzz

ben deli gibi çalışmaya devam ediyorum. bayramda yıllık izin alacağım.

amannn Allah korusun inşallahhhh :26::26::26:
demek deryam hamileee :118::118: :119::119::119:
ohh şükür hadi bakalım inşallah ramazanda hamiş olursun diğeri gibi

bi süre teknolojisiz hayat güzeldir. kafanı dinlemişsindir

herkes iyimi orkidemmm

canım çok şükür dün pozitif haberimizi aldık inşallah sana da umut olurum bercestemmm
listede adımı hamişlerde görmek istiyoorruummmmmmm
stres atmıssındır ne güzeellll

inşallah ramazanda ikimiz de hamile oluruz

inşallahhhhh ama nedense aklıma şu tüp işi girdikten beri normal çalışmalar yok valla
yumurtlama tarihimi bile bilmiyorum
belkide olur Allah bilir canım ikimizde hamiş oluruz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…