Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

allahım senin hamiş olmana izin versn emi ne güzel bi hastalıkmış o öyle...sen şimdi bide magnum yyorsundur

yok kız onu hiç sevmiyom ben ekşi severlendenim kakao hiç sevmem dondurmada okumuyon mu yorumu mağ..m, korn...to halt etmiş benimkinin yanında twis..r yiyom yeşilinden m.x ın dondurması, şimdi sana bi olay anlatayım benim gönlü bol kocam bana mag..m almış geçen hemde antep fıstıklı ben yemeye başladım herif beni düşünmüş diye bi heves ilk lokmada surat değişti ilk soru kaç lira verdin buna sennnn tabi vermiş 2.5 mu 3 lira mı ne ben söylenmeye başladım bu hiç güzel değil sen bilmiyon mu çikolata kakao sevmiyom ekşisi yok mu bunun ,ben 3 tane yediğimden alırdım, sonra tam benimki sinirleniyo bi daha almam diyecek surat değişti kafa dank etti lafı çevirdim hemen yalan dünya diye bi dizide tülay varya biliyon mu bilmem ezik tülay diyorum ben ezik miyim niye kaliteli dondurma sevmiyom ucuzundan seviyom bizimki tam kızacaktı başladı gülmeye sen delisin deyip gitti galiba var biraz ama zararsızım inan.....

hanımlar canınızı sıktım heralde neyse rabbim hepimize yardım etsin bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul eylesin hayırlı geceler

aaa canım olur mu öyle şey..seni üzen şeyi paylaşmak icin ben buraya davet ettim..ama konu sahibi berceste arkdaşımızın düşüncesine saygı duymamız lazım değil mi...

ezük komşim benim...adam sana almış m...gnu.. sen adama halen çemkiriyon vallahi yaranılmaz biz bayanlaraaaaa..ama adamın gönlünü iyi almışsın tebrük ederim seni

ben dondurmada artıkın pa..n..d onu yiyorum dger al.. olanlar yahudilerinmiş ondan yememe kararı aldık eşimle

evet bir seneden biraz fazlacık cıktık sonra 1 hafta icinde nikah kıydık ağustosun 8 inde 2 sene olcak

nice güzel senelere o vakit bebeğim, sen daha 3 seneliksin yakında ehliyeti alın, tam adamı iyice tanımaya başlamışsın şimdiden sonra kıvırmaya başlan ya rümeysa bişey sorcam sana birden fazla kişinin yorumundan aynı anda alıntı yapmayı nası yapıyonuz tek tek mesaj yazmaya üşeniyomda :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…