Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

BERNARDO.
canim simdi gordum tebrik ederim.ALLAH tamamina erdirsin insallah.darisi isteyen herkesin basina

7 agustoss geçmiş yawwww
meraktan çatlarım bennnnnnn
artmıştır artmıştır artık stres yokkkkkkkk

bence de çookk geç 20 gün sonra gel dedi doktor hemşire de 7 ağustos dedi ben birkaç gün önceye almaya çalıscam
su lekelenmeler de dursa stres bitecek Allah ın izniyle...:26::26:

bence de çookk geç 20 gün sonra gel dedi doktor hemşire de 7 ağustos dedi ben birkaç gün önceye almaya çalıscam
su lekelenmeler de dursa stres bitecek Allah ın izniyle...:26::26:

adet günün gelmedi demi ondandır.... erken öğrendik yaaa... neyse hem keseyi de görürsün o zmana inşllah çifte kesmizii
inşallah duracakkk...

adet günün gelmedi demi ondandır.... erken öğrendik yaaa... neyse hem keseyi de görürsün o zmana inşllah çifte kesmizii
inşallah duracakkk...

adetime de var daha normalde ama geçen ay 18.günde doğum kontrol hapıyla adet olduğum için bu ay hangi güne gelirdi bilemiyorum
bakalım içerde kaç kişi var görücez nasip olursa

adetime de var daha normalde ama geçen ay 18.günde doğum kontrol hapıyla adet olduğum için bu ay hangi güne gelirdi bilemiyorum
bakalım içerde kaç kişi var görücez nasip olursa

ikiiiiiiiiiiiiii kişiiiiiiiiiiiiii iki bebiiiiiişşşşşşşşşş

ovulasyon testini sipariş ettim şimdi

canim kolay gelsin sanaaabaslarsin artik calismayabende kendime 3 tane gebelik testi aldim.evde bulunsun.birde bayramlarda gebe kalirim her yer kapali olur

ohh ohhh aman iyi olsunnn daa ...tekrar geçmiş olsunnn canimm..

benim nohutda iyiii

oh oh.bebislerimiz iyi olsunnnnn
canim ben bu ay 4 kere halvete gire bildim anca.yumurtlama gunum olmasina dikkat etdim.hamis ola bilirmiyim.sence:26::26::26:hep icimde bu ay olmadi gibi hiss var:26::26::26:

canim kolay gelsin sanaaabaslarsin artik calismayabende kendime 3 tane gebelik testi aldim.evde bulunsun.birde bayramlarda gebe kalirim her yer kapali olur

ahaha bayrama çifte bayram var desene tatlım inşallah biz çifte bayram yapcaz dimiiiii benim ovu testinin yanında göndericekler gebelik testini daha hiç gebelik testi yapamadım adetlerim erken geldiği için o heyecanı da bi yaşasaydım inşallah bu ay erken gelmez kırmızılar

viole yarın yapayım canım kızlar bugün geldim ve direk sizinle görüştüm
şimdi sıra kocişteee
yarın görüşürüzzzzzzz
herkesi öptümmm

insallah canim.dusuncesi bile heyecanli:18::18:ben sanki ilk defa anne olucam sanki:18::18::18:kizim bugun bebegini abla deyib opuyordu.cok uzuldum.bu arada onun ablasi olmuycak bunu hala anlamiyor bebegiminsallah kendisi abla olur

oh oh.bebislerimiz iyi olsunnnnn
canim ben bu ay 4 kere halvete gire bildim anca.yumurtlama gunum olmasina dikkat etdim.hamis ola bilirmiyim.sence:26::26::26:hep icimde bu ay olmadi gibi hiss var:26::26::26:

bende 3 kere girdiydimmm... 7 sinde adettim bittii.
8.10 .12
13 de çatlıyom zaten... orda beklemiş spermoşlarr kikiki

çünkü yolla gittim tarihi çok iyi biliyorum çok az çarpıştım ya bu ay olmaz demiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…