Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

anam bi yumurtalaymadın mı bi ciftliğe göndersek mi seni nasıl yumurtlanır öğrenirsin kız calışmaları eksik etme bu mübarek günde inşallah hamiş haberini alabiliriz.

valla tavuklara nasıl özeniyorum.zırt pırt yumurtluyorlar

bugün bi çarpışırız bakalım.büyük patlama ne zaman olur bilmiyorum

kızlar topiğimiz açıldı ama ilk mesajı beğenmedim tektrar açmak istiyorum
yaa anlıyorum ama ilk mesaj önemli benim için

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah bebişine kavusursun.test günü verdiler mi yoksa adetin gecikince mi gel dediler???

Allah razı olsun deryamm ins bende senin gibi muvaffakiyetle sonuc alırım pzt gunu 2 de kontrole çağırdı yarın iliski önerdi yumoslara bakicak çatlamış mı diye bakalım ins catlar bebisin tutunur Allah'ın izni ile ilk aşılamamda gecen yıl Temmuz'da olmuştu Buda aynı tarihe denk geldi ama benim ilk asilama çok zor geçmişti 13 tane günlük iğne yapmıştım göbekten 7 8 kilo şişmiştim nefesimi dahi zor alıyordum sabaha kadar iniltimden kimse uyuyamiyordu bu sefer 4 iğne bide aşılamadan bı gun önce çatlatma iğnesi yapıldı çok rahatım şükürler olsun dünden beri yatıyorum

kızlar topiğimiz açıldı ama ilk mesajı beğenmedim tektrar açmak istiyorum
yaa anlıyorum ama ilk mesaj önemli benim için

Yeni topik mı aciyosun canım burası nolucak yeni topigin adı ne Olucak Ayyy ne merakliyim kiki kiki bu arada kiki nerde göremiyorum Msj ini

slm kızlar tatilimi yaptım geldim.Artık evdeyim.Öncelikle yeni hamişleri kutlarım darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına..Bu ay da çok umutlanmıştım ama zaten hiçbir belirtide yoktuve kırmızıları yine gördüm.bugün 3.gün.doktora gitsek mi ki karar veremedim. 10 aydır bekliyoruz.eşim bana bakıyor ne zaman istersen gidelim diyor.Ne yapayım ki oyyyyyyyyyyyy.

Yeni topik mı aciyosun canım burası nolucak yeni topigin adı ne Olucak Ayyy ne merakliyim kiki kiki bu arada kiki nerde göremiyorum Msj ini

topiğin ismi yüzünden eskiyebilceğini düşündü ve daha kapsamlı bi isimle acmayı düşündü..tam olarak hatırlamıyorum ama yeni bitane actı sonra yapılan 2.yorumu beğenmediği icin yenieden accakmış..
şükrederek diye başlıyordu gerisini untutum
2 yada 1 sayfa geride var ismi

kız senin neyin vardı doktor ne diyordu senn icin bende 11 aydır uğraşıyorum bendede tık yok bu ay kan tahlile hormonlarma baktırdım hormonlarım gayettt iyiymiş kuruincir sağolsun..

kız senin neyin vardı doktor ne diyordu senn icin bende 11 aydır uğraşıyorum bendede tık yok bu ay kan tahlile hormonlarma baktırdım hormonlarım gayettt iyiymiş kuruincir sağolsun..

cnm ben hiç doktora gitmedim daha.sadece 10aydır bebeğimizin gelmesini bekliyoruz ama hala gelmedi.İster istemez merak ediyorum birşey mi var bizde varsa erken tedavi falan olurdiye karar veremedim.

cnm ben hiç doktora gitmedim daha.sadece 10aydır bebeğimizin gelmesini bekliyoruz ama hala gelmedi.İster istemez merak ediyorum birşey mi var bizde varsa erken tedavi falan olurdiye karar veremedim.

anladım canım benim ilk özel doktorum 1 sene korunmasız gebe kalamassan ayrıntılı araştırırz demişti ama sen cok istyrsun gebe kalmayı o yüzden kan tahilleri yapmıştı..devletteki doktorum ise 2 sene korunmasız gebe kalamsasan ayrıntıl araştırırz demişti..burdaki ateş ölcme ovulasyon gibi yöntemelri denedin mi

ovulasyonu denedim 14.gün oluyorum ama ateş ölçmeyi hiç denemedim.İçimden bir ses olacak bu iş diyor ama inşallah çok geçmeden olur.En zoru çevrendeki kişilerin hemen hamile kalmaları .birinin eşi haftada bir geliyor evlendi 2.ay hamile diğeri 3.çocuğu düşünüyordu korunmayı bıraktı 3 yada 4.ayda hamile.Şimdi biri dahayeni evlendi oda yakında hamileyim derse şaşırmam.başta çok cnm sıkılıyordu şimdi alıştım artık.Ama bende istiyorum.......ne yapayım işte tez zamanda rabbim bu mübarek günlerde isteyen herkese nasipetsin inşallah.

aynen dayımın kızı evlendi 2.aya hamile kaldı benden sonra evlenen komşu kızlarım hamile..bi an sinir oluyourm sonra kısmet nezamandır bilemeyiz diyorum..bu ay istersen genel bi muayene icin git baktır ama eşinde baktırsın mutlaka.

inşallah bir aksilik olmazsa bu hafta gitmeyi düşünüyoruz eşimle.Sonucunu paylaşırım.RAbbim işleri kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah.Birde eşimle (iş ile alakalı)Eylül ayı itibariyle ayrı kalma ihtimalimiz de var uzun süre.o zamana olmazsa işler karışacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…