sizde gelin diye yapıyoruz canım aaaaaaaaa
offf yaaa ben iki yıldır korunmuyom düşük bile yapamadım. hiç döllenme olmadıysa ne halt yiyecem ben:18::18:ayyy orkidemm ya bilemedim gittim bendee ne zaman kalacaz bende bilemiyomm.beklemek cok zor belirsizlik icinde beklemek daha cok zorr.ya benim hic cocugum olmazsa diye dusunmeye basladim artik.15ay gececek neredeyse dusuk yapali ama hala ne gelen var ne gidenn.ne olacak bizim bu halimiz bilemedim orkidem(
doktor orkide hanım danışmadan çağrılıyorsunuz, cevap ver zilli etkiler mi ?
kız düşük yapmak da ayrı bir kötü. hele bir kez düşük yapıp arkasından bir daha olmayınca çok morali bozuluyo insanın. bir kere oldu bir daha olur diyosun bekle bekle gelen olmuyo. o tadı alıp da bir daha alamamak çok kötü.
offf yaaa ben iki yıldır korunmuyom düşük bile yapamadım. hiç döllenme olmadıysa ne halt yiyecem ben:18::18:
Kızlar yumoslar çatlamamışanliycaniz asilama boş cikti
hhıııımmmmzilliii
Kızlar yumoslar çatlamamışanliycaniz asilama boş cikti
iidir cnm yatiorum. sen nasilsin?sweet naber canım?
kız düşük yapmak da ayrı bir kötü. hele bir kez düşük yapıp arkasından bir daha olmayınca çok morali bozuluyo insanın. bir kere oldu bir daha olur diyosun bekle bekle gelen olmuyo. o tadı alıp da bir daha alamamak çok kötü.
canım benim yaaa hay aksi. ne boyuttalar peki. kendiliğinden çatlarlar belkim.
sensin zilliiiine yaptın hallettin mi çarşıdaki işleri
19 ve 23 belki catlar ama çok düşük ihtimal dedi
bakma sen o doktora çatlama ihtimali var hem de bugün yarın. siz ilişkiye devam edim.19 ve 23 belki catlar ama çok düşük ihtimal dedi
kız yok işlerimi halledemedim, onlar beni halletti
iyi diyosun da en azından aşılama veya tüp yapılınca dölleneceğini biliyorsun... ben de o bile belli değil!!!beklee durr
hayirlisi olsun cnm yaa. doktorun bisey demedi mi? kendiliginden catlarmi ki acep
iidir cnm yatiorum. sen nasilsin?
kızlar merhaba hsg çektirdim beklediğim gibi olmadı evet ağrılı ve acı veren bişey ama dayanılmayacak kadar değil sultanbeyli saygı hastanesinde yaptırdım çok iyiler kesinlikle yaklaşımları çok iyi hemde 155 tl ye yaptırdım anestezlide 255 en uygun yer burası tavsiye ederim
öyle yoruldum ki ev arayacağım diyee.tam çarpılmışa döndüm....
valla tam bittim...bugünde + çıktı.çarpışmayı yarın mı yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?