ben şöyle yaptım serephone ilacını adetimin 4.gunü günde iki tane halinde aldıydım onu baz alarak adetimin 4.günü itabriyle günde iki adet yemeklerden önce yemeye calıştım arada tok karnına yada akşam aldığımda olduydu...insallah canim allahin izniyle olacakkkk
kizzz alllah iyiligini versin emiiii hadi bakimmm iyi carpismalarrrr:)))
canimmm sana da iyi carpismalarrrr
canimmm 10.gunden sonrasi kusur sayiliyor bildigim kadariylaaaa
ayyyyy bu ay bende yiyeyim bari su incirden gecen ay duzenli yiyemedimm bu ayyy duzenli devam edeyim barii
nasilll yedin canim ne zaman basliyorsun
canim aynindan bende kulllandim doktoruma ozellikle sordum evet ac karnina dedi ille yemeklerden once demedi ama
ayyy yaşasın...bir gün daha beklesem mi ilişki için...sürekli yapmak da iyi olmuyor sperm kalitesi düşüyor.
ben gitti gidiyordan almıştım.laboquick diye bir marka
kızlar benim ara ara kahverengi akıntılarım geliyr ben gusul abdesti alıp namaza başlıcam ama kahverengi akıntımın nezman gelceği belli olmuyr bu konuda bilgisi olan vra mı
berceste ne zaman gusül abdesti alıp namaaza başlayabılirim bilgin var mı
canım adetinin kaçıncı günü bugün
birde adetin normalde kaç gün sürüyor
benim adetim bu ay 2 gun sürdü ve kesildi ama ara ara kahverengi akıntı geliyr nezman gelceği belil olmuyr 5.gundeyim ama kanamam yok
guzel bir 4 gun den sonra evime geldim bugun ve cok guzel gecti ,
ve 4 guzel gunden sonra bugun en berbat gunum oldu agliyorumve halada agliyorum,,
benim dingil kocis uygun bilet bulmus turkiyeye ve pat kut eve geldi bavulunu aldi ve gitti hemde 6 gun ,,
ovulasyon donemim bosa gitti yine coookkkk moralim bozuk ve hungur hungur agliyorum artik yeterrrr bukadar sansizlik olamaz diye isyan edip bagirasim geliyor kizlar
benim sevgili kaynonosu antalyada huzur evine yatirmis benim sevgili kayinim,,ve benim sevgili kociste kagit kurekler eksikmis diye uctu gitti yaa
inanin okadar kotuyumki artik bebis mebis istemiyorumhatta bu kocisi kapi disari edesim geliyoorrr
ve 4 guzel gunden sonra bugun en berbat gunum oldu agliyorumve halada agliyorum,,
benim dingil kocis uygun bilet bulmus turkiyeye ve pat kut eve geldi bavulunu aldi ve gitti hemde 6 gun ,,
ovulasyon donemim bosa gitti yine coookkkk moralim bozuk ve hungur hungur agliyorum artik yeterrrr bukadar sansizlik olamaz diye isyan edip bagirasim geliyor kizlar
benim sevgili kaynonosu antalyada huzur evine yatirmis benim sevgili kayinim,,ve benim sevgili kociste kagit kurekler eksikmis diye uctu gitti yaa
inanin okadar kotuyumki artik bebis mebis istemiyorumhatta bu kocisi kapi disari edesim geliyoorrr
cnm yaa uzulme hayirlisi olsun. Ucundan bile hic mi rasgelmio yumurtlamaya.[/QUOT
rrast gelmiyo
sen nasilsin swetim bebisin nasil ,,kanaman felan yok dimi ?? dinleniyorsun ??
kıyamam ben sana yaa ah bu kocişler bööle mağlesef şekerim ah ah çoğu böyle ben de çok ağladım üzüldüm değişmiyor canım benim sakin ol trip at geldiğindede ona bir ay müddet verdiğini o bir ay içinde dbu konuda dikkatli olmazsa korunmaya başlıcğını çünkü tek başına üzülmek seni çok yıprattığını söyle ben ööle yaptım şimdi kendi keçi boynuzunu kendi hazırlıyor duygu sömürüsü ve azcık sinirlilik ve tükenmişlik
HAYIRLISI OLSUN INS CNM. ELH BEN IYIYIM KANAMAM YOK 2 GUNDUR. DUN GORDUK TEKRAR BEBISIMIZI ELH HERSEY YOLUNDA DEDI DOKTOR. BEN DE DINLENIYORUM BOL BOLcnm yaa uzulme hayirlisi olsun. Ucundan bile hic mi rasgelmio yumurtlamaya.[/QUOT
rrast gelmiyo
sen nasilsin swetim bebisin nasil ,,kanaman felan yok dimi ?? dinleniyorsun ??
HAYIRLISI OLSUN INS CNM. ELH BEN IYIYIM KANAMAM YOK 2 GUNDUR. DUN GORDUK TEKRAR BEBISIMIZI ELH HERSEY YOLUNDA DEDI DOKTOR. BEN DE DINLENIYORUM BOL BOL
iyi canim yaa cok sevindim senin adina ,,sen yinede bol dinlen ,neolur neolmaz canim..
artik darisi basima demicem ,,cunki olmicak artik benim pes ettim ,,o yalvarsada ben istemiyorum artik,,
darisi diger arkadaslarin basina olsun insallah
kikiimmm hosgeldin cannıımmm..üzme kendini lütfennnn...olan sana oluyo yapma tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?