kuzum sen ne durumdasın?
ne olsun kocama laz böreği yaptım bir yandan net açık bugun 28. günümdüm dü gelmedi kırmızı ama daha pek umutlanamıyorum çünkü bazı aylar ben böyle kendimde geciktiriyorum evlendim evleneli var bu daha önce yoktu stres ve beklenti işte meme başlarım acıyor ama adet olucam gibi
sen nasılsın şekerim
iyiyim canım çok şükür. yumurtan kaçıncı gün çatladı?
ilk sayfaları okuyordum da bak ne buldum
periciiik hoş geldiinnnasılmış benim güzel kuzuuum
nohuttum nasılll sen nasılsın sıcaklar etkiliyor mu
çok özledim gelde konuşalım
malum birazdan kocişle ilgilencem
kikiiibide bunun yumurta kafa olanı vardı hamiş olun koplle topici yapacam kikiiii
hoşşşşşşşşşşş bulduk orkidem bercestem nasılsınız kızlarrrrr
berceste dinlenmişsin ohhhhhhh ne iyi olmuşşşş.ş..... nohut iyi can kuşum bura okadar sıcak değillll
orkidem sen napın kız hem iş hem çarpişşş vallaa süpersin haaaa
bernardooooooooooooooo tebrik edrimmmmmmmmmmmmmallah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla büyüsün
15-16. gün canım
iyidir fıstıkımvalla bugün kıvılcım çıkartan cinsten çarpıştık senin taktik aslında dr yarın sabah 6'da çarpışırsınız dedi ama bi kazadır oldu işte
o zaman zaten senin bat bugün değil, yarın ve öbür gün olabilir canım.
kıvılcım çıkartınız demek
kesinnn olucak bak gör :122:
adınıda kıvılcım koyarsınız acaba bende mi koysamm
bende öyle düşünyrm 13. günden itibaren çift çizgi görmüştüm 15. gün en koyuydu işte bakıcaz bakalım inşallah gelmez de bu ay olur bari
hııımmm fena fikir değil.. aşkımızın meyvesi kıvılcııım
bercestee kız kim vurduya mı gittinnn... niye konuşmuyonn
kız periii ne dersin olur mu kıız bu ay. hislerin kuvvetli midir
bizi duydu ya kıskandı. kıvılcım çıkartmaya gitiii
bercestee kız kim vurduya mı gittinnn... niye konuşmuyonn
ben sende hep az kaldı .. diye hissediyom demiştim ya orkidecik....bu ayyyy olucakkk bak görrr öle hisediyorummmm...
arkadaşlar merhaba herkese
sabah kan testi yaptırdım ve hamileyim. sonuç 107 çıktı. ee bir günlük geçi,kme olunca. testi yaptırırken utandım bile görmemişler gibi.
neyse hemen doktorumla görüştüm. günde 3 tane progestan alıcam. haftaya pazrtesi tekrar test yaptırıyorum ve muayene oluyorum. allahım bunu bana gösterdi. dualarımı kabul etti. inşallah tamamına erdirmeyi de nasip eder.
kızlar tüm kalbimle yüce allahımdan diliyorum ki isteyen herkese nasip etsin. hepimiz tek tek muradımıza erelim.
çok sevindim evet ama allahım bu kritik günleri geçirdiğimizi nasip etsin. bu haberi aldım şimdi de bebeğimin ilk hareketini duymayı nasip etsin
bugün formundasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?