muhabbetine doyum olmuyr ama az benm cıkmam lazım canım görüşürz
gitmeeeee şirket seninnnnn demek isterdimde demiycem gidebilirsin cicim çok mu tuttum seni kusura bakma güle güle, bye bye; adieu; adios; au revoir; паук паук;aufwiedersehen;dovi cenya;hasta la vista bebeğimmmm
vay vay butun dilleri sokmussun.
söylemesi ayıp benim bir google amcam var ne sorsam biliyo.....
senle ben kaldık topikte
ben adamı uyuttum hiçte uyuyasım yok kalalım canım benim için sakıncası yokanlat bakalım kimsin kimlerdensin....
söylemesi ayıp benim bir google amcam var ne sorsam biliyo.....
:)balıkesirdenim 29 yaşındayım bir yıllık evliyim evlendiğimden beri bebiş istiyom daha olmadısen kimsin nesin canım?
hosgeldin canim
:)balıkesirdenim 29 yaşındayım bir yıllık evliyim evlendiğimden beri bebiş istiyom daha olmadısen kimsin nesin canım?
hoşbulduk canım:)
kiz sana inanamiyorum bir tercume etmissin.
canim okudum 1 sene oldu evleneli olur insallah.bende 5 senedir evliyim.19 aylik kizim var.22 yas..gozu karayim.cunki 2 bebis istiyorum.kismetse olur.bende 2 dusuk yasadim.evliliyimin 2 senesi hamile kalmadim.ondan sonra 1 senede 2 dusuk
bende 28 olmak üzereyim eli kulağında, yarışmaya trabzondan katılıyom bende 1 yıllık evliyim marttan beri fiili korunmayı bıraktım, aklımca 3 ay saçma bir yöntemle korunuyordum fakat bir sürprizle 3. ayda hamile kaldım ve 7 haftalıkken düştü yani geçen ay düşükten sonraki ilk kırmızı kartımı yemiş bulunmaktayım doktor 3 ay korun dedi ama bana bu ay yettio yüzden bayrama bayram tadında girmeye niyetliyim
yani usenmeyib cevirmissin
geçmiş olsun canım inş güzel güzel bebişlerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?