ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
ALLAHIM sabah sabah ne güzel haber buuu sağlıkla kucağınada alırsın inşallah, ramazan sana uğurlu geldi kız anlaşılan, herkesciklere günaydın diyecem ama zilliler ramazan bahanesiyle uyuyo anlaşılan....................
yookk kıızz uyuduğum yok, alışmış kudurmuştan beter şafaktı uyandım geriii, bir daha da uyuyamadım.sen neler yapıyorsun
ya bişi diyecem,umarım seni kızdırmam.ben sürekli, her yerde dini kavramların kullanılmasından yana değilim. ibadet ve şükür olayı kul ile Allah arasında olan birşey. sürekli dillendirmenin bir gereği yok bence.cok matrak bi isim olmuş...cok ilgi ceker..başına yada sonuna şükredek ibaresinin konulmasından yanayım..
kıyamam tatlım benim.yaa sen onun karşısında böyle güçsüz durursan o seni takmamaya devam eder. özgüvenini ve kesin tatvrını göster ona. biraz o tutuşsun çocuk için. sen gamsız ol, bak bakkiiimm o nasıl yanaşır sana. bide erkekler hiç büyümeyen çocuklardır ama er geç akıllanır, sen üzme kendiniiii. güçlü dur tınnnn yaniiiguzel bir 4 gun den sonra evime geldim bugun ve cok guzel gecti ,
ve 4 guzel gunden sonra bugun en berbat gunum oldu agliyorumve halada agliyorum,,
benim dingil kocis uygun bilet bulmus turkiyeye ve pat kut eve geldi bavulunu aldi ve gitti hemde 6 gun ,,
ovulasyon donemim bosa gitti yine coookkkk moralim bozuk ve hungur hungur agliyorum artik yeterrrr bukadar sansizlik olamaz diye isyan edip bagirasim geliyor kizlar
benim sevgili kaynonosu antalyada huzur evine yatirmis benim sevgili kayinim,,ve benim sevgili kociste kagit kurekler eksikmis diye uctu gitti yaa
inanin okadar kotuyumki artik bebis mebis istemiyorumhatta bu kocisi kapi disari edesim geliyoorrr
orkidem ,berceste,perim ,bartek,ydbuge,cemrem,jiya,hortensia,rumeysa,ve digerleri ,,iyiler insallah ,,bi gelisme varmi ???
İşbaşı ne yapayım bende oruç değilim ama gece eşim için kalktım sahura bende bi çeşit tutyorum yani oruç
kız geçmişi okudum ne matrak bişiii çıktın sen öldüm gülmekten.... bu arada ne iş yapıyosun tatlım. merak ettim azcık kafayı dağıtalım
canııııım ne kadar güzel bir haber buuuu. tebrik ederiiim.
sağol cicim iltifatın için ..... memurum yaaa devlete kapağı attık ömür tüketiyoz işte....
kız ne saklambaçı. hasta geliyo kapatıyom. bu sabah çok erken başladım bitirdim hastacıklarımı. yeni grubun gelmesini bekliyorum.kız saklambaç mı oynuyon, hem beni beğeniyon ceee yapıp kaçıyon
hoşgeldin topiğimizin doktoruuuu senden de bekliyorum güzel haberlerini az kaldı gün sayıyom haaa senin içinde çekecem halay .
kız asıl evde otur otur ömür çürüyoo. hiç alışık değilim bu sene çalışmadım. kafayı yiyecem ömrümde aklıma gelmeyecek olan şeyi boş durmaktan kafaya takıyom kurup kurup kendimi hırpalıyorum....
ben üniversite zamanı öyle beklediğim sene evde pusuda bekliyodum annemler gelsin iştende çatayım diyeinsan izlemem dediği şeyleri izliyo kafama takmam dediği şeylere kafayı takıyo ve en önemsiz şeylere bile ağlıyo o dönem ben evde değil işyerinde bile sakin yerde çalışamıyom yoğunluk benim kafamı dağıtan hemen sıkılıyorum yoksa....
kuzucuklarım sizler nasılsınız? napiyosunuz bakiim?
kuzucuklarım sizler nasılsınız? napiyosunuz bakiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?