Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iyidir canım yeni geldim eve bende sünüyom sıcaktan ne tarafa uzansam şaştımm seni bugün davet ettim bana tenezzül edip davetimi okumadın bile geleydin bulaşık derdin olmazdı hayırsız komşiiiii.....

ben bugun bi girdim acık bırakıp dantele dalmıştım danteli bitirmeye boğuştum o yüzden okumadım ki,,.ayyy sen bana yemekler mi yaptıydınn tühh kacırdım desene o ballı ağzımıza layıkkk yemekleri kacırdım tütüttühhhhhhhhhhhhh bak üzüldüm şmdi

iyidir tatlim kocosle dondurma yiyozzz gelin buyrunnn sanada hayirli geceler sen nasilsinn?

ben kocişi uyuttum kendim yedim dondurmamı herşeyimi paylaşırım dondurmamı aslaaa ucuzundan bir dondurmaya dadandım mag...m korn...to falan halt etmiş yanında her gün 2 adet tok karnına

benimki kizmaya basladi kizlarrr azz su adamla ilgilenem gorusuruzzz herkese hayirli gecelerrr

rumeysacim sen orgu islerinden anliyorsun.ben bir tek tig orebiliyorum.qaza gelib aldim bu gun.kizima patik yapmak istiyorum.ama kac ilmekle basliyim bilmiyorum.bebege yapmak kolay.kizimiin ayagi buyudu ona nasil yapayim.birde ben bir tek bebek patigi orebiliyorum

yemekleri sal gitsinde su böreği +kadayıf tatlısı o kadar diyom....

canım benim yöntemi dene başla bi sayıyla büyükse küçült küçükse büyült yani örüp sökme yöntemi

canım bende şiş işinden anlamam yani anlarımda cok bilmem patik öremem bu zamana kadar bi atkı örmüşlügüm var yani o kadar anlıyorum..ama tığ işinden ve boncuk işinden anlarım..bebek patiği öğrebiliyrsan kızınada örrersn 10 imlek fazla yap ne güzel yardım etttim dimi

hanımlar canınızı sıktım heralde neyse rabbim hepimize yardım etsin bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul eylesin hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…