Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım çok şükür dün pozitif haberimizi aldık inşallah sana da umut olurum bercestemmm
listede adımı hamişlerde görmek istiyoorruummmmmmm
stres atmıssındır ne güzeellll

ayyy umutsun cansın inşallahhhh ikizdirrr
keseyi gördüler mi
gerçi tüp işini bilmiyorum ama onlar herşeyi biliyorlar
hemen listeye ekliyorummmm

kizlar selam nasilsinizBERCESTEM hosgeldin nasilsin canimozledik seni.............
bu arada benim bat 26 temmuz.haziran yazmissin,canim

ayyy umutsun cansın inşallahhhh ikizdirrr
keseyi gördüler mi
gerçi tüp işini bilmiyorum ama onlar herşeyi biliyorlar
hemen listeye ekliyorummmm

ultrasona 7 ağustosta çağırdı canım..merkeze gittiğimde ben hariç herkes hamilelik bekliyordu ben umutsuz olunca sasırdılar nasıl olur yaa embriyolarım çok iyiydi biz senden gebelik bekliyoruz dediler.sonuç 148 çıkınca şok oldummmm
inşallah bekleme sürecinde hamiş kalırsın da uğrasmak zorunda kalmazsın...
ama tüpe kalırsan da hiç umutsuz olma sadece güvenebileceğin bir doktor olsun yeter..işlemden sonra doktorum çok umutluyum demişti hemsireye de gebelik bekliyorum demiş.demekki anlıyorlar canım...

arkadaşlar merhaba herkese

sabah kan testi yaptırdım ve hamileyim. sonuç 107 çıktı. ee bir günlük geçi,kme olunca. testi yaptırırken utandım bile görmemişler gibi.

neyse hemen doktorumla görüştüm. günde 3 tane progestan alıcam. haftaya pazrtesi tekrar test yaptırıyorum ve muayene oluyorum. allahım bunu bana gösterdi. dualarımı kabul etti. inşallah tamamına erdirmeyi de nasip eder.

kızlar tüm kalbimle yüce allahımdan diliyorum ki isteyen herkese nasip etsin. hepimiz tek tek muradımıza erelim.

çok sevindim evet ama allahım bu kritik günleri geçirdiğimizi nasip etsin. bu haberi aldım şimdi de bebeğimin ilk hareketini duymayı nasip etsin

canım ne güzel bir haber buuu. çook mutlu olduuuummmmm.darısı ben de dahil tüm isteyenlerin başına. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım

ayy ne güzel bir haber buuu
Allahım inşallah hemen kalp atışlarınıda duyarsın inşallahhhhh
çok mutluyum ayağımın tozuyla neler duydummmm

kizlar selam nasilsinizBERCESTEM hosgeldin nasilsin canimozledik seni.............
bu arada benim bat 26 temmuz.haziran yazmissin,canim

hoşbulduk canım benim bende sizi özledimmmmmmm
hemen düzeltiyorum 26 twmmuz benim evlenme yıldönümüm
hediyemi isterim sendennnn hamile kal yeter banaaa

tebrik ederim canım darısı başımıza çok sevindim vallahi oh birimiz daha muradına erdi yaşasınnnnnnnnnnnnn allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

canım ne güzel bir haber buuu. çook mutlu olduuuummmmm.darısı ben de dahil tüm isteyenlerin başına. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım

canım benm bunu tüm kalbimle istediğime emin olabilirsin. allahım benmle birlikte sizlere de inşallah. dualarımızı eksik etmeyelim birbirimiz için.

ayy ne güzel bir haber buuu
Allahım inşallah hemen kalp atışlarınıda duyarsın inşallahhhhh
çok mutluyum ayağımın tozuyla neler duydummmm

canım çok çok teşekkür ederim. allah hepinizden razı olsun. daha sevincimi yaşayamıyorum tam olarak. inşallah o günleride görücez allahın izniyle

nohuttum nasılll sen nasılsın sıcaklar etkiliyor mu
çok özledim gelde konuşalım
malum birazdan kocişle ilgilencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…