Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yookk kıızz uyuduğum yok, alışmış kudurmuştan beter şafaktı uyandım geriii, bir daha da uyuyamadım. sen neler yapıyorsun

cok matrak bi isim olmuş...cok ilgi ceker..başına yada sonuna şükredek ibaresinin konulmasından yanayım..
ya bişi diyecem,umarım seni kızdırmam.ben sürekli, her yerde dini kavramların kullanılmasından yana değilim. ibadet ve şükür olayı kul ile Allah arasında olan birşey. sürekli dillendirmenin bir gereği yok bence.

kıyamam tatlım benim.yaa sen onun karşısında böyle güçsüz durursan o seni takmamaya devam eder. özgüvenini ve kesin tatvrını göster ona. biraz o tutuşsun çocuk için. sen gamsız ol, bak bakkiiimm o nasıl yanaşır sana. bide erkekler hiç büyümeyen çocuklardır ama er geç akıllanır, sen üzme kendiniiii. güçlü dur tınnnn yaniii

orkidem ,berceste,perim ,bartek,ydbuge,cemrem,jiya,hortensia,rumeysa,ve digerleri ,,iyiler insallah ,,bi gelisme varmi ???

yok ne yazıkki hep yalancı belirtiler sonraaa hoooppp gelsin kırmızılar

sağol cicim iltifatın için ..... memurum yaaa devlete kapağı attık ömür tüketiyoz işte....

kız asıl evde otur otur ömür çürüyoo. hiç alışık değilim bu sene çalışmadım. kafayı yiyecem ömrümde aklıma gelmeyecek olan şeyi boş durmaktan kafaya takıyom kurup kurup kendimi hırpalıyorum....

kız saklambaç mı oynuyon, hem beni beğeniyon ceee yapıp kaçıyon
kız ne saklambaçı. hasta geliyo kapatıyom. bu sabah çok erken başladım bitirdim hastacıklarımı. yeni grubun gelmesini bekliyorum.
hoşgeldin topiğimizin doktoruuuu senden de bekliyorum güzel haberlerini az kaldı gün sayıyom haaa senin içinde çekecem halay .

ayyy inşallah iremneva. bu ay benim de içimdeki his umutlu. inşallah olur. birlikte çekeriz halayı

ben üniversite zamanı öyle beklediğim sene evde pusuda bekliyodum annemler gelsin iştende çatayım diye insan izlemem dediği şeyleri izliyo kafama takmam dediği şeylere kafayı takıyo ve en önemsiz şeylere bile ağlıyo o dönem ben evde değil işyerinde bile sakin yerde çalışamıyom yoğunluk benim kafamı dağıtan hemen sıkılıyorum yoksa....

ben de hiperaktifim. uzun süre sakin duramıyom. ille koşturmam lazım. enerjimi öle atıyorum. yoksa çok sıklıyor her şeyi düşünmeye başlıyorum..

ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh maşalalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ayy ayyyy sabah sabahh ne güzel bi haberrrrrrrrrrrrrrrrr
senin adına cok sevindim canımmm allah bu mübarek günde yüzünü güldürdür ya ne güzel....dikkat et kendine bak öyle cok calışma

kuzucuklarım sizler nasılsınız? napiyosunuz bakiim?

günaydın orkidecimmm...hayırlı ramazanlar... hastaları azaltmıssın kolay gelsin canım işiniz çok zor gerçekten.kaç gündür acile gidiyorum da ordaki doktorlara da çok acıyorum zavallım herkese dert anlatmaya çalısıyo
ben bu sene oruç tutamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum yaa
geçmişi okudum da bi hamişimiz daha olduuu darısı tüm arkadaslarımızın basına innşşaalllaahhhhh

kuzucuklarım sizler nasılsınız? napiyosunuz bakiim?

nolsun canim benim,kizima wc egitimi veriyorum.hamile kalinca kolay olsun diye.sanki hamile kalmak kolaydaaaaaagrim var bu ayda olmadi gibi..........sen nasilsin orkidemmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…