ooooh iç iç şifa olsun bebişim:)
orkidem hoş geldinn
nasıl gidiyo memiş sıkma işiay pardon kek pasta işi....
perim o göğüs hassasiyetini ben geçen ay çok dikkat etmiştim, o kadar çok uğraşmışım ki kendi kendine hassaslaştı, şişti
orkidem hoş geldinn
nasıl gidiyo memiş sıkma işiay pardon kek pasta işi....
ah canım ortalığı toplama işini anca bitirdim. şimdi bir browni yapacağım :) :122:
Benimde göğsümde şişlik var ama çok değil(( Benim bu ay olmayacak gibi ( Hayırlısı olsun artıkkk...Zaten düşükten sonra 3 ay geçmeden vücut hazır olmuyormuş...Önümüzdeki ay kısmet artıkk...Zaten haftanın sadece 2 günü yanyanayız (yumurtlama gününü tutturabilirsek iyi :)))
Ahhh ahhh tayin bekliyoruzzzz yaaaa......
Benimde göğsümde şişlik var ama çok değil(( Benim bu ay olmayacak gibi ( Hayırlısı olsun artıkkk...Zaten düşükten sonra 3 ay geçmeden vücut hazır olmuyormuş...Önümüzdeki ay kısmet artıkk...Zaten haftanın sadece 2 günü yanyanayız (yumurtlama gününü tutturabilirsek iyi :)))
Ahhh ahhh tayin bekliyoruzzzz yaaaa......
browni fırına verilmiştir.poğaçayı sabah mı yapsam acaba:26: çok yoruldum ya akşama kadar işte, akşamdan sonra evde.
isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanım
yok canım ya öyle bir şey. düşükten sonra kadın psikolojik olarak rahat hissettiği andan itibaren deneyebilir. düşükten sonra bir kere adet görmek yeterli:) dur bi de hemen umutsuzluğa kapılma. düşükten sonra pek çok kadın kolayca yeniden hamile kalır ( hoş ben kalamadım ama ben de pco var o yüzden)
bu arada geçmiş olsun canım. ne zaman düşük yaptın?
deryaaa nasılsın canımmm.....
browni fırına verilmiştir.poğaçayı sabah mı yapsam acaba:26: çok yoruldum ya akşama kadar işte, akşamdan sonra evde.
isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanım
iyiyim tatlım sağol sen nasılsın?kasık ağrılarıyla uğrasıyorum işte.eşim pc basındaydı sayfayı kapattırmadım simdi gördüm:))
eşi sperm sayısına baktıran var mı yardımcı olun
bende ara ara gördüm alttan seni bi laf atayım dedim :)))) bende iyim canım...
geçmiş olsunnn.... inş bebiş işaretidir....
tşk ederim cnm...takip ediyorum sürekli yazdıklarınızı zaten:)) face felan açmıyorum artık hiç pc açar açmaz topiği açıyorum hemenöyle olmasını çok isterim ama kullandığım ilaçların etkisindendir diye düşünüyorum.aşılama olduğum için progesteron jel kullanıyorum tatlım.9 günüm kaldı bakalım hayırlısı...
canimm cok gecmis olsun insallh en kisa zamanda hamile kalirsin da saglikla sihatle alirsin kucagina2 martta 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuş ondan aldılar...ondan sonra 5 mayısa kadar doğum kontrol hapı kullandım...Bilemiyorum bu ay gebelik olabilir mi??? Acabaaaa :))) İnşallah hepimizin hayırlı zamanda, sağlıkla gelsin bebeklerimiz...İlk gebeliğimde sağlıklı olsun diye dua ediyordum...Doktorumda demek ki sağlıklı bebek değildi ki kalbi durmuş dedi( Hayırlısı olsunn hepimiz için...
eşi sperm sayısına baktıran var mı yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?