Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kuzum sen ne durumdasın?

ne olsun kocama laz böreği yaptım bir yandan net açık bugun 28. günümdüm dü gelmedi kırmızı ama daha pek umutlanamıyorum çünkü bazı aylar ben böyle kendimde geciktiriyorum evlendim evleneli var bu daha önce yoktu stres ve beklenti işte meme başlarım acıyor ama adet olucam gibi

sen nasılsın şekerim

iyiyim canım çok şükür. yumurtan kaçıncı gün çatladı?

ilk sayfaları okuyordum da bak ne buldum

kikiii bide bunun yumurta kafa olanı vardı hamiş olun koplle topici yapacam kikiiii
periciiik hoş geldiinnnasılmış benim güzel kuzuuum

nohuttum nasılll sen nasılsın sıcaklar etkiliyor mu
çok özledim gelde konuşalım
malum birazdan kocişle ilgilencem

hoşşşşşşşşşşş bulduk orkidem bercestem nasılsınız kızlarrrrr
berceste dinlenmişsin ohhhhhhh ne iyi olmuşşşş.ş..... nohut iyi can kuşum bura okadar sıcak değillll
orkidem sen napın kız hem iş hem çarpişşş vallaa süpersin haaaa

bernardooooooooooooooo tebrik edrimmmmmmmmmmmmm allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla büyüsün

iyidir fıstıkımvalla bugün kıvılcım çıkartan cinsten çarpıştık senin taktikaslında dr yarın sabah 6'da çarpışırsınız dedi ama bi kazadır oldu işte

iyidir fıstıkımvalla bugün kıvılcım çıkartan cinsten çarpıştık senin taktikaslında dr yarın sabah 6'da çarpışırsınız dedi ama bi kazadır oldu işte

kıvılcım çıkartınız demek
kesinnn olucak bak gör :122:

adınıda kıvılcım koyarsınız acaba bende mi koysamm

Son düzenleme:

vayyy süper bi haber buuuugözün aydın canımm Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiiinnn

derya mercimeklerim nasıl malümmm biri benim
şaka bi yana nasılsın azıcık okudumm.. yatıyomuşsun... şimdi nasılsınnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…