Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım adetinin 3 veye 4 günü gitmen iyi olur hormon tahilleri cünkü o vakitlerde yapılyoor.

canım adetinin 3 veye 4 günü gitmen iyi olur hormon tahilleri cünkü o vakitlerde yapılyoor.

Şuan adetliyim 3.gün ilk gün lekeliydi 2 gündür normal zatentoplam 6 gün sürüyor.yarın pazar gidemem 4.gün pazartesi 5.gün adet bitiyor ufffffff.Önceden biliyordum adetli gidildiğiini ama tatilde gidecek imkanım yoktu.Artık bakacaz belki yapmazdı devlet hastanesi var özel yok burda gidelim de bizi yönlendirir belki.eşime bakar falan filan.....Ne zor işlermiş bunlar....evdeki hesaplar çarşıdakine uymuyormuş nereden bilebilirdik ki ...

slm arkadaslarr yeni topige baktim simdikk.ama vaz gecilmis herhalde oradan
benim kasiklarim agriyor acep erkenmi gelecek kirmizilar 3gun var dahaa...
keske gelmeseee
sizler nasilsinizzzz?

slm arkadaslarr yeni topige baktim simdikk.ama vaz gecilmis herhalde oradan
benim kasiklarim agriyor acep erkenmi gelecek kirmizilar 3gun var dahaa...
keske gelmeseee
sizler nasilsinizzzz?

bercestem açtı topiği ama dediğin gibi vazgeçti sanırım iftar için hazırlık yapmaya gitti dönmedi henüz..
açıklama bekliyoruz bercesteciimmm

inşallah gelmez canım yaa piss kırmızıı bööö:120::120::120::120::120:
her zaman böyle önceden mi baslar ağrıların??

evettt bercestemmm alalim aciklamaniiii
gelmesinnn ama yaaa evettt canimm herzaman 1 2 gun onceden verir sinyalleriiii
sinir bir durummmm

selam kızlar açtım topiği ama ilk sayfayı beğenmedim
topiğin enerjisi çok olumsuz oldu ilk mesajı yazan arkadaş
evet üzücü şeyler yaşamış ama ilk sayfada yazmasaydı keşke
hani umut olacak bir topik olsun diye açtım olmadı o yüzden
tekrardan açacam biraz zaman geçsin

burdan devam ediyoruz yanii...tamamdırr siz nerdesiniz bizler de ordayız tatlımmm

senin 1 2 günmüş benimki sağolsun 1hafta 10gün önceden baslıyodu uyuz şeeyyy
ohhh artikk 9 ayyy yok boyle birsey keyfini sur canimmm:))0

tamam canimm bende baktim biraz oyle olmus evet neyse sen ac baska bir topik gelirik bizzz

herkese nasilsiniz kizlar:26::26::26::26::26:bu arada topik kapanmis..yeni isim olarak aklima yarinimiz umudumuz gibi birseyler geliyor.yoksa ayni isim kalicak

iyilik komşimmmmmmmmmmmm sen nasılsınnnnnnnnnnnnn
bi kalksam bulaşık yıkasam diye düüşünüyrum ama hic kalkasımmmm yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk..

iyidir canım yeni geldim eve bende sünüyom sıcaktan ne tarafa uzansam şaştımm seni bugün davet ettim bana tenezzül edip davetimi okumadın bile geleydin bulaşık derdin olmazdı hayırsız komşiiiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…