selam kızlar valla daha hazırlık yapmadım
bir komposto yaptım en kayısısından
yeni topiğimizin ismi şu olsun mu
şükür diyerek bebeğimin kokusunu içime çekmeyi bekliyorum diyorsanız buyrun bereketli topiğimize
topik açıldı mı kızlar
anam bi yumurtalaymadın mıbi ciftliğe göndersek mi seni nasıl yumurtlanır öğrenirsin kız calışmaları eksik etme bu mübarek günde inşallah hamiş haberini alabiliriz.
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah bebişine kavusursun.test günü verdiler mi yoksa adetin gecikince mi gel dediler???
kızlar topiğimiz açıldı ama ilk mesajı beğenmedim tektrar açmak istiyorum
yaa anlıyorum ama ilk mesaj önemli benim için
Yeni topik mı aciyosun canım burası nolucak yeni topigin adı ne Olucak Ayyy ne merakliyim kiki kiki bu arada kiki nerde göremiyorum Msj ini
slm kızlar tatilimi yaptım geldim.Artık evdeyim.Öncelikle yeni hamişleri kutlarım darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına..Bu ay da çok umutlanmıştım ama zaten hiçbir belirtide yoktuve kırmızıları yine gördüm.bugün 3.gün.doktora gitsek mi ki karar veremedim. 10 aydır bekliyoruz.eşim bana bakıyor ne zaman istersen gidelim diyor.Ne yapayım ki oyyyyyyyyyyyy.
kız senin neyin vardı doktor ne diyordu senn icin bende 11 aydır uğraşıyorum bendede tık yok bu ay kan tahlile hormonlarma baktırdım hormonlarım gayettt iyiymiş kuruincir sağolsun..
cnm ben hiç doktora gitmedim daha.sadece 10aydır bebeğimizin gelmesini bekliyoruz ama hala gelmedi.İster istemez merak ediyorum birşey mi var bizde varsa erken tedavi falan olurdiye karar veremedim.
anladım canım benim ilk özel doktorum 1 sene korunmasız gebe kalamassan ayrıntılı araştırırz demişti ama sen cok istyrsun gebe kalmayı o yüzden kan tahilleri yapmıştı..devletteki doktorum ise 2 sene korunmasız gebe kalamsasan ayrıntıl araştırırz demişti..burdaki ateş ölcme ovulasyon gibi yöntemelri denedin mi
ovulasyonu denedim 14.gün oluyorum ama ateş ölçmeyi hiç denemedim.İçimden bir ses olacak bu iş diyor ama inşallah çok geçmeden olur.En zoru çevrendeki kişilerin hemen hamile kalmaları .birinin eşi haftada bir geliyor evlendi 2.ay hamile diğeri 3.çocuğu düşünüyordu korunmayı bıraktı 3 yada 4.ayda hamile.Şimdi biri dahayeni evlendi oda yakında hamileyim derse şaşırmam.başta çok cnm sıkılıyordu şimdi alıştım artık.Ama bende istiyorum.......ne yapayım işte tez zamanda rabbim bu mübarek günlerde isteyen herkese nasipetsin inşallah.
aynen dayımın kızı evlendi 2.aya hamile kaldı benden sonra evlenen komşu kızlarım hamile..bi an sinir oluyourm sonra kısmet nezamandır bilemeyiz diyorum..bu ay istersen genel bi muayene icin git baktır ama eşinde baktırsın mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?