Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tıs tısımı yaptırdım gellddiiimmmmm iğne korkumu da yendiğime inanamıyorummmm

periiimmm dünürüümmm nasılsın şekeriimmm nohutcuğumuz nasıll????

tıs tısımı yaptırdım gellddiiimmmmm iğne korkumu da yendiğime inanamıyorummmm

periiimmm dünürüümmm nasılsın şekeriimmm nohutcuğumuz nasıll????

iyiyim şikerim seni sormalııı.... nohutcuk iyiiiii... midem bulandı şimdi.. kraker yiyoruzzz zeytinlisinden:125:

iyiyim şikerim seni sormalııı.... nohutcuk iyiiiii... midem bulandı şimdi.. kraker yiyoruzzz zeytinlisinden:125:

bende iyi olmaya çalısıyorum tatlım...iğnelerle uğrasıyorum işte....inşallah sorunsuz atlatırım bugünleri de...afiyet bal şeker olsun nohutcuğumaaaaa

bende iyi olmaya çalısıyorum tatlım...iğnelerle uğrasıyorum işte....inşallah sorunsuz atlatırım bugünleri de...afiyet bal şeker olsun nohutcuğumaaaaa

teşekür ederizzz cici annesi kikiii
sakın hareket falan etmee dikkat et kendineee.. iyi boll dinlennn... bi dahaki kontrol ne zamannn

canlar bişe sorcam gittigidiyordaki ovu testlerinin hangisini almalıyım ovula mı yoksa liboquik mi bilen var mı?

inşallah sende olursun chaak inşallah gec dölenmedir... ve pozitifi görürsünnn
okudum senide test yapmışın...

inşallah kuzum yaptım tıs çıktı negatif ama allahtan umut kesilmez ne ypalaım buarada kızlar benim kociş akkıllanıyor şuan kendi keçiboynuzunu yapıyor çok trip attım bide en yakın arkadaşımızın dün çocuğu oldu gaza geldi bakalım ekadar gidicek

hoşbulduk canım benim bende sizi özledimmmmmmm
hemen düzeltiyorum 26 twmmuz benim evlenme yıldönümüm
hediyemi isterim sendennnn hamile kal yeter banaaa

insallah canim benim yahepimiz veririz yakinda mutlu haberi.bende bu ay 4 defa calisdimbiz planliyoruz ama icraata gelince sagolsun prensesim araya giriyor.cani sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…