Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

muhabbetine doyum olmuyr ama az benm cıkmam lazım canım görüşürz

gitmeeeee şirket seninnnnn demek isterdimde demiycem gidebilirsin cicim çok mu tuttum seni kusura bakma güle güle, bye bye; adieu; adios; au revoir; паук паук;aufwiedersehen;dovi cenya;hasta la vista bebeğimmmm

vay vay butun dilleri sokmussun.

:)balıkesirdenim 29 yaşındayım bir yıllık evliyim evlendiğimden beri bebiş istiyom daha olmadısen kimsin nesin canım?

bende 28 olmak üzereyim eli kulağında, yarışmaya trabzondan katılıyom bende 1 yıllık evliyim marttan beri fiili korunmayı bıraktım, aklımca 3 ay saçma bir yöntemle korunuyordum fakat bir sürprizle 3. ayda hamile kaldım ve 7 haftalıkken düştü yani geçen ay düşükten sonraki ilk kırmızı kartımı yemiş bulunmaktayım doktor 3 ay korun dedi ama bana bu ay yetti o yüzden bayrama bayram tadında girmeye niyetliyim

hoşbulduk canım:)

canim okudum 1 sene oldu evleneli olur insallah.bende 5 senedir evliyim.19 aylik kizim var.22 yas..gozu karayim.cunki 2 bebis istiyorum.kismetse olur.bende 2 dusuk yasadim.evliliyimin 2 senesi hamile kalmadim.ondan sonra 1 senede 2 dusuk

canim okudum 1 sene oldu evleneli olur insallah.bende 5 senedir evliyim.19 aylik kizim var.22 yas..gozu karayim.cunki 2 bebis istiyorum.kismetse olur.bende 2 dusuk yasadim.evliliyimin 2 senesi hamile kalmadim.ondan sonra 1 senede 2 dusuk

kızımmmmm kaç yaşında evlendin sennnnn ...........

geçmiş olsun canım inş güzel güzel bebişlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…