canım çok şükür dün pozitif haberimizi aldıkinşallah sana da umut olurum bercestemmm
listede adımı hamişlerde görmek istiyoorruummmmmmm
stres atmıssındır ne güzeellll
ilk sayfaları okuyordum da bak ne buldum
ayyy umutsun cansıninşallahhhh ikizdirrr
keseyi gördüler mi
gerçi tüp işini bilmiyorum ama onlar herşeyi biliyorlar
hemen listeye ekliyorummmm
iğnemi yaptırıp geleyim burda olun haa özlüyorum sizleriiii
arkadaşlar merhaba herkese
sabah kan testi yaptırdım ve hamileyim. sonuç 107 çıktı. ee bir günlük geçi,kme olunca. testi yaptırırken utandım bile görmemişler gibi.
neyse hemen doktorumla görüştüm. günde 3 tane progestan alıcam. haftaya pazrtesi tekrar test yaptırıyorum ve muayene oluyorum. allahım bunu bana gösterdi. dualarımı kabul etti. inşallah tamamına erdirmeyi de nasip eder.
kızlar tüm kalbimle yüce allahımdan diliyorum ki isteyen herkese nasip etsin. hepimiz tek tek muradımıza erelim.
çok sevindim evet ama allahım bu kritik günleri geçirdiğimizi nasip etsin. bu haberi aldım şimdi de bebeğimin ilk hareketini duymayı nasip etsin
sabah kan testi yaptırdım ve hamileyim. sonuç 107 çıktı. ee bir günlük geçi,kme olunca. testi yaptırırken utandım bile görmemişler gibi.
neyse hemen doktorumla görüştüm. günde 3 tane progestan alıcam. haftaya pazrtesi tekrar test yaptırıyorum ve muayene oluyorum. allahım bunu bana gösterdi. dualarımı kabul etti. inşallah tamamına erdirmeyi de nasip eder.
kızlar tüm kalbimle yüce allahımdan diliyorum ki isteyen herkese nasip etsin. hepimiz tek tek muradımıza erelim.
çok sevindim evet ama allahım bu kritik günleri geçirdiğimizi nasip etsin. bu haberi aldım şimdi de bebeğimin ilk hareketini duymayı nasip etsin
kizlar selam nasilsinizBERCESTEM hosgeldin nasilsin canim ozledik seni .............
bu arada benim bat 26 temmuz.haziran yazmissin,canim
canım ne güzel bir haber buuu. çook mutlu olduuuummmmm. darısı ben de dahil tüm isteyenlerin başına. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım
canım benm bunu tüm kalbimle istediğime emin olabilirsin. allahım benmle birlikte sizlere de inşallah. dualarımızı eksik etmeyelim birbirimiz için.
ayy ne güzel bir haber buuu
Allahım inşallah hemen kalp atışlarınıda duyarsın inşallahhhhh
çok mutluyum ayağımın tozuyla neler duydummmm
tebrik ederim canım darısı başımıza çok sevindim vallahi oh birimiz daha muradına erdi yaşasınnnnnnnnnnnnn allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?