tatlım bence fazla endişelenme,eşim de antibiyotik kullandı be pıt pıtlar birden canlandı. ama doktorların gözden kaçırdığı bişi oluyo, iltahap enfeksiyon demek dolayısıyla eşindeki enfeksiyon sana da geçmiş olabilir.sen de bir idrar kültürü iste derim.benim geç farkkedildi akıntıdan öldüm, iki kutu antibiyotik zor pakladı beni.bu arada donanımlı bir merkezde rahim filmi çektirirsen korkmana hiiiçççç gerek yok,inan bana.ben özel bir merkezde çektirdim çok ilgiliydiler bunları da geçtim canım hiç acımadı,cihazlar son teknoloji olunca ağrı olmadı, hem ağrı eşiğim düşük hem canım tatlıdır benimreklam olacak diye merkezin adını burda yazmak istemiyorum. ben geçen yıl 300 liraya çektirdim,merkez istanbulda. sana uyarsa merkezin adını özelinden mesaj atarım istersen. film konusunda ben de çok tırsıyordum seni çok iyi anladığım için bunu yazmak istedim.
tatlım bence fazla endişelenme,eşim de antibiyotik kullandı be pıt pıtlar birden canlandı. ama doktorların gözden kaçırdığı bişi oluyo, iltahap enfeksiyon demek dolayısıyla eşindeki enfeksiyon sana da geçmiş olabilir.sen de bir idrar kültürü iste derim.benim geç farkkedildi akıntıdan öldüm, iki kutu antibiyotik zor pakladı beni.bu arada donanımlı bir merkezde rahim filmi çektirirsen korkmana hiiiçççç gerek yok,inan bana.ben özel bir merkezde çektirdim çok ilgiliydiler bunları da geçtim canım hiç acımadı,cihazlar son teknoloji olunca ağrı olmadı, hem ağrı eşiğim düşük hem canım tatlıdır benimreklam olacak diye merkezin adını burda yazmak istemiyorum. ben geçen yıl 300 liraya çektirdim,merkez istanbulda. sana uyarsa merkezin adını özelinden mesaj atarım istersen. film konusunda ben de çok tırsıyordum seni çok iyi anladığım için bunu yazmak istedim.
saol canim mesaj atabilirsen gittgn merkezi cok mvtlu olurm saol
canım benim filmeden korkma..kiz ben sana bayiliyorum evet insllah gelmez denemeye devam tabi neyapicz baska benim korkm bu ay resmen raìm filmi cektrmek olmazsa cektrcmde ondan uzuntm stresm daha fazla
morfolojiniz kaç kuzum sizin:26:aynen valla, kız nebilim iki yıldır her ay ağzımın payını alıyorum.... hatta ben artık test yapmaya bile heveslenmiyorumbizim morfoloji sorunu da olunca tüp olayına bile aceba diyommmm
Canim ben burdayim ama kimse yok dite diger sayfalara bakiniyordum. Nasilsin?
deryyaam hoş geldim kuzum. sen ve mercimeklerin nasılsınız?
hosbulduk orkidecim biraz sıkıntılı bir gün geçiriyorum cemrecim de yazmıs ama yeni gördüm..
bugün aşırı kasık ağrılarım var ve lekelenmelerim biraz kırmızıya dönmeye baslamıstı canım çok sıkıldı aradım hmen merkezi.doktor da jeli bırak iğneyi sabah aksam 2şer doz yaptır dedi.zaten jel de tahriş edebiliyor.yatıyorum sadece canım yaa..
çok yakın arkadasım var sağolsun geldi yemek yaptı evimi toparladı biraz...
sen nasılsın canım benimmm çarpışmalara devaminşallah bu ay olacak hayırlısıyla orkidemmm
kızlarr valla çok özledim siziii
deryam ne yaptın canım gerçi hamilelik takvimini eklemişsin
herkes iyimi orkidemmm
bercesteeem. hoş geldiin.nasılsın? özledim ve merak ettim seni
bende sizi çok özledim ama annemlerdde internet yoktubir eğlendim
bir eğlendim sormayın
şimdide artık iş zamanı evin tadilatı başladı kızlar çok şükür
valla bir haftada olsa iyi dinlendim
siz ne yaptınızzz
herkes iyi çoook şükür. deryaaam hamile. bugün kasık ağrısı ve kanaması olmuş. istirahat ediyor. sweetciminde kanaması oldu. o da istirahat ediyor.. İnşallah en kısa zamanda düzelirlerben çalışmalara başladım. umudum ağustosa kaldı demiştim ama benim yumurtanın erken çatlayası tuttu. batım 31 temmuz. sen neler yaptın görüşmeyeli
bende sizi çok özledim ama annemlerdde internet yoktubir eğlendim
bir eğlendim sormayın
şimdide artık iş zamanı evin tadilatı başladı kızlar çok şükür
valla bir haftada olsa iyi dinlendim
siz ne yaptınızzz
amannn Allah korusun inşallahhhh :26::26::26:
demek deryam hamileee :118::118: :119::119::119:
ohh şükür hadi bakalım inşallah ramazanda hamiş olursun diğeri gibi
kızlarr valla çok özledim siziii
deryam ne yaptın canım gerçi hamilelik takvimini eklemişsin
herkes iyimi orkidemmm
inşallah ramazanda ikimiz de hamile oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?