guzel bir 4 gun den sonra evime geldim bugun ve cok guzel gecti ,
ve 4 guzel gunden sonra bugun en berbat gunum oldu agliyorumve halada agliyorum,,
benim dingil kocis uygun bilet bulmus turkiyeye ve pat kut eve geldi bavulunu aldi ve gitti hemde 6 gun ,,
ovulasyon donemim bosa gitti yine coookkkk moralim bozuk ve hungur hungur agliyorum artik yeterrrr bukadar sansizlik olamaz diye isyan edip bagirasim geliyor kizlar
benim sevgili kaynonosu antalyada huzur evine yatirmis benim sevgili kayinim,,ve benim sevgili kociste kagit kurekler eksikmis diye uctu gitti yaa
inanin okadar kotuyumki artik bebis mebis istemiyorumhatta bu kocisi kapi disari edesim geliyoorrr
:26::26::26:kuzum ne diyeceğimi bilemedim. tek diyeceğim öfkeyle kalkan zararla oturur. sakin olmaya çalış. bi süre sonra sinirin kendiliğinden azalacaktır. demekki Allah senin bebişin vaktini getirmemiş. sebeplere takılıp da kendini perişan etme.canim sanirim seninde kirmizilar gelmis ,yanlis okumadiysam gecmis olsun((
ben o bi gelsin busefer canina okicagim ne pahasina olursa olsun ,,cok ciddiyim 1 senenin toplasan 5 ay i duzgun gecti gerisi hep kacti ,,bukadari olmaz artik,
kendi cok rahat ne olmuski daha gencizki ,,nevarkizikkimin kokuki allahin cezasi ayy ben cok kotuyum gercekteennn
yok yok ben bu herifi bosamaliyim artik
deryam elimde degil inan sakin olmaya calisiyorum olmuyoo
1 sene 2 ay ne demek yaa isyanlardayim artik bu surenin yarisi tam yarisi boyle sebepler yuzunden gecti gitti bos bos hep
hatta ben ciksam iyi olur biraz daha aglamam lazimoyle sakinlesirim ancak,, sonra gelirim yine,,
deryam ve sweetim nasılsınız?
iyiyim orkidemmm sen nasılsın tatlım????
sütümü yudumlayarak sizleri takip ediyorummmm:126::126:
iyiyim canım çok şükür. ramazana girmenin heyecanı ve gebe olup olmadığımla ilgili heyecanlı bekleyişim var. bugün çook kötü kasık ağrılarım var tıpkı düşük yapar gibi. çok canım acıyo
pıtırcığımız kendine yer mi hazırlıyor yoksacanım yaa benim de içimden bu ay olacak gibi geliyor...inşallah hislerim doğru çıkar
benim de iğne yapılan yerlerden birkaçı morarmış canım daha çok yanıyo
pıtırcığımız kendine yer mi hazırlıyor yoksacanım yaa benim de içimden bu ay olacak gibi geliyor...inşallah hislerim doğru çıkar
benim de iğne yapılan yerlerden birkaçı morarmış canım daha çok yanıyo
deryam ve sweetim nasılsınız?
guzel bir 4 gun den sonra evime geldim bugun ve cok guzel gecti ,
ve 4 guzel gunden sonra bugun en berbat gunum oldu agliyorumve halada agliyorum,,
benim dingil kocis uygun bilet bulmus turkiyeye ve pat kut eve geldi bavulunu aldi ve gitti hemde 6 gun ,,
ovulasyon donemim bosa gitti yine coookkkk moralim bozuk ve hungur hungur agliyorum artik yeterrrr bukadar sansizlik olamaz diye isyan edip bagirasim geliyor kizlar
benim sevgili kaynonosu antalyada huzur evine yatirmis benim sevgili kayinim,,ve benim sevgili kociste kagit kurekler eksikmis diye uctu gitti yaa
inanin okadar kotuyumki artik bebis mebis istemiyorumhatta bu kocisi kapi disari edesim geliyoorrr
canim sanirim seninde kirmizilar gelmis ,yanlis okumadiysam gecmis olsun((
ben o bi gelsin busefer canina okicagim ne pahasina olursa olsun ,,cok ciddiyim 1 senenin toplasan 5 ay i duzgun gecti gerisi hep kacti ,,bukadari olmaz artik,
kendi cok rahat ne olmuski daha gencizki ,,nevarkizikkimin kokuki allahin cezasi ayy ben cok kotuyum gercekteennn
yok yok ben bu herifi bosamaliyim artik
bebişin gelceği vakti yüce rabbimden başkası bilemez ama bu kocalarımızın rahat davranışı insanı deli ediyor...sanki bu bebiş tek taraflı yapılıyor bizim gösterdğimiz özeni neden onlar göstermiyor....mümkün olsa kocanı süpürgeyle kovalamak ardına benim kocamıda süpürgeyle kovalamak isterdim..kocalarımız böyle davrandıkca bebek nezman gelicek diey soranlara ben istemiyrum diyesim geliyor...kuzum ağla rahatlarsınnn..şimdi kocana saymaya kalksa daha byük kavga cıkabilir sen ağla ağla rahatlarsın.....bende bugun zor tuttum kendimi kavga etmemek icin...yüce rabbim bilir....
canım benim geç yazdım kusura bakma yarın seminerm var sunum hazırlıyorduum evet canım kırmızılar geldi aynen çok fena sinirlendm bende dün gece ağladım çok mesela şimdi iş yapıyrm o yine uyuyor ama dediğim gibi duygu sömürüsü yap sinir harabiyeti yap
sen daha düşünmeyebilirsin ama bana saygı duy ben istiyorum ve bu ha dediğinde olucak bişey değil de restler çek ciddiyetini farketsin
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?