allahım senin hamiş olmana izin versn emine güzel bi hastalıkmış o öyle...sen şimdi bide magnum yyorsundur
hanımlar canınızı sıktım heralde neyse rabbim hepimize yardım etsin bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul eylesin hayırlı geceler
komşimin elinden olsunda acık demli farketmez
yok kız onu hiç sevmiyom ben ekşi severlendenim kakao hiç sevmem dondurmada okumuyon mu yorumu mağ..m, korn...to halt etmiş benimkinin yanında twis..r yiyom yeşilinden m.x ın dondurması, şimdi sana bi olay anlatayım benim gönlü bol kocam bana mag..m almış geçen hemde antep fıstıklı ben yemeye başladım herif beni düşünmüş diye bi heves ilk lokmada surat değişti ilk soru kaç lira verdin buna sennnntabi vermiş 2.5 mu 3 lira mı ne ben söylenmeye başladım bu hiç güzel değil sen bilmiyon mu çikolata kakao sevmiyom ekşisi yok mu bunun ,ben 3 tane yediğimden alırdım, sonra tam benimki sinirleniyo bi daha almam diyecek surat değişti kafa dank etti lafı çevirdim hemen yalan dünya diye bi dizide tülay varya biliyon mu bilmem ezik tülay diyorum ben ezik miyim niye kaliteli dondurma sevmiyom ucuzundan seviyom bizimki tam kızacaktı başladı gülmeye sen delisin deyip gitti galiba var biraz ama zararsızım inan.....
yerim senin dillerini diycem de buralı oldum artık burdakiler ne diyooo yerim senin ballarınııııı
ezük komşim benim...adam sana almış m...gnu.. sen adama halen çemkiriyon vallahi yaranılmaz biz bayanlaraaaaa..ama adamın gönlünü iyi almışsın tebrük ederim seni
yok kız onu hiç sevmiyom ben ekşi severlendenim kakao hiç sevmem dondurmada okumuyon mu yorumu mağ..m, korn...to halt etmiş benimkinin yanında twis..r yiyom yeşilinden m.x ın dondurması, şimdi sana bi olay anlatayım benim gönlü bol kocam bana mag..m almış geçen hemde antep fıstıklı ben yemeye başladım herif beni düşünmüş diye bi heves ilk lokmada surat değişti ilk soru kaç lira verdin buna sennnntabi vermiş 2.5 mu 3 lira mı ne ben söylenmeye başladım bu hiç güzel değil sen bilmiyon mu çikolata kakao sevmiyom ekşisi yok mu bunun ,ben 3 tane yediğimden alırdım, sonra tam benimki sinirleniyo bi daha almam diyecek surat değişti kafa dank etti lafı çevirdim hemen yalan dünya diye bi dizide tülay varya biliyon mu bilmem ezik tülay diyorum ben ezik miyim niye kaliteli dondurma sevmiyom ucuzundan seviyom bizimki tam kızacaktı başladı gülmeye sen delisin deyip gitti galiba var biraz ama zararsızım inan.....
benim ehliyetim var kızımmmm sıkışırsam direksiyonu hemen kırarım.....
sen git kocişini ye bana bulaşmaenerjini bana niye harcıyonn kız
ben dondurmada artıkın pa..n..d onu yiyorum dger al.. olanlar yahudilerinmiş ondan yememe kararı aldık eşimle
kız edepsizce demiyo burdakiler sizin orda başka mı anlamı :26::26::26:, bu arada kırmızı kartlıyım ovu testimde gelmedi nadasta adam idare et be hacım....
senin yediğin kiminmiş....
senden öğrencek cok şeyim var komşimm beni kıvırmayı hic becerimyorum
kaç yıllık evlisin kız sen, evlenmeden önce çıkıyomuydun eşinle....
yok başka değl anlamıda latife etmeye calıştım...kızmadın dimi :26: nadasa bıraktın adamı bol bol dinlensinde ii meyve versin..
yok ne kızması kız ben kolay kızmam da , anlamı başkadır elin adamının birine derim sonra edepsiz olurum korktum ....
türklerinmiş diye biliyrum yanlış mı kız yoksam
evet bir seneden biraz fazlacık cıktık sonra 1 hafta icinde nikah kıydık ağustosun 8 inde 2 sene olcak
ama benim herif başkasna öyle dediğmi dysa süpürgeylen kovalar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?