Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben şöyle yaptım serephone ilacını adetimin 4.gunü günde iki tane halinde aldıydım onu baz alarak adetimin 4.günü itabriyle günde iki adet yemeklerden önce yemeye calıştım arada tok karnına yada akşam aldığımda olduydu...
ama bende dedğim gibi yumurtalık tembelliği vardı..

ayyy yaşasın...bir gün daha beklesem mi ilişki için...sürekli yapmak da iyi olmuyor sperm kalitesi düşüyor.

ben gitti gidiyordan almıştım.laboquick diye bir marka

canım doktorlar hep söylüyr yani en azından benim doktorum öyle dediydi günaşırı burdanda öğrendiğm kadıryla sabahları iyi oluyrumş

benim adetim bu ay 2 gun sürdü ve kesildi ama ara ara kahverengi akıntı geliyr nezman gelceği belil olmuyr 5.gundeyim ama kanamam yok

cnm yanlis bilgi vermek istemem ama bildigim kadariyla yazayim. normalde adet 3-10 gun arasi.10 gun sonrasi kanaman olursa ozur sayiliyor. Ama snn o kadar olmadigi icin en son olan iki adetini baz alman gerekiyor. kac gun surmustu onlar. mesela 5 er gunden sonra banyo yapmissan bu sefer de ole olur. gerisi ozur. ama bundan sonraki adetin yine ayni olursa o zmn adet duzenin degismis olur. aciklayabildim mi bilmiorum:26:

kızlar bunlar benim ovulasyon testlerim.silik lolan dünün; biraz daha koyu olan bugünün sonucu.bugün bizim çarpışma oldu.bundan önceki de ayın 17.sinde olmuştu.
bu sonuçlara bakınca benim yumurtlamam yakın mı.bugün adetimin 12.günü

guzel bir 4 gun den sonra evime geldim bugun ve cok guzel gecti ,
ve 4 guzel gunden sonra bugun en berbat gunum oldu agliyorum ve halada agliyorum,,
benim dingil kocis uygun bilet bulmus turkiyeye ve pat kut eve geldi bavulunu aldi ve gitti hemde 6 gun ,,
ovulasyon donemim bosa gitti yine coookkkk moralim bozuk ve hungur hungur agliyorum artik yeterrrr bukadar sansizlik olamaz diye isyan edip bagirasim geliyor kizlar

benim sevgili kaynonosu antalyada huzur evine yatirmis benim sevgili kayinim,,ve benim sevgili kociste kagit kurekler eksikmis diye uctu gitti yaa
inanin okadar kotuyumki artik bebis mebis istemiyorum hatta bu kocisi kapi disari edesim geliyoorrr

Son düzenleme:

cnm yaa uzulme hayirlisi olsun. Ucundan bile hic mi rasgelmio yumurtlamaya.

kıyamam ben sana yaa ah bu kocişler bööle mağlesef şekerim ah ah çoğu böyle ben de çok ağladım üzüldüm değişmiyor canım benim sakin ol trip at geldiğindede ona bir ay müddet verdiğini o bir ay içinde dbu konuda dikkatli olmazsa korunmaya başlıcğını çünkü tek başına üzülmek seni çok yıprattığını söyle ben ööle yaptım şimdi kendi keçi boynuzunu kendi hazırlıyor duygu sömürüsü ve azcık sinirlilik ve tükenmişlik

canim sanirim seninde kirmizilar gelmis ,yanlis okumadiysam gecmis olsun ((
ben o bi gelsin busefer canina okicagim ne pahasina olursa olsun ,, cok ciddiyim 1 senenin toplasan 5 ay i duzgun gecti gerisi hep kacti ,,bukadari olmaz artik,
kendi cok rahat ne olmuski daha gencizki ,,nevarki zikkimin kokuki allahin cezasi ayy ben cok kotuyum gercekteennn
yok yok ben bu herifi bosamaliyim artik

orkidem ,berceste,perim ,bartek,ydbuge,cemrem,jiya,hortensia,rumeysa,ve digerleri ,,iyiler insallah ,,bi gelisme varmi ???

kikiimmm hosgeldin cannıımmm..üzme kendini lütfennnn...olan sana oluyo yapma tatlım..

kikiimmm hosgeldin cannıımmm..üzme kendini lütfennnn...olan sana oluyo yapma tatlım..

deryam elimde degil inan sakin olmaya calisiyorum olmuyoo
1 sene 2 ay ne demek yaa isyanlardayim artik bu surenin yarisi tam yarisi boyle sebepler yuzunden gecti gitti bos bos hep
hatta ben ciksam iyi olur biraz daha aglamam lazim oyle sakinlesirim ancak,, sonra gelirim yine,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…