Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sizde gelin diye yapıyoruz canım aaaaaaaaa

offf yaaa ben iki yıldır korunmuyom düşük bile yapamadım. hiç döllenme olmadıysa ne halt yiyecem ben:18::18:

offf yaaa ben iki yıldır korunmuyom düşük bile yapamadım. hiç döllenme olmadıysa ne halt yiyecem ben:18::18:
kız düşük yapmak da ayrı bir kötü. hele bir kez düşük yapıp arkasından bir daha olmayınca çok morali bozuluyo insanın. bir kere oldu bir daha olur diyosun bekle bekle gelen olmuyo. o tadı alıp da bir daha alamamak çok kötü.
Kızlar yumoslar çatlamamış anliycaniz asilama boş cikti

canım benim yaaa hay aksi. ne boyuttalar peki. kendiliğinden çatlarlar belkim.

19 ve 23 belki catlar ama çok düşük ihtimal dedi

kızlar merhaba hsg çektirdim beklediğim gibi olmadı evet ağrılı ve acı veren bişey ama dayanılmayacak kadar değil sultanbeyli saygı hastanesinde yaptırdım çok iyiler kesinlikle yaklaşımları çok iyi hemde 155 tl ye yaptırdım anestezlide 255 en uygun yer burası tavsiye ederim

19 ve 23 belki catlar ama çok düşük ihtimal dedi
bakma sen o doktora çatlama ihtimali var hem de bugün yarın. siz ilişkiye devam edim.
kız yok işlerimi halledemedim, onlar beni halletti
iyi diyosun da en azından aşılama veya tüp yapılınca dölleneceğini biliyorsun... ben de o bile belli değil!!! beklee durr

kız aşılama ve tüp bebek yaptırınca dölleneceğini nerden biliim. aşılamanın normal ilişkiden bir farkı yok. tek fark spermleri rahme koyuyorlar.

hayirlisi olsun cnm yaa. doktorun bisey demedi mi? kendiliginden catlarmi ki acep

iidir cnm yatiorum. sen nasilsin?

canım bi cevap yazamadım gitti sana. elektrik kesilip duruyor burda. hem de iftara 2 saat kala. iyiyim ben çook şükür. umutla batımı bekliyorum. 1 hafta kaldı.

oh hadi gözün aydın, geçmiş olsun. radyoopak madde yağ bazlı mıydı su bazlı mıydı? yağ bazlı olanlarda hsg sonrası hamilelik ihtimali daha fazlaymış. çok ağrın sızın olmadıysa tüplerin de açıktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…