iyidir canım yeni geldim eve bende sünüyom sıcaktan ne tarafa uzansam şaştımm seni bugün davet ettim bana tenezzül edip davetimi okumadın bile geleydin bulaşık derdin olmazdı hayırsız komşiiiii.....
iyidir tatlim kocosle dondurma yiyozzz gelin buyrunnnsanada hayirli geceler sen nasilsinn?
yok yetmiynuzz şekerim birbirimizi ezberlettik azcık yeini canlar gelsn yardım edek dertleşek
ben kocişi uyuttum kendim yedim dondurmamı herşeyimi paylaşırım dondurmamı aslaaa ucuzundan bir dondurmaya dadandım mag...m korn...to falan halt etmiş yanında her gün 2 adet tok karnına
benimki kizmaya basladi kizlarrr azz su adamla ilgilenem gorusuruzzz herkese hayirli gecelerrr
ben kocişi uyuttum kendim yedim dondurmamı herşeyimi paylaşırım dondurmamı aslaaa ucuzundan bir dondurmaya dadandım mag...m korn...to falan halt etmiş yanında her gün 2 adet tok karnına
ben bugun bi girdim acık bırakıp dantele dalmıştım danteli bitirmeye boğuştum o yüzden okumadım ki,,.ayyy sen bana yemekler mi yaptıydınn tühh kacırdım desene o ballı ağzımıza layıkkk yemekleri kacırdım tütüttühhhhhhhhhhhhh bak üzüldüm şmdi
ben bugun bi girdim acık bırakıp dantele dalmıştım danteli bitirmeye boğuştum o yüzden okumadım ki,,.ayyy sen bana yemekler mi yaptıydınn tühh kacırdım desene o ballı ağzımıza layıkkk yemekleri kacırdım tütüttühhhhhhhhhhhhh bak üzüldüm şmdi
rumeysacim sen orgu islerinden anliyorsun.ben bir tek tig orebiliyorum.qaza gelib aldim bu gun.kizima patik yapmak istiyorum.ama kac ilmekle basliyim bilmiyorum. bebege yapmak kolay.kizimiin ayagi buyudu ona nasil yapayim.birde ben bir tek bebek patigi orebiliyorum
yemekleri sal gitsinde su böreği +kadayıf tatlısı o kadar diyom....
rumeysacim sen orgu islerinden anliyorsun.ben bir tek tig orebiliyorum.qaza gelib aldim bu gun.kizima patik yapmak istiyorum.ama kac ilmekle basliyim bilmiyorum. bebege yapmak kolay.kizimiin ayagi buyudu ona nasil yapayim.birde ben bir tek bebek patigi orebiliyorum
ne o öyle kız ilac alır gibi iki adet tok karnına
atladım bisiklete geliyrum komşimmmmmmmmmmmmmm ac kapını cayı demle
kronik hastaya döndüm ramazan girmeden önce öğlen yemekten sonra bir akşam birdi iki gündür ifatar mütakip 2 adetama çok sıcak komşimmm tek kesmiyo....
demlimi içersin açık mı
allahım senin hamiş olmana izin versn emine güzel bi hastalıkmış o öyle...sen şimdi bide magnum yyorsundur
mrb kızlarrr allahım inş bu ay tüm isteyenlere bebiş verir
selam kızlar açtım topiği ama ilk sayfayı beğenmedim
topiğin enerjisi çok olumsuz oldu ilk mesajı yazan arkadaş
evet üzücü şeyler yaşamış ama ilk sayfada yazmasaydı keşke
hani umut olacak bir topik olsun diye açtım olmadı o yüzden
tekrardan açacam biraz zaman geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?