Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

:26::26::26:kuzum ne diyeceğimi bilemedim. tek diyeceğim öfkeyle kalkan zararla oturur. sakin olmaya çalış. bi süre sonra sinirin kendiliğinden azalacaktır. demekki Allah senin bebişin vaktini getirmemiş. sebeplere takılıp da kendini perişan etme.

çok iyi anlıyorum seni tatlımmm üzülmene dayanamıyorum sadece...

iyiyim orkidemmm sen nasılsın tatlım????
sütümü yudumlayarak sizleri takip ediyorummmm:126::126:

iyiyim canım çok şükür. ramazana girmenin heyecanı ve gebe olup olmadığımla ilgili heyecanlı bekleyişim var. bugün çook kötü kasık ağrılarım var tıpkı düşük yapar gibi. çok canım acıyo

pıtırcığımız kendine yer mi hazırlıyor yoksa canım yaa benim de içimden bu ay olacak gibi geliyor...inşallah hislerim doğru çıkar
benim de iğne yapılan yerlerden birkaçı morarmış canım daha çok yanıyo

selam kizlar nasilsinizkikime nolusmus canim benimya uzuldum.insallah yakinda duzelir.maglesef erkekler bu kadar hassas deyil
siz nasilsiniz ne var ne yok..bende bu gun yumurta aki kivamli sey geldiyumurtuyormuyum.:44:adetime 6 gun kaldi.4 gun once agrilar gelmisdi oda yok.offffffff catliycam merakdan

inşallah canım hislerinde olduğu gibi olur. progestan çok acıtıyo ya. bende kullanmıştım. birkaç aya anca geçti ağrıları. kalçalarım taş gibi olmuştu. ama evlat olunca işte insan her acıya katlanıyo

canlarım herkesin mübarek ramazan ayını kutluyor ve uyumaya gidiyorum. daha sahura kalkılacak

merhabalar canllarrrrrrr..ramazanın ilk günüüüüüüüüüüüüüüü......imsak vakti giresunda 3;12 olarak geciyr sabah namazı saat 4 lerde okunrdu hangi ara 3 e düştü bilemedim
hayalimin durumunu cok cok iyi anlıyorum...allah sabır versin...cok zor ya...

bebişin gelceği vakti yüce rabbimden başkası bilemez ama bu kocalarımızın rahat davranışı insanı deli ediyor...sanki bu bebiş tek taraflı yapılıyor bizim gösterdğimiz özeni neden onlar göstermiyor....mümkün olsa kocanı süpürgeyle kovalamak ardına benim kocamıda süpürgeyle kovalamak isterdim..kocalarımız böyle davrandıkca bebek nezman gelicek diey soranlara ben istemiyrum diyesim geliyor...kuzum ağla rahatlarsınnn..şimdi kocana saymaya kalksa daha byük kavga cıkabilir sen ağla ağla rahatlarsın.....bende bugun zor tuttum kendimi kavga etmemek icin...yüce rabbim bilir....

canım benim geç yazdım kusura bakma yarın seminerm var sunum hazırlıyorduum evet canım kırmızılar geldi aynen çok fena sinirlendm bende dün gece ağladım çok mesela şimdi iş yapıyrm o yine uyuyor ama dediğim gibi duygu sömürüsü yap sinir harabiyeti yap
sen daha düşünmeyebilirsin ama bana saygı duy ben istiyorum ve bu ha dediğinde olucak bişey değil de restler çek ciddiyetini farketsin

saol rumeysacigim,,tabiki allahim gelecegi vakti zamani biliyor,,ama ben bugun oyle bir cokuntu icerisinde hisediyorumki kendimi anlatamam,,
allahim sonumu hayir eyle diyorum ,artik kafayi siyirmadan,,,,ve tabiki kizim var oldugu icinde sukur ediyorum ama bu gitikce uzayan sure ve bu kocisin rahat tavirlari benim ciddi anlamda psikolojimi alt ust ediyor artik..

Son düzenleme:

sorun degil canim ne kusuru .....asil sizler kusura bakmayin ,,sizleride bogdum belki bugunki gergin hallerimle,
evet bende sadece bana bu konuda biraz saygisi olsun istiyorum ,,,,bu cok oldu artik bu seferde su isi 3 gun sonraya iptal edeyim desin istiyorum,,
sadece sunu cok iyi biliyorumki o eve gelince kiyamet kopucak zaten ,cunki kendimi taniyorum ,,kolay kolay sinirlenmem fakat inadim ayda yilda bir kalkar bi kalktimi ortaligi kaldirip indirmeden dinmez,,,
boga burcuyum

kizlar sahur vardiyasida actim ,oyle kendi kendime konustugum bi vardiya oldu ama olsun :)
orucun ilk gunu,,,,,, hepnize hayirli ramazanlar diiliyorum ,ALLAH kolaylik ve sofralarlariniza bereket versin ins, aminnn

kızlar günaydın bugun 30.günüm hala kırmızılar yok. gogus uclarım cok acıyor. ilk defa boyle bir bekleyise girdim. gecen aylar biliyorsunuz 15.gun gelmisti adetim.

ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı

ALLAHIM sabah sabah ne güzel haber buuu sağlıkla kucağınada alırsın inşallah, ramazan sana uğurlu geldi kız anlaşılan, herkesciklere günaydın diyecem ama zilliler ramazan bahanesiyle uyuyo anlaşılan....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…